Måndag


Om lite drygt en timma kommer Fredrik hem. Då ska vi ta en sväng upp till Jysk, sen bär det av till Lidköping. Eller först ett stop i Vinninga. Får se hur det slutar.
Ska i alla fall storhandla på Willys idag. Vi har kommit fram till att vi tjänar på att åka till Lidköping och storhandla istället för att åka runt och köpa det billigaste i stan. Sen får man ju komma bort från stan ett tag också, haha. Dock kommer det bli en dyr handling nu. Kommer eka i plånboken när vi betalat.

Jaja..

Imorgon ska jag på arbetsintervju, eller vad man nu ska kalla det. Hoppas på det. Kan ju stället och måste ha ett jobb. Helst nu!

Blev väckt i morse. Skulle egentligen gått upp tidigt i alla fall i väntat på golvläggaren. Men kom på att det är ju inte förens nästa måndag han kommer och förhoppningsvis ska fixa vårat golv. Smart som man är, haha.. Somnade om så gott och vaknade strax efter halv 10.
Men har ändå fått en del gjort. Rensat ur kylen. Så där inne ekar det nu. Suttit vid datan och skrivit in massa recept (gamla tidningsutklipp).

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma så vi kan åka.

BTW, så om jag inte minns fel kommer Sandra och Theres hem imorgon. Äntligen! Det har varit tomt utan er <3

Tjing.

Städa & tvätta


Idag är det lite städning som gäller. Är inte så mycket att städa, men plocka undan, damma och damsuga. Är ju själv hemma så kan ju passa på utan att någon springer runt benen på mig, haha. Sen ska jag även tvätta i eftermiddag. Har dock extremt mycket tvätt. Har inte funnits tvätttid på över en månad. Så måste boka en till tid i veckan och tvätta igen, kommer aldrig hinna med allt idag. Men så kan det vara ibland.

Har även ringt på en bäddsoffa som jag vill ha. Den var nästan ny och nästan 1000:- billigare än nypris. Måste ju passa på när erbjudandet ges. Tyvärr var det några som skulle kolla på den i eftermiddag, men ville dom inte ha den så är den min. Så nu är det bara att hoppas. 
För jag vill ha den!

Om man skulle ta tag i det hela lite nu kanske.

Tjing.

Film mys


Blev inget Skövde ikväll. Var inte taggade för det och sen är det regnit och blåsigt. Riktigt tråkigt väder, som vanligt.

Så det blir film mys hos Louise istället. Just nu kollar vi på en film på 5:an. Kom in mitt i filmen så vet inte riktigt vad jag ska säga om den, verkar helt okej. Snart slut men i alla fall, haha..
Sen blir det nog Date Movie. Den börjar klockan åtta. Perfekt!
Lite skratt en tråkig dag som denna.



Tjing.


Väder?


Nu kan solen passa på att skina. Vad är det här för skit egentligen?? Kallt och blåsigt hela dagen, eftermiddagen regnar det och nu skiner solen... Visst, det är ju bra att det blir bättre väder nu när vi ska till Skövde sen om några timmar. Men varför har det inte bara kunnat vara bra väder hela dagen??

Nu ska jag duscha och fixa till mig, sen blir det Louise.

Tjing.

Lördag


Fastnade vid tv:n lite när jag käkade frulle. Inget bra som vanligt, så fastnade för ett program på 6:an. Amerikas tuffaste jobb. Idag så är dom med ute på en krabb båt ute på Berings Hav. För det första skulle jag aldrig åka ut på det havet och framför allt inte på en krabb båt. Det är något jag aldrig skulle klara av. Jag klarar av mycket, men inte en sån sak. Där går gränsen, haha..

Nu ska vi fixa till oss och sen åka ut till Axvall. Är marknad och jag behöver strumpor. Fredrik har börjat använda mina så har nästan inga hela kvar. Och att åka till Ullared endast för strumpor är helt meningslöst. Så det får vänta några månader. Sen ska vi kolla lite annat spännande med :)

Dags att ila.

Tjing.


Fredag


Varit ledig idag, eller vad man ska kalla det, haha.

