Good girl gone bad

Har äntligen kommit en liten bit till på vägen i detta eviga packande. Nu är det inte alls mycket kvar i köket, det sista packar vi imorgon. Nu är det mest att skruva isär alla saker, alla kläder och smågrejer i det dagliga användandet.
Jobbar tyvärr imorgon med, men det bästa är att det är sista dagen. Fredrik är ledig så ska få honom att skura ur ugnen.

Blir så irriterad. Hon som ska flytta in i denna lägenheten vi har nu skulle köpa en del av våra saker, så vi slipper släpa på det (vill även ha nytt). Hon var verkligen supersugen men sen när vi berättar hur mycket vi vill ha så tycker hon det är för mycket och att hon har räknat med några hundringar. Hmm? Det var faktiskt 5 taklampor + 1 takfläkt med lampa, 1 stor byrå, 1 DVD-skåp, 1 stort golvskåp till badrummet, 1 vitrinskåp med tillhörande klocka och lite småsaker. HALLÅ??!! Några hundra, vad tänker människan med?? Så nu ska vi ta med allt som finns i lägeneheten förutom brandvarnaren som är standard...!! Fan vad irriterad jag blev när hon sa det. Och sen från ingenstans så hade tydligen hennes syster massor med möbler som hon ville bli av med..
Åh, fuck it.
Men skit samma, då har vi ändå en hel del möbler tills vi köper nya.
(onödig informatinon, men behövde beklaga mig lite, hehe)

Idag har jag tagit mig ett sådant långt, varmt och skönt bad. Det var verkligen behövligt kan jag lova.
Tvättat hela dagen också, och igår, haha. Men bara den sista maskinen kvar nu, sen är jag färdig. Ska bara torka.


Haha, tur att man inte är lat och har skickat med älsklingen våra ugnsplåtar till jobbet så han ska diska dom där. Palla göra det hemma när det finns diskmanskin som klarar av det, haha...


Sen får man ju passa på att gratta PV på födelsedagen också. Grattis till honom :D


Titta tv och sen fixa med tvätten. Kanske skulle möta älskligen efter han slutat? Hmm?


Tjingeling.
//M


Mycket i svängarna

Idag har det varit en ganska fartfylld dag. Gick upp vid nio, åkte till tippen och slängde massa skit som vi inte vill ha(onödigt att släpa på det), jobbat, besök av Anne och Fidde. Fidde putsade våra fönster och jag bjöd på mat. Super när man har vänner som kan så slipper man stå med det själv. Speciellt nu när det är flytt och grejer. Sen håller jag för övrigt på och tvättar.
Har även pratat med hon som äger våran nya lägenhet. Papper och allt sådant ska vi fixa på lördag. Även den sista betalningen av lägenheten. Ja, vi har köpt en lägenhet, och fett skönt är det.

Sen har det varit en del tråkigheter idag med, men sånt händet ju alla.
Även det perfekta förhållandet har sina kanter. Men jag ska inte klaga. Lite gnabb då och då har ingen dött av. Skulle dock inte klara av det hela tiden, dag ut och dag in. För mig skulle aldrig ett sådant förhållande fungera. Jag skulle aldrig klara av det. För det första hade jag inte ens satt mig i den situationen från början och för det andra skulle det dock hända med tiden hade jag satt mig ner med min partner, pratat igenom det hela. Hade det inte fungerat hade jag avslutat det förhållandet. Visst, det finns dom som inte klarar av att avsluta det, men hur bra mår en sådan människa egentligen. Efter en längre period är man helt psykiskt slut och man klarar inte av att göra någonting då ens partner inte är med, eller att man hela tiden måste hålla koll på varandra.
Nej, det skulle aldrig fungera för mig.

Nu till något roligare.

Inte allt många dagar kvar tills vi flyttar, närmare bestämt på lördag. Känns skönt, men ändå lite konstigt och främmande. Har upptäckt att det var en hel del mer grejer än vad vi hade trott. Men det löser sig säkert, haha. Ska bli skönt när det är över.

Nu ska jag ta en promenad. Möta upp Fredrik när han slutar.

Tjingeling.
//M

Flytt och packa

Ska egentligen packa, men orkar inte det just nu. Så tråkigt att göra det själv. Torsdag och fredag är det tokpacka som gäller. Fredrik är ledig och jag jobbar bara tre timmar båda dagarna. Har egentligen inte allt för mycket som är kvar att packas ner. Mest kläder och saker i köket. Sen ska ju självklart dom flesta möblerna skruvas isär och sådant,
men det går fort.
Ska försöka få hit Rappe också så han kan tvätta våra fönster, så vi slipper det själva. Är ju så himla tråkigt.


Har funderat lite.
Ja, jag kanske inte har en intressant blogg, but hey, I don´t care.
Känner inget behov med att typ lägga upp bilder på mig själv varje dag och berättar vad det är jag har på mig och vart det är köpt. Palla liksom..
Nä, det är inte min grej.

Om jag skulle ta ut kycklingen ur ungnen så att inte den också börjar brinna. Vill inte ha mer bränder i lägenheten nu innan vi flyttar.

Tjingeling.
//M

Jobba

Kan ju fortsätta på mina sömproblem. Somnade vid 2 inatt och vaknade klockan halv nio. Än så länge är jag pigg, men om någon timma kommer jag vara lika trött som när jag somnade inatt.

Ska snart iväg till jobbet. Skönt att jobba dagen eftersom det är att jobba i helgen som gäller. Skulle varit skönt att slippa jobba helgen och bara packa, men men. Måste ju ha pengarna så det är bara att vara glad.
Idag är det cykel till jobbet. Solen skiner så man får passa på.

Älsklingen ligger och sussar så gott så ska nog vänta lite med att väcka honom. Men han behöver komma upp och vakna till liv nu innan Mattias kommer in till stan.


Tjingeling.
//M

Sömnproblem

Trött, men kan inte sova. Som vanligt, precis som det har varit dom senaste veckorna. Men när jag väl somnat sover jag, men är lika trött på dagarna för det. Behöver massa sol och få lite energi. Skulle tro att en del av den kommer tillbaka när vi flyttat. Det tar mycket energi just nu. Packa ner hela lägenheten är ju inte gjort på en dag vill jag lovar. Trots att det tar mycker tid och energi så är det värt det.
I love it.

Fan vad jag ska börja träna sen när flytten är över. Nu får det vara nog. Dags för ett nyttigare och bättre liv.


Dags att mysa ner hos älsklingen.

Tjingeling.
//M

Växjö

Så, nu var man tillbaka i Växjö igen. Men den här gången endast för att facka ner lägenheten. Fredrik har fått nytt jobb och det är en ny flytt som hänger bakom hörnet. Ska säga upp lägenheten idag också. Men jag vet att denna gången kommer det att bli bra. Jag känner det på mig.
Hoppas bara på att hon som vill ha våran lägenhet får den, så bli vi även av med massa möbler.

Ringa facket..

Uppdatering om Magaluf (Barskolan.net) kanske?
Eller egentligen så det enda jag kan skriva är att det varit två av dom bästa veckorna i mitt liv. Helt oförglömligt med nya underbara vänner, super lärare och ja, allt var helt enkelt bara för bra.

(Om allt bara varit annorlunda, ja då kanske. Men jag vet i alla fall varför jag fastnade för dig och förlåt för att det blev såhär. Skulle ha förklarat från början men jag sögs med in i det hela.)


Städa lite, sen en promenad :)

P.s. - Saknar Sandra!


Tjingeling.
//M

RSS 2.0