00.00

Idag har jag varit riktigt duktig, enligt mig själv. Har planerat extremt mycket till mina 20 års-fester. Så idag har jag skickat ut mestadeln av dom inbjudningar som gäller "Skara-festen". Det mesta är planerat nu, bara en sista sak kvar och även den viktigaste just nu, - att hitta ett ställe där jag kan ha "Växjö-festen". Ska fortsätta det letandet imogon, nu är jag för trött för att vara seriös.


Nu har Fredrik kommit hem, suttit och pratat en stund och nu har jag helt kommit av mig i mitt skrivande. Uppdaterar imorgon.


Inköpslista för imorgon:

◊ Nya träningsskor
◊ En kokbok
◊ Kuvert till A-4 papper
◊ Hårnålar (haha)


Nu är det duschen som står på listan.

Tjingeling.


20.16

Har egentligen ingenting att kladda ner här.

Fått lön idag, så nu har man pengar igen, haha..


Väntar på att älsk och Steve ska bli klara med biljävlen så jag kan börja med maten så jag kan få äta lite. Är så jävla hungrig. Hann inte käka på jobbet, eller jo, men inte när jag var i behov av mat, så fick knappt i mig något när det äntligen var dags att käka. Knäpp mage, jag vet :P

Så ikväll blir det tacos med Lina och Steve, trevligt trevligt.


Nä, kolla lite på tv och vänta på att segona ska höra av sig ;)


Tjingeling.

18.00

Är helt slut i huvudet idag, eller har varit hela veckan, men just idag är det extremt... Skönt med fredag imorgon och lite ledigt :)


Måste faktiskt påpeka att jag inte har någon träningsvärk idag i alla fall, haha. Var helt säker på att jag skulle få det, men hon hade rätt, haha. Fast är lite seg i bena, men det är jag ju alltid efter träning.


Idag blir det lugnt. Dammsuga, moppa golven och duscha. Sen vet jag inte, haha.. Få se vad kvällen har att erbjuda :)


Tjingeling.

20.46

Idag har jag varit riktigt duktig, först solat efter jobbet och sen så var jag på djupvattenträning med Daniella. Det var spännade, haha, men roligt. Känner att jag kommer ha någon fruktansvärd träningsvärk i brötmusklerna imorgon, trors att hon sa att man inte fick någon träningsvärk efteråt.

Så nu måste jag verkligen komma igång med träningen, och så är det bara! Kan ju inte vara som en strandad säl när man kommer till Mallis ju, haha. Nä, men mestadels för att komma i alla mina kläder igen.. Saknar att kunna ha dom..


Nä, laga lite mat och sen diska undan all skit, haha. Men har fortfarandeinte riktigt bestämt vad jag ska hitta på för mat...? Eller om jag bara ska ta en proteiondrink och sen laga maten så ajag har matlåda imorgon.. Ja, så får det nog bli..


Har inget vettigt att tillägga, förutom att jag fick värsta utbrottet på Fredrik igår, men det är ju en annan historia..


Tjingeling.

22.12

Var nog kanske inte riktigt klar med bloggandet för idag..


Trodde att ett varmt bad skulle få mig på bättre tankar, men ack så fel man kan ha.

Sitter här och läser igenom gamla blogginlägg/gästboksinlägg/mail från en internet sida, sådant som du har skrivit till mig, eller rättare sagt, det vi har skrivit till varandra. Men det var för länge sedan, så länge sedan.
Saknar dig så jävla mycket vännen. Tror inte ens du fattar hur mycket du betyder för mig. Men det känns som våran vänskap har runnit ut i sanden. Hoppas inte det, men just nu känns det så hopplöst. Det kommer aldrig bli som förut, men jag hoppas att vi kommer hitta tillbaka till varandra, åtminstonne på något plan. ♥


Sandra,
Saknar dig mer än mest. Vill att du ska vara här, här och lyssna på mitt tjat. Och till råga på allt så jobbar vi om varandra denna veckan. Känns ju också kul, NOT! Utan våra kvällspromenader har min hjärna blivit överfylld med en massa tankar och känslor. Det var ju med dig, då under våra promenader, som jag fick gnälla och tjata precis som jag ville, det var med dig jag kunde säga precis vad jag ville. Men det är inte samma nu, inte nu när du är hemma.. Saknar dig!!!! ♥

19.59

Jobbat idag med, som vanligt. Men jobbar bara till fredag kl 16, sen är jag ledig till måndag kl 16.. Sweet..  


