Valborg

Blåser ute idag med. Tycker vi inte om. Mulet är det också, regnet nästan hänger i luften. Men det är okej, ska ju ändå jobba sen...


Oj oj oj,
Nu händer det mycket, eller vad säger du Sandra. Planerna flyger i luften och den här gången ska det fan bli av. Så är det bara! Kommer inte backa nu, jag lovar. Kommer bli fett najs :)


Hittar inte min jävla mobilladdare! Har typ inget batteri kvar, så det är ju ganska typiskt. Men men.


- Varit och handlat lite.
- Älsklingen ska snart till jobbet.
- Titta lite tv.
- Promenad till jobbet.

Det är väll min eftermiddag, haha.


Trevlig valborg på er.
Tjingeling.

Tisdag 29/4

Blåser ute men är ändå redan över 20 grader varmt, helt underbart. Synd bara att man ska stå inne i en jävla bunker och arbeta hela eftemiddagen och kvällen. kvällspasset den här veckan. Men men.


Fick oss en överraskining igår. När vi kom hem så stod det ett paket i trappen, precis utanför våran dörr. Ja, vi har fått en 37" LCD tv av Fredriks storebror, bara sådär. Riktigt snygg är den.


Helgen var mycket lyckad. Fredagen bestod av grillning, god mat och gott att dricka hemma hos Fredriks föräldrar. Lördag fest här hemma, av det jag kommer ihåg var det mycket lyckat. Alla hade roligt och festade på.

I söndags så blev man utsläng från sin egen lägenhet så fick låna Johans, haha. Inget smart drag Johan, du ska bara veta, haha. Nu vet vi mer om dig än du någonsin kan ana. Men det är najs :)


Finns mycket, men inget värt att skriva ner här.

Tjingeling.

Tisdag 22/4-08

Hmm...?

Ja, det har hänt en hel del den senaste tiden, ganska mycket chockande saker så har inte varit på hugget att skriva. Men nu har jag nog smält det mesta, tror jag i alla fall..? Känns som det just nu, kanske, eller jag vet inte riktigt. Vet inte om jag känner så mycket över huvud taget just nu.


Satt och tittade på gamla kort igår, bland annat från tiden i Ronneby. Plötsligt dök det upp ett foto på dig och Majan, det kändes. Högg till i hjärtat och många minnen kom fram. Fan, du var så full i bus din jäkel :) Varenda dag på praktiken (dom dagarna jag fick vara med dig i köket) så var det alltid något nytt. 
- Kommer verkligen att sakna dig nu när du inte finns bland oss längre.
Men jag mår mycket bättre nu, har inte tänk på det så mycket dom senaste dagarna. Det var mest bara första och andra dagen. Kommer titta tillbaka på alla minnen där du är inblandad med ett leende på läpparna, kanske inte nu idag, kanske inte heller om en vecka, men längre fram då jag kan tänka på dig utan att fälla en tår. Men just nu kan jag inte det, förlåt mig, men jag kan inte. Det är fortfarande för jobbigt.


Kan ju även berätta lite roliga saker, inte bara en massa sorg.

* I fredags när jag skulle hem från jobbet så missade jag bussen precis, av en och annan anleding men inget intressant egentligen. Så jag satt där i min ensamhet i busskuren och pratade med Sandra. Dock la vi på för att Sandra skulle göra något (om jag minns rätt?) Sen hör jag tre killar komma och väl inne i busskuren så frågar den ene om han kan sätta sig bredvid mig på bänken. Visst säger jag medans jag känner igen den fär rösten. Han presenterar sig samtidigt som vi tittar på varandra och visst jävlar är det Dardan. Det roliga är att han inte änner igen mig. Samtidigt som han säger något till mig (vilket jag inte hör) så frågar jag varför han inte är i stöten i vinter. Han blir något fruktansvårt fundersom och generad ioch med att han inte känner igen honom. Efter ett tag går ljuset upp och gamla minnen flyger genom luften.

Det var riktigt roligt att träffa honom. Vi har ju inte sets sen jag åkte från TanumStrand -06. Skadat roligt :)


* Träffade även Gert Fylking (eller hur han nu stavar sitt namn) utanför Lagerlunden. Märklig människa den där, haha..

* Även sett Magnus Betner från Parlamentet. Han var på Bishop i söndags med fru, barn och lite annat folk. Mycket snygg människa måste jag få lov att erkänna. Har Sandra på min sida ;)


Hmm...


