Fredag


Redan fredag och snart åker vi hem igen...

Jag bara älskar mina föräldrar för att dom har mobilt bredband eller vad det nu kallas. En sån däringa USB-grej med internet i. Jaja.. Utan den hade jag aldrig kunnat sitta här och uppdatera för alla er mina vänner...

Idag regnar det, men jag är inte bitter. Det är ändå skönt att slippa Skara, haha. Men tror att det blir bättre väder senare idag. Ser så ut. Det ser lite ljusare ut om man tittar upp mot fjällen.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag och Fredrik till Lindvallen och kolla lite. Även kolla hur långt dom har kommit i bygget med Jonas kommande jobb. Snart flyttar han upp hit.

Skriver sen :)

Tjing.

Bilder


Jag vet, mina kära vänner, att ni vill ha bilder nu när jag är på semester. Men det kommer när jag kommit hem. Är nämligen inte min dator så kan inte lägga in alla bilder jag tar. Men det kommer, jag lovar.

Och bara så ni vet blir det grillade revben sen. Det doftar i hela huset!

Tjing.

Mora och Blåbär


Det blev en del shoppande i Mora.
Några böcker, ett par skor och tre bh:ar. För er som
är intresserade, haha.
Efter att spenderat nästan hela dagen i Mora så bar det iväg tillbaka hem till stugan. 

Trots att det regnade så åkte vi iväg och plockade blåbär.
Så ikväll blir det glass och blåbär efter maten. Mumma...

Nog från mig. Nu är det soffläge med bok som gäller.

Tjing.

Shoppingdag


Mulet, och regn. Men vad gör det.
Slipper vara hemma och jag slipper mitt jobb!

Idag blir det Mora. Shoppa och ha kul. Det gillar vi.
Hoppas bara det är bättre väder där, och inte regn.

Louise - Jag har kollat, men hittade ingen sådan tröja till dig ;P

Borsta tänderna och sen bär det iväg.

Tjing.

Underbar morgon


Solen skiner ute och fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre?
Skönt att slippa Skaras dåliga väder!

Vaknade ganska tidigt, men efter ett varv uppe mös jag ner mig hos Fredrik. Vaknade sedan om strax innan halv nio. Gick upp till en tyst övervåning där mamma och lillebror satt och kollade nyheterna. Nu är Fredrik den enda som sover, men med hans sömnproblem ska han få sova till åtminstonne elva.

Snart är det promenad som gäller. Om några timmar ska vi ner till byn och kanske shoppa lite. Systemet är ju i alla fall en butik vi ska till. Glömde ju som sagt hälften av allt hemma, haha..

Tjing.

Äntligen


Nu är vi äntligen framme. Efter nästan fem timmars bilfärd. Semester tills söndag, om inte vägen skulle regna sönder. Då kan vi bli kvar här mycket längre. Gör inte mig något egentligen.
Skulle inte ha åkt förrens imorgon, men Fredrik var tydligen ledig idag med. Så det blev en snabbpackning. Glömde dock hälften hemma, men så kan det vara...

Kvällen blir soft. God mat och bra sällskap.

Tjing.

Tisdag


Igår på måndagx var det helt okej. Men efter ett tag blev det för varmt och allt för mycket folk för vad jag var upplagd för. Gick med Sandra en sväng. Slutade med att vi hamnade på Torngrillen med Patte och en kompis till honom. Louise, Rask och Hillbom var självklart kvar inne och dansade för allt dom orkade. Det gillar vi.
I alla fall. Så mycker som jag skrattade igår när vi träffa dom har jag inte gjort på länge.

- Louise, jag tyckte att du var fin igår. Om folk inte tycker om dian kläder behöver dom inte titta. Du har ju inte bett dom göra det i alla fall!

Nu är det gads att fixa ärenden, skriver mer sen.. :)

Tjing.


Måndax


Sitter här hemma nu med ett glas vin och har precis ätit.
Snart blir det duschen och sen fixa till mig.
Ikväll blir det nämligen Måndax klubben med tjejerna <3

Tjing.

