Lördag


Tro det eller ej men vi fick faktiskt sovmorgon idag. Fick sova till halv nio. Efter att vi vaknat till och kommit till rätta åkte vi till Jula och åt frukost. Alltid lika mysigt.
Torpet nästa. Var ute och gick i skogen i lite drygt en timma och Raven älskar det! Men det är faktiskt grymt skönt. Visst att jag har ont i knäna efteråt, men så är det ju så fort jag gör något ansträngande.

Sen har världens bästa mormor och morfar varit hundvakt några timmar så vi kunnat åka och handla och uträtta lite ärenden. Handlingen gick bra. Kom bara ur fokus en gång. Stod där i frysdisken och plockade ner i vagnen. Tittar upp och där går mitt ex förbi, (IDIOT!) med sin nya eller vem hon nu var. Bryr mig egentligen inte. Tycker bara synd om henne om det nu skulle vara hans nya. Hon vet nog inte vad hon gett sig in på. Men men. Inte mina problem!

Väl hemma har vi städat lite. Satt upp ljusstakarna och imorgon ska alla gardiner bytas.

Snart kommer mormor och morfar. Ska bjuda dom på mat här ikväll. Världens bästa!

Tjing.

Börjar ju bra, haha


Nu, sådär två dagar senare så kommer det ett inlägg,
men jag vet att det är efterlängtat, haha.

Dagen har bestått av att jobba, sen hämta mina glasögon, hämta Raven hos mormor och morfar, mat, bada och tv. Nu sitter jag här och funderar på att snart gå och lägga mig och läsa. Dra täcket över huvudet och önska att det är januari så jag kan få en bra lön. För den är det inte mycket kvar av och ännu mindre när jag betalat räkningarna imorgon.
Men har man valt att skaffa hund så får man ju räkna med att det kan gå sönder lite saker. Fast mina glasögon var ju kanske inte det mest optimala att få uppkäkat....!
Därav lite pengar. men men Fredrik fick en bra lön, haha :)

Imorgon är det jobb igen. Känns skönt att veta att det blir lite pengar i december i alla fall. Januari kommer bli en bra månad :)

Tv:n lite och sen sängen.

Tjing!

Nytt försök .. ?


Ja, nu var det ju ett tag sedam jag fick något nerskrivet här.

Har varit en sådan där period som det hänt så mycket under. Varit väldigt många besök på KSS. Sen har jag inte alltid haft tid heller.
Största anledningen är nog att jag inte har orkat blogga. 

Ska ge mig på ett nytt försök. Dock inte ordentligt idag.

Nu blir det soffan med bra tv-program. Tidig sänggång ikväll. För imorgon vankas det jobb.

Tjing!

RSS 2.0