Tittar just nu på `Vänner´, haha. Helt skevt, fan älskar det programmet. Så om du vill överraska mig med något så köp `Vänner´-boxarna (blink blink)


Ska för övrigt på vattengympa imorgon. Ska gå på det nu varannan onsdag. Sen även använda mina nya tränings DVD´s och gå varje dag.


Har nästan fixat iordning mina inbjudningar också. Det kommer bli fett najs :) Längtar så jävla mycket... Och sen kommer ju faktiskt Mallis några dagar efter..


Nä, ringa mamma och sen städa lite. Gjorde inte det igår, mådde inte så bra..


" Vad är det som är grönt och säger -jag är en groda?
- En talande groda
"

18.12

Du är en stjärna,
En stjärna som bara jag ser.
Om alla hade sett det jag ser,
Då skulle alla förstå vilken underbar människa du är.

* *

Regnar ute.

Tog mig min dagliga promenad idag, alltså hem från jobbet. Hann komma till Netto innan det började regna. Och för er som inte vet hur långt det är kvar hem så är det ungefär 15-20 minuter. Så det blev en regnig promenad.

Ska städa hade jag tänkt, men just nu känns det som att det inte kommer bli av idag, haha. Ska börja med att slita mig från datan och sen äta. Måste fixa matlåda tills imorgon också.. Palla mitt jobb....??!

Har för övrigt riktigt ont i huvudet, eller mer i pannan typ. Vet inte riktigt vad det beror på...?

* *

Att förlåta är svårt men det är ännu svårare att glömma.
Att förlåta någon kan vara väldigt svårt,
Ibland så svårt att man helt enkelt inte klarar av det.
Hur mycket man än vill och försöker så går det inte.

Det svåra med att glömma är att man hela tiden påminns,
Påminns om det man vill glömma.
Även om man ibland inte vill glömma så måste man.
För att gå vidare i sitt liv måste man.

Bara för att man förlåter betyder det inte att man glömmer.
Bara för att man glömmer betyder det inte att man förlåtit.

* * * * *

Varför fick man ingen karta när man föddes?
Då skulle man ju slippa falla i alla gropar på vägen.
Men kanske det är meningen?
Att falla för att kunna resa sig.
Resa sig upp och fortsätta på livets gropiga väg?

* *

Blandade känslor idag med.

* *

image8

Hmm, funderar på att göra denna, fast att blommorna ska ligga ovanför varandra, typ.. Men har inte bestämt mig än. Men blir det så, ska den sitta på vristen ner på foten. Men vet i alla fall att jag ska pierca mig i höst, efter Mallis :) Kommer ju ha flera tusen som väntar på mig här hemma i sverige, fett najs :)

* *

Nä, nu ska jag fixa lite att käka :)

//Madde

00.04

Ett öga på tv:n och ett på datan. Vi sitter/ligger i var sin soffa och tittar på 50 cent´s film, vad den nu heter. Tycker inte att den är så bra, men Fidde verkar tycka det i alla fall, haha.


Snart kommer jag få utbrottet på min dator. Gjorde så jävla snygga inbjudningar igår, men nu går dom inte att öppna. Programmet hittar inte filen. Fattar inte vad fan som är felet. Sen så krånglar internet, Word funkar inte och den är seg som kola. Måste fan göra diskrensning. Ska bara köpa en "bärbar" hårddisk eller vad det nu heter. Måste fixa detta snart.


Har köpt lite nya greger till bilen idag, eller rättare sagt till 206:an. Ska ju byta imorgon. Kommer bli najs.