Återigen en regning dag


Detta förbaskade regnet. Vill ha sol nu!!

Dagen började tidigt, trots ledighet. Men orkade inte ligga kvar i sängen. Åkte till Skövde en sväng och shoppade lite. Alltid lika roligt.
Upp till mamma och låna tvättmaskinen idag med. Men det säger jag inte till henne, haha. Det är inget hon behöver veta.
Ja, och här sitter jag nu.. Har en maskin igång och en kvar. Sen ska jag hem.
Träffa Louise ikväll också var det nog planerat.

Nu ska jag dyka ner i soffan och fortsätta njuta av min ledighet.

Tjing.

Söndag


Återigen söndag, men vad gör det när man är ledig en vecka och inte behöver tänka på att gå upp imorgon. Det är SKÖNT! Ska i och för sig jobba lite mer än tre timmar idag, men det är söndag och dubbelt betalt. Då kan jag gå med på det. Lättförtjänta pengar. Fredrik ska ändå jobba ikväll så då spelar det ingen roll.

Efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa och sno deras tvättmaskin. Dom har åkt på semester idag så får hela lägenheten för mig själv. Var nere i tvättstugan förra veckan och skulle boka tid. Den tidigaste som passade mig var den 4:e augusti. Hallå! Då är det nästan 1,5 månad sedan jag tvättade.. Älskar att mina föräldrar har tvättmaskin <3

Lite uppdate om helgen:

I fredags mötte jag upp pappa på stan efter jag slutat. Var på systemet och även handlade mat. Kvällen spenderades hemma hos mor och far. Lagade mat till oss alla och gjorde även en fruktsallad som åts med glass.
Efter att ha somnat i deras soffa vid åtta och sovit ett bra tag tyckte jag att det var dags att gå hem. Väl hemma bäddade jag ner mig i soffan och tittade på tv. Somnade även där och när klockan närmade sig  halv tolv gick jag vidare till sängen. Men har man jobbat så mycket och hårt som jag gjort i veckan så är jag värd att sova bort hela kvällen, haha.

I lördags, eller igår kanske man säger, hade jag kalas för släkten. Gick upp tidigt. Var tvugna att handla lite, var även tvungna att köpa en ny toalettsits för den andra hade gått sönder.
Var runt över hela san för att hitta en tårtspade. Hur svårt ska det vara att ha en förbannad tårtspade i affären?? Jaja, slutade med att vi hittade på ÖB.
Väl hemma igen var det bara att börja med att baka kakorna och att städa. Ja, jag vet, jag är grymt bra på att göra allt i sista minuten. Jag kan inte hjälpa det. I alla fall. Mitt i allt så kommer Fredriks föräldrar. Inget ont om dom, men tycker det är liiite jobbigt att det kommer folk när jag grejar och är stressad. Men det var kul att dom kom.
I alla fall..
Fick inte så mycket presenter, utan det blev mest pengar. Det gillar vi :) Pengar är aldrig fel. Fick i alla fall en parfym, en flaska vin, massor med blommor och så klart pengar då. Av mamma och pappa fick jag inget utan jag får kolla ut något jag vill ha så betalar dom det. En bra deal.
Självklart fick jag present av Fredrik fast det kan jag inte skriva ner här, men ni kommer att märka det om ett tag.

På kvällen åkte jag och Louise till Lidköping och träffade Sandra och Rask. Var ute och åt. Skulle gått till Café O Bar men det var fullt så blev Madonna i stället. Men det var gott. Tack Sandra <3 Tråkigt att Theres och Hillbom inte var med, men men....
Efter vi käkat blev jag och Louise så trötta så vi lämnade av Sandra och Rask hos Sandra och sen åkte vi hem till mig. Fast först hade vi en shoppingtur på Coop, haha. Väl hemma hos mig så tittade vi på film. Tyvärr höll vi båda på två att somna så Louise åkte hem och jag somnade i soffan. ( som vanligt )
Ni, mina vänner betyder mest! Älskar er<3

Nu ska jag äta frukost, fixa iordning tvätten så den bara är att stoppa i maskinen sen.
Skriver nog ikväll :)

Tjing.