Dagen började lite segt, men efter ett tag kom jag igång och vi åkte till Lidköping. Var inne på Hem Kompaniet en sväng, men hittade inte något direkt speciellt. Köpte bomul till Frejas bur, haha. Mycket billigare än i affären så varför inte?
Sen gick vi en sväng på stan och jag hittade en jättefin jacka som jag köpte *blink blink* Köpte även en t-shirt. Så nu är jag glad :)
Var även inne på EM och kollade på soffa och nu har vi bestämt oss för vilken vi vill ha. Ska bara lyckas få sålt den vi har nu så kan vi köpa den andra sen.
Så nu väntar jag bara på att Blocket ska acceptera anonsen så att den kan börja visas.

Ikväll blir det soft. Kanske hälsa på mamma och pappa lite. Vem vet..

Ting.

Torsdag


Orkar inte med den här hostan mer. Tre veckor har gått och inte blir det bättre.. Morgon och kväll är värst.  Ringa vårdcentralen imorgon, hajjemän..

Jobbat hela dagen idag. Uppgång halv fem så nu börjar jag bli lite seg. Snart sängen för min del..

Imorgon är det Lidköping som står på schemat. Kolla lite på Hem Kompaniet. Alltid lika roligt..

Hittade värsta sötingen på blocket innan. Bra pris och så fick man med leksaker, koppel, halsband och diverse andra saker. Sen från ingenstans så var den borta. Men så kan det vara. Hittade andra sötningar också. Så hoppas på den ena. Den första oktober blir det i så fall. Det gillar vi.. Hoppas, hoppas, hoppas :)

Kolla färdigt filmen nu och sen, ja ni vet vad som händer då.
Sängen såklart :)

Tjing.

Onsdag


Jobbat idag. Segt som gatan. Det går bara segare och segare för varje dag jag jobbar. Känns som att klockan inte rör sig alls vissa stunder. Och mycket är det med. Orkar inte...! Jobba imorgon med. Börjar klockan sex, så upp kvart i fem. Skulle tro att jag får jobba på fredag med.. Men jag är glad för det jag får. Dock lite irriterande att få veta det tio minuter innan man ska gå hem för dagen.

Träffade Louise efter jobbet en sväng. Alltid lika trevligt...

Nu skiner solen. Inte en dag för sent. På tal om sol...
Sandra och Theres är i Bulgarien nu denna veckan, dom gottegrisarna. Men det kan dom ha, mina älskade vänner. Är det en utlandssemester dom behöver, då är det klart dom ska åka.
Visst känns det lite tråkigt att vara kvar här i skit Sverige, men Bulgarien är inget som lockar just nu. Sen har jag inte pengarna som behövs. Men det blir en Köpenhamnsresa snart för min del...

Nu är det maaaat som gäller och sen ett bad.
Tidig sänggång ikväll...


Tjing.


Nya möbler?


Som vanligt när jag har tråkigt så är det IKEA´s hemsida som lyckas dyka upp på skärmen. Men det är ju en del nya möbler som behövs så varför inte. Det är bra grejer och bra priser. Det gillar vi :)
Till lilla rummet behöver vi en bäddsoffa, en ny databänk (en sådan man ställer i hörnet), två stora och en liten bokhylla, även dörrar till dom stora.
Till vardagsrummet är det en ny soffa, ett vitrinskåp och en matta.
Köket är det mest bara smågrejer, som nya handtag till skåpen och lite sådant.
Sovrummet är det en ny säng.
Ingen som behöver nya soffor, en databänk, en liten byå, ett soffbord, väggvitrin, lampor, en sängram med tillhörande nattduksbord (eller hur det nu stavas)?

Måndag


Vet inte vad det är som har hänt egentligen? Måste vara något stort fel, eller är det så enkelt att jag inte behöver sova? Somnade vid tolv igår och vaknade halv sju i morse. Klarvaken och visste inte vad jag skulle göra. Gick och la mig i soffan, alltid lika svalt och skönt i vardagsummet. Lyckades somna om och vid åtta kommer Fredrik upp. Har legat i var sin soffa och kollat på film. 

Nu kan jag kalla mig själv för arbetslös. Denna veckan kommer jag stå som inringare, men sen är det slut. Så nästa måndag får jag pallra mig till arbetsförmedligen och skriva in mig, igen. Hoppas på att dom inte strular denna gången. Idioter!

Så idag jobbar jag inte. Dagen kommer bestå av städning. Ska skura varje rum, från tak till golv. Ska även möblera om i lillarummet och se hur vi ska ha dom nya möblerna. Pyssla i hemmet med andra ord.

Tjing.

