Torsdag

Dagen idag har ju varit lugn.
Skulle börjat den med en promenad, men vädret var ju inte det bästa så la mig i sängen igen och gluttade tv.
Har varit  med mamma på ÖB en sväng också. Hon ville inte åka själv.
Sen mitt från ingenstans så får jag ett sms. Hmm, vem kan det vara ifrån?
Men titta, det är från Sandra som undrade om jag var sugen på ett dopp i badhuset. Självklart är man inte sen på att tacka nej, lat som man varit på dagen.

Pappa kom upp och målade lite idag med. Längtar tills på söndag när jag kommer hem och köket är färdigt. Skööööööönt :)
Sandra kom vid sju och då bar det av till badet och simmade massa längder, bastade och bubblade. Skönt och välbehövt. Nu är det även bestämt att vi ska försöka simma två gånger i veckan.
Har ju sju veckor på mig, haha..

Sedan bar det av till baby på jobbet och hälsade på lite. Fick självklart mat också, bortskämd som man är... Men det gillar vi...

Kolla lite nya kläder och sen är det nog sängen som är på tur :)

Tjingeling
//M

Tisdag

Nu har jag äntligen fått gjort mitt 24h EKG. Blev klar med det vid halv sex i kväll. Skönt att ha det gjort. Dock tar det ju rutn fyra veckor innan svaret kommer och då kommer det till vårdcentralen och inte till mig. Det känns tyvärr ännu jobbigare. För vårdcentralen i Skara är ju inte snabbast i denna värld på att informera sina patienter. Men får hoppas på det bästa.
Var tvungen att fixa detta på KSS, så passade på att spendera några timmar i Skövde innan det var dags. Shoppade inget trots den stora rean som var. Jobbigt..... Abstinens kallas det, euhmmm...?

Idag har jag gjort smårgåstårta till mormor. Hon fyller 70 år imorgon så då tänkte jag vara snäll och hjälpa henne lite. Gjorde två olika. Hoppas dom smakar lika gott som dom var snygga, haha.
Under tiden jag var hos mormor så var pappa uppe och hjälpte fredrik. Nu börjar köket också bli färdigt. Dom slipade och satte ny väv. Så på söndag är det färdigt. Sen är det bara lilla rummet kvar. Men det får vänta lite. Måste spara lite mer pengar först.

Längtar tills på fredag, trots att jag inte vet vad som väntar..

Tänkte passa på att lägga ut lite bilder på sovrummet också :)
Fick ingen bra bild på tapeterna innan vi rev ner dom, men såhär såg dom ut.
Den gamla tapeten.


Under renovering. Har varit två dörrar till sovrummet, men nu är det bara en.


Under renovering.


Skillnad?? Till vänster = som gaderobsdörrarna såg ut innan och till höger hur dom ser ut nu.


Nästan färdigt. Men såhär blev tapeterna i alla fall :)

Hoppa i sängen och glutta lite tv, ohh jaaa :)

Tjingeling.
//M

Onsdag

Så, nu är sovrummet äntligen färdigt. Blev hur bra som helst. Är super nöjd.
(Kommer bild snart.)
Ska snart fixa köket. Skulle tro att vi börjar nästa vecka. Får se när pappa har lite tid över. Det enda som ska göras i köket är att måla taket, sätta väv och sedan måla den. Kommer gå på några dagar. Fast sen är det ju en del annat smått och gott som ska göras men det är ingen panik med det. Det får bli när vi har pengar över. Ska byta ut bänkskivorna och sätta ny diskho och ny kran, sen så nya handtag till luckorna och lite så. Inget jätte allvarligt.
Efter köket är det lilla rummets tur, men det får vänta lite.

Idag har jag varit ledig, så det blev en rejäl sovmorgon i morse. Kom inte upp förens vid halv elva. (ja, det är länge. Brukar bara sova till halv nio - nio.)
Har städat i köket med, ställt tillbaka allt på bänkarna.
Min kära morbror var här i söndags och fogade lite. Love him <3
Fredrik har varit ledig han med idag så när han vaknat till liv och jag fått ordning i köket så åkte vi och storhandlade. Känndes som vi handlade för ett helt kompani, men ska man storhandla så ska man göra det på riktigt, haha.
Har även varit och köpt färg och väv till köket idag med.