Saknar MIN Sandra, vill att du ska komma tillbaka nu! Finns inga ord som beskriver hur mycket jag saknar dig. Det är allt jag har att skriva för det finns inte tillräckligt med bokstäver på det här jävla tangentbordet!!! Du är helt enkelt bäst <3


Sen saknar jag även DIG <3 Ibland får jag känslan av att allt vi hade är borta. Men hoppas verlkigen inte det.


Tjingeling.

Så mycket just nu

Ja, precis vad det är. Just nu är det allt för många tankar för att ens kunna sammanfatta det i hela meningar.

Men jag återkommer när jag kan skriva ner det.. just nu är det bara tomma ord.


Tjingeling.

Fortsättning

Ångest, den kryper upp från sin lilla gömma och gror sig större och större.


Förlåt Sandra för att jag bara kastade bort den bästa chansen till en av dom bästa sommrarna. Det är något jag ångrar varje dag. Tänker verkligen på det jämt. Men i januari, februari nästa år ska jag ringa Peter (om han fortfarande är kvar) och be på mina bara knän att vi får komma till honom. Fan, hur kan jag vara så jävla korkad att bara kasta bort en sån chans. Speciellt när det var jag som kom på idén och lockade dig med den. Sorry!!


Känns jobbigt nu måste jag erkänna. Sandra åkte för typ en halvtimma sedan. Jobbigast är att varken hon eller jag vet när hon kommer ner igen. Fan, vi har ju levt ihop sen hmm, typ januari eller något sådant.
Ibland känns det som att hon är den enda som finns kvar, som bryr sig och tröstar när det behövs. Vilket också känns fel, så mycker som jag har ställt upp för alla andra. Vad får man tillbaka, ingenting.
Och ja, jag är fortfarande besviken på det du gjorde den där gången. Inte ens ett litet förlåt fick man, utan det var precis som om ingenting hade hänt. Men det gjorde det, och det känns kan jag lova dig. Men det kommer kanske en dag då du kommer till insikt att det faktiskt gjorde mer ont än vad du tror, om du ens tror det överhuvud taget. Inte vet jag.


Fidde är på jobbet, så nu är jag helt ensam. Lägenheten ser ut som ett helvete. Kanske inte enligt någon som kommer och hälsar på men enligt mig så gör det det. Började lite smått förut, plockade in alla kläder och dylikt i garderoben. Alltså städade sovrummet. Sandra var snäll och diskade, så det är i alla fall gjort. Men har även toaletten att städa, lite kvar i köket. Måste dammsuga hela lägenheten även skura alla golv.


Fixa mat också, men lätt när man inte vet vad man är sugen på. Fan vad jobbigt allt blev nu, och gnällig blev jag också.. Men just nu bryr jag mig inte. Detta är väll det stället där man har rätt till att uttrycka sig, vara gnällig och sur på om man vill, eller har jag helt fel?


Det har i alla fall inte regnat på några timmar, så något positivt finns det ju...


- Nä, fan Madelene, ta dig i kragen och sluta vara så jävla patetiskt gnällig.

Mmhhmm

I och med att allt jag skrev igår försvann så kanske jag ska göra ett nytt försök nu..


Hmm, kan börja med att berätta att det var inbrott på jobbet natten till igår. Dom hade tydligen slagit sönder rutorna i dörren och sedan klivit in där. Det tjuvarna hade fått med sig var växelkassan som låg i kassa aparaten, och det var ju inte allt för många kronor kan jag lova. Alla pengar ligger ju i kassaskåpet. Så jag blev ledig igår. Skulle inte ha börjat förrens kl 16, men helt okej att vara ledig en hel dag.

Det var för övrigt storhandling som gällde igår. Men först var vi hos Fredriks mormor och morfar och hämtade alla deras tomburkar som dom samlar på sig om som vi sedan får äran att panta. Men det är helt okej, vi får ju pengarna som blir, haha.

I alla fall, sedan var det ett besök på stadt som stod på schemat. Hämtade nycklarna till bilen och lite så. Pratade så klart med allt härligt folk som jobbade.
- Sorry Sandra, tänkte verkligen inte på det när jag gick iväg mot disken <3

Träffade Jocke och fick reda på att Inge ligger på sjukan. Då kom vi på idén jag och Sandra att vi skulle hälsa på honom en sväng, och så blev det.
- Ni som tar droger och tycker att ni flyger. Ni har ju inte träffat Inge nu när han som sagt ligger inne. Han om någon flyger, drygt 1 meter över sängen.
Det var hemskt att se honom sådär. Och ont har han med. Hoppas han får tid på operation snart, så att det kan bli lite bättre i alla fall.