05.00 = Trött


Är så jävla trött. Det är helt galet.
Vet inte ens om jag kommer kunna hålla mig vaken hela dagen.
Det återstår att se.
Snart väcka Fredrik så han kan skjutsa mig idag.
Regnade extremt igår när jag skulle hem så fick åka med Denise.
Så cykeln står allt på jobbet och skrattar åt mig nu, haha.

Tjing.

Min dag!

 
Idag är det min dag.
Den ska väl nästan inprincip firas på jobbet, haha.
Det är grått och tråkigt ute. Har regnat inatt.
Tror nästan det regnar nu med.



Nu ska jag snart cykla till jobbet. Inte alls lockande, och är fortfarande grymt trött. That´s life, gott folk.

Tjing på er :)

Min dag


Idag är det min dag. Det vill säga min födelsedag.
Känns väl kanske inte riktigt så. Kommer väl under dagen.

Det är grått ute. Har regnat inatt. Kul! Vill ha bra väder nu tack!

Fortfarande grymt trött. Brukar bli så när jag måste gå upp en timma tidigare än vanligt. Men sånt är livet.

Tjing på er :)

Hemlighet



Kom på en till sak..
För ett tag sedan skrev jag att vi hade en hemlighet.
Tänkte bara meddela att det har gått nägra steg i rätt riktning.
Så nu så...

Onsdag


Klockan är åtta och jag är grymt trött. Ska ärligt snart gå och lägga mig. I alla fall lägga mig och kolla på tv en stund. Idag har det varit mycket på jobbet, stressigt som satan. Passar ju mig perfekt, jag som får stressa, haha. NOT! Är tydligen så mycket att göra att vi börjar sex imorgon och även på fredag. Så uppgång halv fem imorgon. Gäsp!

Efter jobbet har jar varit hos mamma och pappa en sväng. Är en del dagar att diskutera om nu. Imorgon ska jag i alla fall också upp till mina kära föräldrar. Blir bjuden på mat och lite sådär. Fredrik jobbar så tänkte att jag kunde fira min dag hos dom istället.

Kanske blir en resa nästa vecka. Bara Martin vill byta två dagar med Fredrik så blir det en femdagars semester uppåt landet. Hoppas!

Det var nog allt för mig.

Tjing.

Tisdag - Bio


Dagen på jobbet har varit både stressig och lugn. Blev en halvtimmas övertid. Sköna pengar. Det gillar vi.

Ikväll blir det bio. Harry Potter och halvblodsprinsen. Dom säger att den ska vara bra.
Gillade inte Harry Potter för något år sedan, men min man gör det och efter att kollat alla filmer så är dom faktiskt helt okej. Gillar egentligen inte den typen av fantasy men dessa går bra. Gillar egentligen inte fantasy övervuvudtaget förutom Harry och sen Sagan om Ringen filmerna.

Nu är det duschen som gäller.

Tjing.

Måndag


Ganska nyuppkommen ur ett skönt bad. Var några dagar sedan jag badade sist.. Alltid lika skönt att mjuka upp kroppen.

Första dagen på veckan, men skönt att bara ha fyra dagar kvar. Sen är det en veckas ledigt.
Dagen på jobbet idag har gått grymt snabbt. Skönt..!

Har varit hos tandläkaren idag. Gillar inte tandläkare.. Gick mot förväntningarna bra. Tänderna var jättefina, men hade ett litet hål. Ska laga det på fredag.

Efter jobbet åkte jag och Fredrik ut till stugan och hälsade på mamma och pappa. Fick mat idag med, haha. Plockade även ihop en liten lunchlåda tills imorgon.