Vill förövrigt vara ledig i helgen, men inte då. Är min helg, så det är bara att le och vara glad. Men det hade varit riktigt skönt att få några mer lediga dagar i månaden. Har ju bara fyra stycken, varannan helg (lördag och söndag).
Det är nu ångesten verkligen börjar ta fart. Men det går väll över det med..?


Nä, om man skulle kolla klart på filmen, haha...

01.02

Känner att jag börjat få in en ny ovana, att skriva mitt på natten. Men hmm, ja när man är själv hemma och klockan tickar på så kommer även tankarna..

Vet inte riktigt.. Det är mycket tankar just nu, igen!
Känner att jag helst av allt skulle vilja åka utomlands och jobba i sommar, så som jag planerat sen flera år tillbaka. Men kan inte bara lämna allt jag har här hemma, hemma i Växjö. För det är ju tydligen det som är mitt hem just nu.  
 
Nu är det sådär igen, samma tanke som vanligt 
- är det verkligen här jag hör hemma?

Det är så mycket jag vill göra, men det känns som att jag sitter fast här. Hatar mitt jobb och hittar inget annat som är bra, och om jag gör det så får jag det inte. Mitt öde är att jobba på Subway resten av mitt liv. Men ICKE! Kommer inte på frågan, men det känns som det just nu. Allt känns verkligen abolut helt meningslöst just nu. Behöver en liten gnista för att komma in på spåret igen.

Har ingen energi, ingen insperation eller något som gör det värt att kliva upp ur sängen längre.

Har i alla fall satt igång med min "träning" så jag kan få bort allt jävla fett som har bildats på min en gång så vackra kropp. Men som nu är helt förfallen, fet och äcklig! Men nu kanske man kan få bort en del så man kommer i sina kläder igen. Tänker verkligen inte köpa nya kläder, jag gör inte det, jag vägrar! Enda gången jag kommer köpa kläder i denna storleken jag har nu är när jag är med barn och då kommer det ändå vara en planerad viktuppgång. Men inte som det är nu, aldrig!  Ja, jag hatar min kropp så som det är nu! Något problem med det??

♥ Sandra, om du ändå var här. Du fick mig alltid bort fårn dessa tankar när du var här. Du har det där speciella, vet inte vad det är, men bara det där som får mig på andra tankar, bra tankar.


Nä, nu ska jag försöka sova, eller kanske åtminstonne lägga mig i sängen och läsa...?


Tjing.

00.55

Jobbat idag. Lite mer att göra idag än det var igår i alla fall. Men fortfrande segt. Letar nytt för fullt, men är svårt i denna lilla staden..


Är för övrigt själv hemma. Älsklingen är hos Steve och spelar data eller vad det nu var dom hittade på. Skaffa ett liv istället, haha. Ähh, bättre det än att inte göra något alls.
Älsklingen har varit ledig igår och idag, även ledig onsdag och torsdag, så nu har man blivit bortskämd med mat och gos hela dagarna ända tills man ska till jobbet, haha. Men det tycker jag att jag förtjänar ;)


image8


Måste erkänna att det är allt tråkigt att du har åkt. Kommer att vara tomt här hemma i Växjö utan dig och dina puckade "påhitt" eller vad man nu ska kalla det, haha. Du är en underbar människa men mestadelen av dina handlingar är extremt puckade och helt enkelt idiotiska, men som sagt, tycker om dig i alla fall. Sen får vi se när du kommer hem, planerat är ju om 5 månader, men som alla säger,
- han kommer snart hem, ge det en vecka.
Haha, Men denna gången tror jag faktiskt att du kommer att stanna så länge du planerat. Vi får se vart världen har fört oss, om vi ens är kvar här i Växjö, ingen som vet.
image7
En sådan häringa skönhet jag åkte i söndags, dock inte just denna men en precis lika dann :)


Nä, nu ska jag nog kila till kojs tror jag.. Hmm?


Tjingeling.


Måndag 12/5

"Tittar" just nu på `våra bästa år´. Det är ju ganska lööjligt egentligigen. Tittade på det när jag var mindre, men då var det ändå helt okej. Nu är det ju nästan mer fantasi än verklighet.