Sen så smög sig hungern på mer än vad det var från början så vi begav oss hemåt och började med käket. Fixade ihop lite kyckling som jag grillade i ugnen och en feting sallad. Riktigt jävla gott var det, rent ut sagt.

Ett långt och välförtjänt bad stod på tur. Dock lite i väntan på att Sofie (<3) skulle komma. Lagerlunden var det som stod sist på listan, i alla fall vad som var planerat, haha. Sebbe mannen jobbade i baren, sweeet :)
Fick lite konstigt besök vid vårat bord, eller rättare sagt att Sandra och Sofie fick det medans jag var i baren. Blev ganska paff när jag kom tillbaka och du var där. Vad är ditt problem människa? Tror du på fullaste allvar att du är värd att bara komma sådär och sen tro att ingenting har hänt? Hmmm. Knepigare människa får man leta efter. Men visst, du är helt okej som människa, men dina tankar/värderingar och dyligt om folk, ditt lv och ja, typ hela värledn är helt vrickat. Men du lär dig säker med tiden du med. Det är något man fåt ta på vägen då man mognar och växer upp. Men som sagt, du är helt okej när du sitter en bit ifrån och är tyst.. :)

I alla fall, det blev en hel del gott att dricka, men kunde ha blivit lite mer. Ska ju som sagt inte börja förrens 16 idag, haha. Men kvällen har helt enkelt mer än lyckad.

Nä, frulle och sedan städa. Det är vad som ska ske innan jobbet idag. Ska sätta Sandra på att diska så slipper jag det ;)

Tjingeling.

Hemma i Skara

Hej hopp gummi snopp :P

Så var jag hemma i Skara en sväng. Hälsar på mamma, pappa & bror. Var även hemma hos morbror en sväng igår och hälsade på lite. Så han fick sig en paus i garagebyggandet, haha. Han är ju inte allt för snabb med det där :P

Men kan ju passa på att berätta om våran roliga resa upp hit.. Eller det var ju egentligen bara roligt tills vi kom till Fredriks mormor och morfar..
Började med att när vi var vid flygplatsen så kom jag på att jag glömt mina p-piller hemma. Istället för att lägga ner dom i väskan efter jag tagit det på morgonen så lägger jag tillbaka dom in i skåpet.. Vet inte vad jag tänkte på just då, haha. Sen så när vi nästan är hemma hos Fredriks mormor och morfar så frågade jag om han tog med tvätten. (Skulle nämligen tvätta hos mamma, för hon hade tvättstugan igår.) Och han bara -"nej. den trodde jag att du tog." Så jag ringde till Sandra och flörtade lite med henne, och den underbara ängel som hon är så kom hon ut och lämnade den. Men när hon väl var på väg så guidade jag henne fel, eller jag trodde att jag hade rätt för jag trodde att hon var på ett helt annat ställe än där hon var, haha. Så efter en riktig omväg genom Moheda så kom hon äntligen rätt..
- Och ja, jag lovar att jag aldrig ska bli reseledare...

Har spenderat natten på torpet. Är hemma endast för att duscha av sig skiten man samlat på sig sen igår, haha. Sen så skulle pappa ta sig ett bad och då passar jag ju självklart på att sätta mig här vid datan en stund..

Jag har så jävla softa planer till några datum nu i sommar, det kommer bli så bra, jag lovar. Nu är det planera, planera och planera som gäller. mohahhahah :P
Kan inte säga så mycket mer om den saken nu, det kommer snart fram,...

Hmm, ganska mycket övertrött kan jag lova, blev kanske 5 timmars sömn allt som allt inatt, mhmm.. ;)

Nä, om man skulle gå och ta på sig lite kläder och fixa till håret så det inte ser ut som ett fågelbo, haha.

Tjingeling.


Söndag

Och så var denna helgen snart över. Jobbat hela så känns inte som det varit helg, men nästa helg då, då är jag ledig och då är det fest som gäller :) Eller kanske något annat, får se vad som händer, haha. Planerna flyger i luften.