Igår satt jag och läste igenom lite dagboksinlägg från 2005. Åhh, vad jag längtar tillbaka. Var inga bekymmer och allt var bara kul. Eller nästan allt i alla fall, men ändå.
Nu fyra år senare sitter man här med köpt lägenhet, sambo och hela paketet.
Visst är jag lycklig, men vad tiden går fort och allt ändras. Det hade varit kul att kunna dra tillbaka tiden och leva där lite längre. MEN jag ångrar ingenting. Inte ens det hemska.
Goda minnen är dom bästa som finns. Underbart.

Titta på tv lite innan det är dags att hämta tvätten i tvättsugan.

Tjingeling.
//M

Torsdag

Torsdag idag och veckan har gått så sakta, eller kanske lite lagom men absolut inte fort.
Har dock inte jobbat så mycket denna veckan, bara måndag och tisdag. Ganska tråkigt måste jag erkänna. Fast jobbar ju imorgon kväll och på lördag kväll. Skönt att komma in i baren igen. Jobbade ju inte alls förra helgen, tråkigt. Älskar att stå i baren. Jobbigt med alla fulla +40 bara, men det är sånt man får ta, haha.


Har fått en tid på KSS också, den 26:e gäller det. Ska äntligen få göra mitt EKG och få veta vad som är fel. Och det bästa av allt är att på fredan (26:e är en måndag), ska jag och Sandra iväg på roadtrip. Spännande. MEN, (alltid ett men) så vet jag inte vad helgen bjuder på. Bara vad jag ska ha med mig och vilken tid hon hämtar mig. Det är det enda jag vet. Känns lite jobbigt eftersom jag alltid måste planera och veta vad som ska ske, men jag är lugn. Jag litar på henne... typ... haha.


Vecka 14 eller 15 åker jag och Fredrik till Stöten. Vi har inte bestämt helg än, men någon utav dom blir det.  Åka bräda för första gången, ehhmm. Bryter jag något vet jag vem jag ska skylla på i alla fall, haha.

Nu ska jag hem till mormor och morfar och väldgästa dom lite, sen är det en långpromenad och lite träning som står på schemat.


Nytt år, nya perspektiv

Börjar äntligen hända lite saker med lägenheten nu. Har bland annat köpt en fondvägg till lilla rummet. Grymt snygg. Har även hittat en tapet till sovrummet, men visste inte hur många rullar vi behövde så har inte köpt den ännu.
Vi har även planer på att köpa nya gaderober, för dom som sitter i rummen är ganska skabbiga och det bli nog billigare att köpa nya än fixa till dom som är.


Nytt år... 2009

Jag som hade så stora mål för detta året men med alla dom beskeden jag fick i december så vet jag inte när jag kan börja på allvar.
För er som inte vet så är det nämligen så att jag har fått problem med mitt hjärta. Det slår för fort och ger mig hjärtklappningar utan anledning, hoppar över ett slag lite då och då och sen har jag även ett litet blåsljud. Äter medicin för detta och det hjälper en del men inte till 100%. Visst känner jag mig bättre och har en massa energi, är som en ny människa. Men när det kommer till stor ansträngning så blir det för mycket. Men men. Så nu väntar jag på att få göra ett 24h EKG så dom kan få reda på vad det är som orsakar det hela. För det är det ingen som vet. (Precis som allt annat som hänt min kropp) Tyvärr kan det ta upp mot sex månader innan jag får komma in, men nu är det bara lite drygt 4,5 kvar, haha.

Men att påbörja min träning och nya kost det kan inget hindra mig ifrån. Ska bara bli frisk från min förkyllning jag dragit på mig nu under nyår.

Tjingeling.
//M

RSS 2.0