Nu är det 2½ men och sen är det sängen, tror jag i alla fall. Är trött men känns fel att lägga sig vid tio. Men får skylla på att jag går upp halv sex.

Tjing.

Helgens förfester i bilder


Fredag


                        

Lördag

                                  

Söndag


Idag borde det vara en rikig bakisdag med tanke på helgen. Ändå mår jag förvånansvärt bra. Så borde det vara oftare.

Gårdagen var mycket händelserik vill jag lova.
Blev en lite för lång förfest, men har man kul så har man. När vi väl kom till Stadt var det knökat med folk och köerna var långa. Även kön vid bankomaten var extrem, trodde aldrig jag skulle få ut mina pengar. När vi väl kom in jag och Louise så hittade vi hennes "dåliga dansare", haha. Stod där ett tag och sedan kom Fredrik. När jag mötte honom försvann Louise (var även det näst sista jag såg av henne under kvällen) och jag hittade Rask och Sandra istället.
Var för mycket folk för att ens tänka tanken att gå in på dansgolvet så gick ett varv på uteserveringen jag och Fredrik. Hittade Schuschi och "Matilda". Spenderade resten av kvällen med dom.
Det blev en halvt vinglig promenad hem. Så som det ska vara.

Blev väckt strax innan fem av att Sandra ringde och var helt förstörd. Efter en hemsk upplevelse kommer hon hem till en tom lägenhet här i Skara. Försökte lugna ner henne och det slutar med att hon kommer hit. Hon ville inte vara själv och det fick hon inte heller, med tanke på vad som hänt. Satt och pratade igenom det hela och vid sextiden var hon så trött att hon nästan somnade sittandes.
Finns alltid här for you <3

Somnade om ganska fort när jag lagt mig igen.
Vaknade vid elva. Softade i soffan tills Fredrik vaknade. Har nog aldrig sett honom så hungrig som han var då, haha. Så han bjöd oss på mat innan han skulle iväg och jobba.
Eftermiddagen har jag och Sandra spenderat i varsin soffa och kollat på film. Blev även några minuters sömn, haha.
Följde med Sandra när hon skulle plocka ihop sina saker hos Louise och vad som hände sen kan ni läsa om ni kollar här:
http://sandralans.blogg.se/2009/july/arthjarna.html
Fick mat hos mamma och pappa. Kärlek<3

Nu är det snart sängen som gäller. Imorgon är det dags för jobb igen. Men bara denna veckan, sen har jag en ledig. Skööönt!

Tjing.

Förfest




Hos Louise med tjejerna <3 Humöret är på top och allt är så jävla bra. Love it!
Snart till stan och fortsätta festandet där..

Tjing.

Lördag


Har fått höra att jag är en tråkig bloggare, haha. Får väl försöka ändra på det nu då?
Är du nöjd nu Sara när du får ett inlägg att läsa ;P

Frågan är om jag ska skriva ett sdant däringa långt inlägg?? Hmm??
Vi börjar lite smått så får vi se hur det slutar..

Ser att jag inte har skrivit sen i måndags. Har inte gjort allt för mycket i veckan mer än att jobbat.
I onsdags så var Fredrik ledig, så då gick vi ut och åt på kvällen. Kvalitetstid kallar dom det för. Men vad vet jag. Är så van att bara träffas någon timma max om dagen när vi jobbar så mycket och olika som vi gör nu.
Det var i alla fall väldans trevligt. Skönt att komma ut lite. God mat och gott att dricka. Tyvärr började det regna mitt i allt när vi satt där på uteserveringen. Trots att vi satt under mega parasolett hjälpte det inte mot regnet som blåste från alla håll. Sprang in och letade plater i en överfull matsal. Det är inte det lättaste nu i sommartider. Men självklart hittade vi en soffa som vi slog oss ner i. Kvällen slutade med mys i soffan hemma.

I torsdags träffade jag Louise efter jobbet. Hälsade på systemet en sväng. Passade på för vi visste att det skulle vara knökat där igår. Som vanligt denna helgen. Men jag klagar inte.
Sen gjorde vi inte alls mycket mer än att prata en massa. Så som det ska vara.