Söndag


Detta börjar bli lite tröttsamt nu. Vaknade halv åtta och kunde inte somna om. Nu ligger jag här i soffan, med både täcke och kudde, och ja, softar eller vad man kan kalla det. Läser lite bloggar, kollar lite tv. Fredrik sover, ska inte väcka honom idag. Skulle tro att han vaknar snart. Fast med honom vet man aldrig, min lilla sjusovare, haha.

Igår på kräftskivan var det ganska lyckat. God mat och gooooda kräftor. Blev dock alkoholfritt för min del. Dels för att jag har slutat med det och sen så körde jag. Blir faktiskt inga bilder. När jag väl skulle använda den upptäckte jag att battreiet var slut. Men sånt är livet...

Snart dags för frukost och om några timmar blir det Spiken med mamma, pappa, lillebror och Fredrik. Lite söndagsmys med familjen. Känner att jag/vi har spenderat mycket tid med min familj det sista. Det kanske låter tråkigt men det är det inte. Älskar att umgås med min familj. Det kan nog kanske bero på att jag flyttade så tidigt och nu vill jag ta igen förlorad tid eller något.. Men nu är det så det är.....

Tjing,

Lördag = Kräftskiva


Kul att jag vaknade klockan sex imorse och var klarvaken. Lyckades somna om till klockan åtta. För det är inte mänskligt att vakna så tidigt på en helg när man inte behöver det.
Dagen har spenderats ute i stugan. Klippt både Fredrik och lillebror.

Klockan är redan fyra och måste snart börja tänk på att fixa till mig. Duscha, platta håret, sminka mig, välja kläder och lite sådär. Ska möta mamma och pappa strax innan halv sex. Ikväll är det kräftskiva som gäller. Den årliga hos mina kusiners mormor och morfar. Får se hur det slutar i år. Man vet aldrig.

Kan nog bli lite bilder, imorgon.

Tjing.


Säljes


http://www.blocket.se/skaraborg/Lampor__byra_m_m_23104662.htm?ca=13&w=1


Fredag = helg


Nu har mamma, pappa och lillebror precis gått hem. Bjöd hem dom på fredagsmiddag idag. Vi brukar ju vara hos dom och äta ganska ofta så tyckte att det var dags för dom att komma hit istället. Lagade fläskfilé (som jag lag i en grymt god marinad), pommes och bea, och  självklart grönsaker...

Dagen har gått rätt segt faktiskt. På jobbet åtminstone. Trodde aldrig jag skulle få gå hem. Men sen har klockan bara rusat iväg. Nu är den redan efter nio och trött börjar jag bli. Brukar ju gå och lägga mig om en timma i vanliga fall. Har inte lika lätt för att vara uppe sent nu på kvällarna, så som jag hade innnan. Då var det inga problem att lägga sig vid tolv, trots att jag skulle upp halv sex. Jaja, det kommer väl att ändras det med. Nu när man blir arbetslös, igen.

Kvällen kommer ju inte att bli lång i alla fall. Sen upp i bra tid imorgon. Hoppas att det är bra väder så jag kan sola lite. Fast som det ser ut nu kommer det säkert regna.

Nu är det film som gäller.

Tjing.

Torsdag


Varit ledig idag. Skönt.
Vaknade tidigt, redan halv nio. Väckte Fredrik och sen bar det av till hans jobb och så käkade vi frukost. Man måste ju unna sig lite någon gång ibland. Sen åkte vi till MIO i Mariestad, sen vidare till Skövde och avslutade dagens bravader i Lidköping på EM. Är nämligen ute efter en ny soffa. Ska ha n divan soffa. Vi har alltid velat ha det, ända sedan vi flyttade till Växjö. Men i den lägenheten passade det inte med en divan och dom sofforna vi köpte till den lägenheten köpte Fredriks föräldrar när vi flyttade. Så vi köpte nya lite snabbt när vi flyttade in i denna lägenheten. 
Ingen som är intresserad av dom vi har nu?
Kan lägga ut bilder om ni vill se??
I alla fall. När vi ändå var i Lidköping så tog vi en sväng på stan, men hittade inget. Sen blev vi så hungriga så åkte hem, haha.

Resten av dagen har varit någorlunda slapp. Åkte med mamma ut till stugan när hon slutade. Varmt och skönt var det. Är helt underbart där ute. Kan lätt spendera en hel helg, bara det är bra väder. Annars är det lite tråkigt.

Imorgon är det fredag och ska jobba. Sen är det helg igen, det gillar vi.