Helgen har bjudit på mycket skratt och nöjen. Även en hel del sol.
Lördagen började hos Fredriks föräldrar. Dom håller på att bygga en damm och ett soldäck. Så gräva var det som stod på schemat, fast inte fr mig, haha. Jag stod för maten, vatten påfyllning och självklart solade jag, haha.
Klockan stack iväg och helt plötsligt låg vi 1 timma efter planeringen. Så det var bara att åka hem, handla, städa och fixa i ordning sig. Klockan 6 kom Sebbe, Björn, Linda och Sofie. Så kvällen bjöd på grillning, skratt och mycket alkohol.
Mycket trevligt.


Åkte lite motorcykel igår, mycket roligt. Det var jag, Fredik, hans föräldrar och brder och hans morbror. Jag åkte med Kristoffer och Fredrik med sin pappa. Fick åka sporthojj, det var spännande, haha, men efter ett tag så lärde jag mig hur och vart jag skulle trycka vid inbromsningar, haha. Så det kommer att bli flera gånger.
Senare på kvällen blir det hämtmat och film. Dock somnade jag typ en halvtimma efter att vi käkat, haha. Fast det är ju som vanligt när vi ligger i soffan och tittar på film.


Soffliggare nummer 1 idag, haha. Men det är jag värd. Ska ju börja klockan 16. Orkar egentligen inte det idag men, pollen ska inte få existera. Ögonen kliar som satan och ja, det känns inte så spännande att jobba. Men vad gör man inte..


Tjingeling.

Fredag 9/5

Tjohejsan :)


Är på förvånansvärt bra humör idag, eller i alla fall efter att jag slutade idag, haha. Så nu är jag ledig tills klockan 16 på måndag, och då går man på helvetes schemat igen, men men. Så är det. Fick veta att jag skulle vara glad över att vi har så många timmar som vi har. Tydligen så är 20 timmar i veckan standard. Det är ju inte direkt mycket att hurra för.


Men i alla fall, som sagt, bra humör var det :)


Har fått mina papper från Barskolan idag också, Så ska betala det på måndag tror jag att det blir, Eller det måste bli det, senast.


Nu är det ett bad med älsklingen. Lite stearin ljus och mys pys som gäller, sen får vi se vad som händer ;)

image5

Tjingeling...

Onsdag 7/5

Underbart vacker dag idag med, helt underbart. Nu är verkligen våren här.
 Fåglarna kvittrar, solen skiner och värmen stiger. Det var 11 grader när jag gick upp kl 8, nu är klockan 9 och det är redag nästan 16 grader. Varm och skönt.

Snart kommer sommaren och då hoppas vi på att det är Lysekil som gäller hela säsongen ut.
Hoppas på att vi får det jobbet nu, eller vad säger du Sandra? Det kommer bli så jävla underbart i så fall.

Sen kommer augusti och då är det två veckor på glassiga Mallis som gäller. Barskolan kallas det.

Så bli allt som vi planerat så kommer jag och sandra spendera nästan 3,5 månad med varandra, dag som natt. Sweeeeeet :) Men vi får se vad som händer.

-----

Igår umgicks jag med snuttan. Träffade henne och hennes kompisar på PM för en fika. Spenderade resten av kvällen på Lagerlundens uteservering, under gasolvärmelamporna (som Sofie bestämt skulle ha på kl halv 7 när solen fortfarande lyste, haha). God mat, massor med vatten och mycket skratt.

Även planerat upp lördagen, haha. Vi ska tydligen grilla, dricka lite och sen gå ut. Björn och Sebbes idé, haha.


Nä, nu ska jag till jobbet, tråååååååååååååååååååååååååååk !!!!


Tjingeling.

Söndag 4/5

Haha, nu är det ännu mera planer i luften, haha.

Dock så är några lagda på hyllan och nya tillkommna.


Boka imorgon, sen är det fullt ös, medvetslöa :) <3


Tjingeling.

RSS 2.0