Sitter här i soffan och varierar ögonen på både datan och Sandra när hon spelar Guitarr hero, haha. Ja, hon är tillbaka nu :) Hon kom lagom till att jag slutade jobbet. Var själv vid tängning, men satan vad jag röjde på, haha.


Nä, duscha och sen troligtvis sängen. Börjar tidigt imorgon, suck...

Tjingeling.

Lördag, jobba

Ja, idag är det lördag och eftersom man inte är som alla andra människor här i världen, och har ett 7-4 arbete och då endast måndag till fredag, så jobbar man idag. Börjar inte förens 11 så ska snart käka lite frulle och sen går bussen vid kvart i 11.

Har väll egentligen inget vettigt att skriva, men en liten uppdatering om att jag lever i alla fall :)

Just det.
Jag vinner alltid, även om det tar upp till nästan 4 år, så vinner jag alltid. Dock jävligt synd för dig att det slutade såhär. Tänker inte skriva att man får vad man förtjänar, för ingen förtjänar det som du fick utstå. Men jag vinner alltid. Så är det bara. And I love it, haha. Men nu kanske du inte är så gapig längre?
Fast jag tror att du har ändrat åsikt om mig, om det du sa till mig stämmer att du sa till honom. I så fall, Tack :) Men det du har gjort kommer inte ändra något. Men om du har tur kanske vi kan bli bekanta. Vem vet?

Nä, nu ska jag fixa till mig och sen gå till bussen..

Tjingeling.


23.26

Oj oj oj, säger jag bara.

Sen tror jag att jag har träffat världens segaste människa ... ?

Fredag

                  image1

Vill ha sommar, nuuuuuuuuuuuu!


Ligger här i soffan med den bärbara medans världens bästa sitter vid den stationära datan och spelar, haha.
Idag var vi uppe tidigt. Ställde klockan på halv 9. Planerade igår att vi skulle gå ner till Stadt och käka frulle, var ju ett tag sen. Och så blev det, därav den tidiga väckningen. Så vi var hemma strex efter 10 igen. Mys mys var det, haha.

Åhh, vad jag fick reda på en rolig sak igår, på tal om frukost. Äntligen går det åt helvete. YES! Det var ju dock bara några månader för sent, men som man säger - "Bättre sent än aldrig." Emma berättade den smaskiga nyheten att om två veckor så blir gröthäxan själv i frukosten, för Sara har sagt upp sig, och Natalie är ju mamma ledig. Så jävla sköööönt att höra....! Sen så har ju även Sofie sagt att hon inte tänker jobba mer frukostar. Så där är det ju också en som försvinner.. Det har till och med gått så långt att gröthäxan själv har funderingar på att ringa mig och be mig komma tillbaka. Men den potatisen är ju satt för alldeles för länge sedan.. Åååh, vad jag gottar mig. Sweeeeeeeet :)


Kanske skall åka upp till stöten nästa helg också. Åker då på torsdag morgon och hem på söndag dag. Upp och träffa allt lojt folk, haha.Var ju ett tag sedan. Sen träffa alla andra som man bara har hört talas om, men inte har något ansikte på.. Men självklart för att träffa Jonas och Louise :) Var ju ett jävla tag sen man träffade dom. Jonas träffade jag ju innan han åkte så han är det ju bara typ 5 månader sen, men Louise har jag inte träffat sen i september eller när det nu va.. Så det ska bli kul, om vi nu kommer iväg, haha...


Hmm, om man skulle städa lite kanske? Diska och lite så. Så slipper man det i helgen, eftersom man jobbar hela dagarna... suck.

Tjingeling.

Torsdag

Nu är det i alla fall frulle som gäller. Sitter här med nygrillade toast och multivitamin, haha.
Är riktigt hungrig måste jag erkänna.

Ska jobba idag, Inte allt för spännande, och absolut inte om man tänker på att jag jobbar varje dag ända tills nästa fredag, gick på i måndags klockan 16 och då till nästa fredag klockan 16. Boring. Tycker verkligen inte om mitt jobb. Fick ett erbjudande igår om semestervickariat inom hemvården. Känns lockande, men då är jag på den punkten igen sen att jag inte har något jobb, och leta jobb är det pissigaste som finns, speciellt i den här stan. Så jag vet inte, ska inte på möte förens den 15:e, så det är ju några dagar kvar.

Nä, om man skulle kila vidare.

Tjingeling.

RSS 2.0