Igår började StoChampionatet. Gött med folk på stan. Bästa helgen i Skara på hela året! Måste väl passa på att erkänna en sak också. Det är faktiskt första StoChampionatshelgen på fem år som jag är hemma. Men det är precis så som jag minns det. Underbart med mycket folk.
Började kvällen hos Louise. Sen vidare till Stadt. Dansade och hade hur kul som helst. Älskar mina tjejer. Vi gör allt så jävla bra. Tjejerna med stil!

Tittade just på min stämpel från igår. Kul att det står OKTOBERF STADT på. För vi är ju absolut inte "bara" i juli. Var nog inte bara jag som var onykter igår. Tyckte väl att hon i kassan pratade lite otydligt, haha.

Ikväll är det på det igen. Ska först på kalas. Vilket inte gör så mycket egntligen. Får jag mig bara ett glas vin är det lugnt.

Nu ska jag sova en liten stund till och Bilder kommer imorgon :)

Tjing.

Måndag


Nu har det gått sådär långt mellan uppdateringarna igen. Vilket kanske betyder att jag inte har tid eller kanske helt enkelt att jag inte har något att skriva?

Helgen har i alla fall spenderats i Växjö hos Fredriks föräldrar.
Har varit skönt att komma bort från stan. Gjorde inte allt för mycket.
Umgicks, pratade, åt och drack gott.
Tyvärr så fuckade kroppen upp sig i lördags och efter det har jag mått skit. På kvällen var det som värst. Ont i bröstet, tungt tt andas och ont i armen. Blev lite bättre när jag gick och la mig, men vågade inte somna. Var rädd för att jag inte skulle vakna. Så spenderade natten i soffan med tv, självklart fick Fredrik hålla mig sällskap. Visst att han sov, men jag var inte själv. Trots mina tankar lyckades jag få åtminstone fyra timmars sömn.
Åkte tidigare igår, men som bestämt svängde vi förbi IKEA och handlade lite. Åkte även förbi stugan på vägen hem och hälsade på mamma och pappa. Pratade med dom om hu jag mådde och dom tvingade mig att ringa in till akuten. Vilket jag nästan gjorde när jag kom hem. Men det är ju ett jävla meck för att ens kunna komma in till akuten om man inte åker ambulans. Så efter att ha blivit utskälld av en jävla kärring i telefon på akuten, telefonkö i 35 minuter och sedan pratat med världens snällaste sköterska på Sjukvårdsupplysningen så fick jag komma in. Sagt och gjort.
Väl inne på akuten fick jag träffa läkare, ta prover och vänta.
Som vanligt visade proverna ingenting. Men jag fick nya tabletter som jag ska prova.

Tydligen är det inget fel på hjärtat, men då är min fråga:
Vad är det då som gör att jag inte mår bra?
Men men.. Hoppas bara att den undersökning jag ska på nästa gång kanske visar något. När den nu blir.

Idag har jag varit hemma, vilat upp mig och hoppas att det kommer bli bättre snart.
Hämtat mina nya tabletter, handlat lite och sen bara slappat. Har inte ens lagat mat. Fredrik fixade lite mat innan han åkte och jobbade, men är hungrig igen. Orkar inte laga något bara. Funderar på att göra en smoothie. Det är mumma. Hmm, vi får se.

Tjing.

Tisdag = tvättdag


Dåligt med update, jag vet. Har knappt varit hemma.

Tänkte bara passa på att berätta att jag glömde mina nycklar i tvättstugan. Nycklarna hem, tvättstugenyckeln och mitt hänglås. Lagom pinsamt att jag fick gå upp till grannen (hon som städar trapporna bl.a.) och fråga om hon ville låsa upp till mig. Snäll som hon är gjorde hon det :) Så nu har jag precis kommit in till mig.
För att göra det hela ännu roligare är att jag inte hade mobilen med mig och Fredrik är inte hemma. Så hade inte fått tag på honom heller, haha.
Vet inte riktigt vad jag ska skylla på, kanske att det varit lite sömn och mycket aktivitet och jobb senaste veckan :)

Nu ska jag sova. Sjukt trött och det är bara tisdag. Tre hela dagar kvar att jobba innan det äntligen är helg igen.

