Marsipankulor typ "Mozartkulor"


Mjuk nougat (Odense Nougat)
Mandelmassa
Mörk choklad

Dela nougaten i små fyrkantiga bitar (1,5 * 1,5 cm) och rulla dem till kulor. Dela mandelmassan i bitar och kavla ut dessa så att det är möjligt att "slå in nougatbitarna i ett paket".
Smält den mörka chokladen. 
Doppa därefter bullarna i chokladen och låt stelna på en bricka klädd med bakplåtspapper.
Förvaras svalt.

Tips! 
Du kan variera utseendet genom att prova med annan choklad utanpå, t.ex. vit choklad, apelsinchoklad m.m.

www.julgodis.se

Jag brukar alltid smälta vit choklad och spritsa små M i fin stil på toppen av kulan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0