Snart börjar resan

Imorgon är det dags att sätta sig på tåget och börja den långa resan.
Först från 8-12 med tåg hem till Skara.
Umgås med familjen, även lunch hos mormor och morfar.
Träffa Sandra vid halv sju för att sedan bege oss upp mot Stockholm med tåg.
En resa mellan 20-02 (ca).
Då är vi äntligen uppe på Arlanda.
Kl. 05.30 lyfter flyget till Magaluf.
Två underbara veckor med mycket pluggande, sola & bada, upptäckande och även en del alkohol så klart.
Men så lättpåverkad jag är så lär väl det vi får i oss under lektionstid räcka gott och väl, haha.
Är nästan färdigpackad, bara lite kvar i tvättstugan.
MEN så hittar jag inte min laddare till digitalkameran, eller en del utav laddaren rättare sagt.
Det är en dosa och sen en sladd.
Sladden hittar jag men inte dosan man sätter batteriet i.
Känns ju kul, i och med att batteriet bara är mindre än halva kvar.
Får snart panik.
Men har i och för sig inte kollat i bilen om det kan vara där.
Måste göra det när Fredrik kommer hem. (han som har nyckeln, haha.)

Precis nybadad så ska fixa till mig och sen diska.
Blir nog Lagerlunden en sväng sen med.

Tjingeling.
//M

Nedräkningen har börjat

Ville bara påminna alla om att det är inte ens en vecka kvar,
tills vi sitter där på stranden och har det underbart i två vekor.
Längtar....

Har för övrigt jobbat hela helgen, jobbar tills på torsdag, sen är jag fri.
Skulle behövt vara ledig på onsdag för att tvätta och så,
men bytt med Ida så jag tar hennes lunch och hon tar min kväll.
Så fick några extra lediga timmar där.

Om man kanske skulle stänga ner och våldgästa babe i sängen?
Mm, me like ;)

Tjingeling.
//M


Karl-Oskar dagarna

Hmm, kan ju börja med att klaga på vädret. Vill ha sol och värme, inte detta regna och molninga väder. Det enda positiva med att det inte är bra väder är att det inte är så varmt på jobbet. Ska ju jobba hela helgen och det käns ju spännande, eller inte. Helgerna är värst att jobba. Och som läget är nu pallar jag knappt jobba på dagarna och så kommer hela helgen. Men kan ju glädja mig åt att jag antagligen är ledig på onsdag och sen är det ju bara torsdag med, sen lämnar jag växjö för några veckor.
Dock ska jag väl tvätta hela onsdagen men det är det värt.
Längtar just nu, längtar, längtar, längtar...

Sen är det för övrigt Karl-oskar dagarna i helgen och det missar jag också. Hade varit kul att vara nere på stan ikväll, men men.. Kan ju glädja mig åt att mamma och pappa kommer imorgon. Lite att se fram emot i alla fall..

Plugga lite nu kanske, i brist på annat innan man ska till jobbet.

Tjingeling.

//M


Inte många dagar kvar nu

Åhh, jag tror jag längtar sönder mig snart. Längtar som fan tills vi sitter där på tåget från Skövde upp till Stockholm för att sedan bege oss till Magaluf. Det kommer bli helt sjukt jävla nice. Helt galet vad jag längtar. Har kommit nu den seast veckan. Är ju även inte många dagar kvar nu. Lite drygt 1,5 vecka bara..
Ska bli skönt att komma bort härifrån också, bort från Sverige. Inte familj och vänner, men bara just det här att man slipper tänka på allt och alla hela tiden. Bara tänka på sig själv. Jag och Sandra har planerat så mycket, och det bästa är att när vi har bestämt något så blir det så. Visst, det kan ta ett tag med vissa saker, men vi genomför det alltid.

jaja, nog om det.

Var hemma i helgen igen. Var utbjudna av mormor och morfar. Så det var mamma, pappa, min lillebror, jag, Fidde, mina 2 kusiner, min morbror och hans fru, och självklart mormor och morfar :) Brukar alltid vara på Stadshotellet hemma i Skara, men i år bestämde vi oss för att vidga våra vyer och se hur det är på det nya JULA hotellet. Så det fick det bli. Inget dumt val där inte. Helt underbart god mat. Var för övrigt min gamle praktikhandledare som jobbade i köket, träffade även Rebecka som gick i min klass i 1:an på DLG. Mycket kul :)
Efter maten så var det ju självklart minigolf som gällde. Måste ju prova, nu när det är nytt och allt. Det var en mycket trevlig och lyckad kväll...

Men nu är man hemma i Växjö igen, fast nästa fredag åker jag ju hem till Skara igen, haha.. Oj oj oj vilket farande det är, men det är nice..

Plugga lite och sen sova. Trött idag...

Tjingeling.
//M

Uppdatering

Ja, nu var det ett riktigt bra tag sedan jag skrev. Det har hänt en hel del. Har ju bland annat haft min andra 20-årsfest, då för mina vänner hemma i Skara. Det var ju en riktigt intressant kväll vill jag lova. Förutom att det bara var "the gang" som kom så var det väll en del gnabb och smågräl, men abslout inte från min sida. Föllde ju dock en tår eller två, men man blir ju så känslig i fyllan och klart det kan bli så om ens älskade kommer och säger något bland det finast du hört. Nu kanske det bara är jag som är så känslig, men i alla fall, haha. Gulligt var det <3

Sen hade jag ju även släktkalas på fredagen. Massa presenter och spännande, det tycker vi om, haha ;-)

Som ni kanske förstår var vi ju då hemma förra helgen. Åkte redan på torsdagen och kom tillbaka hem till Växjö i måndags. Helt underbart att vara hemma och umgås med familj och vänner.
Skulle åka ut med båten i söndags, på eftermiddagen/kvällen. Men när vi hade kommit kanske 5 minuter från båtplatsen så pajjar motorn, så det var bara att puttra lite försiktigt tillbaka in till båtplatsen. Alla blev arga och frustrerade, så vi bestämde och för att åka till Truve och bada, och så fick det bli. Var ju iofs bara jag och mamma som badade, men det var skönt.

Veckan som gått har mest bestått av arbete och umgås med Fredrik, förutom igår då han var i Danmark. Tråkigt som jag hade så gick jag ner till stan och spenderade pengar. Alltid lika roligt, haha. Men kan väll skylla på att det är till Mallis *blink blink* Men jag är i alla fall nöjd och jag kännde att jag var värd lite nya kläder.

Allt från Gina Tricot


MQ


H&M


Scorett


Ur & Penn


Strumpor - H&M
resten Åhlens


Nä, nu är det dags för frulle, sola och sen jobbet. Börjar 11.30 idag så tänkte jag skulle gå till jobbet och sen sola lite innan, finns ju solarium i samma hus.

Tjingeling.
//M

RSS 2.0