Tjing.

Onsdag


Nu när det är sommar och bra väder finns det ingen tid till att sitta vid datorn. Idag behövde jag dock en soft kväll. Har varit sena kvällar och tidiga mornar ett bra tag nu...

Kan börja med en liten samanfattning av vad som hänt sen sist...

I fredags var det en helt galen kväll. Började bra med mat på Olin´s med Louise. Sedan bar det av til JULA hotellet på After work. Mycket folk och en del gott att dricka.
Kvällen innehöll även bråk och polisbil. Inte för min del något utav det. Men det där med polisbilen var bara löjligt.
Hittade även en kompis som blivit ner slagen av en kille. Slutade med kraftig hjärnskakning.

I lördags var jag på Liseberg med Sandra, Louise och Theres. Mycket folk och extremt varmt. Men vi hade kul för det. På efteriddagen/kvällen sökte vi upp en restaurang för att äta, vilket vi också gjorde. Fast innan vi bestämde restaurang gick vi genom hela Göteborg för att komma till ett apotek. Dåliga skor resulterar i skoskav. Hade en mycket trevlig dag med mina kära vänner. Var kul att träffa Theres, var ju ett tag sedan. Saknar henne allt!

Vet inte om jag ska nämna bilresan hem, haha.

- Woaaaw, där var det älg!

- Va, vart då? Det såg inte jag..


I söndags fyllde Fredrik 25 år. Det firades med kalas ute i stugan. Hans närmaste släkt kom, även min släkt. Frukost på Jula hotellet. Kan det bli bättre...?

I måndags var det åter igen dags att jobba. Segt men helt okej.

Jobb igår med..
Kvällen spenderades hos Sandra och Basti med grillning. God mat och trevligt sällskap. Blev dock lite sent, så var inte allt för pigg imorse när klockan ringde. Men sånt är livet...

Idag har det hänt sjukt mycket. Började dagen som vanligt, cyklade till jobbet och vädret var helt okej. Visst var det kvavt, men så har ju vädret varit i flera dagar. Runt lunch någon gång började det regna och åska. Det var helt sjukt. Det bara öste ner, blåste, mullra och blitxtra på samma gång. Maskinen slog av tre gånger under tiden på en timma, så då blev det rast. För varje gång den slår av matar den tydligen in massa ägg i bufferten. Problem. Strax efter fyra får vi sluta.
Kommer hem och ska fixa lite i köket. Blir helt pissblöt om foten. Då har Fredrik glömt stänga fönstret i både köket och i sovrummet. Så det var bara att lägga ut handdukar över hela golven. (Men nu är det torrt.) Gick hem till mamma för skulle följa med dom ut till stugan. Väl där berättar hon att min morbror har fått in vatten i källaren, men var tydligen inte så farligt. Sen så hade morfar varit hos min morbror och kollat. På vägen hade han cyklat förbi en undergång/viadukt, där hade det ståt en bil med vatten upp till taket. ( För er som inte vet blir det alltid översvärmningar i alla undergångar i Skara när det regnar mycket) Mamma fortsätter att berätta vad hon har hört. Tydligen har en del av taket på JULA rasat in i butiken. Så där var det rena kaoset. På pappas jobb hade det blivit översvärmning så dom hade fått bada. Och detta är bara en del av allt som hänt...
Detta är bara något man ser på nyheterna, sådant som händer i typ USA. Men vad ska man göra. Det är bara att se glad ut. Är glad att det inte regnade in i våran källare i alla fall..

Nu är det lite tv som står på schemat och sen duschen.

Tjing.


RSS 2.0