Nu ska jag fixa matlåda till imorgon och sen slappa lite i soffan.

Tjing.

Stjärna


Du är en stjärna,
En stjärna som bara jag ser.
Om alla hade sett det jag ser,
Då skulle alla förstå vilken underbar människa du är.

Karta


Varför fick man ingen karta när man föddes?
Då skulle man ju slippa falla i alla gropar på vägen.
Men kanske det är meningen?
Att falla för att kunna resa sig.
Resa sig upp och fortsätta på livets gropiga väg?

......


I brist på energi har jag spenderat dom senaste timmarna med att läsa igenom gamla dagboksinlägg.
Vad enkelt man har det idag jämfört med bara för fyra år sedan. Fast det kanske beror på att man är i ett treårigt förhållande, har lägenhet och planer på att utöka familjen? Eller så är det så enkelt att man helt enkelt har slutat att bry sig och inte ens vill ta tag i saker? Jag vet inte. Just nu är det faktiskt ganska tomt där inne mellan väggarna. För mycket hjärna är det ju inte, haha.

För att ta en enkel sak som vänner.
För bara några år sedan hade jag flera nära vänner och extremt många bekanta. Nu behöver jag knappt använda båda händerna för att räkna upp mina nära vänner. Ett tag pratar man med varandra varje dag, nästa stund så pratar man inte alls. Inte för att man är osams, det bara blir så. Men det kanske är så att man växer ifrån varandra?
Det finns så många som jag saknar. Och så menar jag SAKNAR!

Tankarna är många, vet bara inte hur jag ska formulrea det..

Tisdag


Jobbat idag. Skönt men segt imorse.
Jobba imorgon med.

Igår var jag och Fredrik i Skövde en sväng. Kollade mest, men köpte lite nya deadem. Skönt att komma iväg hemifrån lite.


Nu ska jag göra köttfärspaj. mumma..


Tjing.


Söndag


Denna hosta! Den gör mig tokig!

* Helgen har varit bra.
* Sovit ut i stugan inatt.
* Jobbat några timmar idag.
* Varit ute i stugan och hälsat på.
* Varit hos mormor och morfar
* Ska duscha
* Leta reda på lite papper så jag kan köra imorgon.
* Söka massa jobb imorgon.

Det blåser! Det gillar vi inte!

Tjing.

Torsdag


Vill bara börja med att påpeka att nu när jag har börjat blogga mera, då slutar alla andra att blogga. Hmm???

En av dom läskigaste sakerna jag varit med om utspelades på Elins Esplanad ( Maxi-huset ) i Skövde i eftermiddags. Det hela började faktiskt med att vi skulle till Lidköping för Fredrik skulle köpa något tråkigt spel. Men hittade det inte, så vi åkte till Skövde istället. När vi går inne på Siba och kollar så får jag värsta hostatacken. Får knappt någon luft samtidigt som jag hostar och fräser. Var super läskigt.
I alla fall, för er som bryr er, haha..

Nu är det tv en stund, sen sängen.. Myspys..

Tjing.

Torsdag


Fortfarande sjuk. Kommer utnyttja detta till max. Egentligen skulle jag behöva byta rent i sängen, städa i köket, plocka undan disken osv. Men jag är sjuk, och för att bli frisk måste jag vila. Så idag ska jag bara ligga här i soffan och inte göra någonting mer än att titta på tv, kolla till datan lite då och då och aaa, slappa.
Hahaha, vem gick på den? Inte jag i alla fall. 
Det skulle kunna vara såhär, men det gjorde jag igår. Orkar inte ligga still mer nu, trots att jag egentligen skulle behöva det. En stund till blir jag nog kvar här i soffan, men sen ska jag faktiskt byta rent i sängen i alla fall...

Snart kommer Fredrik hem och då blir det att åka och handla lite. Hade ju inget hemma mer än frukt och grönsaker typ, så det blev ju ingen standard frukost kan jag ju lova, haha.

Imorgon börjar dagen på KSS. Får vi se hur det går.

Tjing.

Kväll


Klockan är redan halv nio och snart dags att sova. Har inte gjort så mycket annat än det idag, men känner mig faktiskt mycket bättre nu. Så imorgon är det återigen jobb. Har som sagt inte gjort allt för mycket idag.
När Fredrik kom hem så hade han hyrt med film till mig. Han är för söt han. Kollade film och sen åkte vi iväg till hans jobb en sväng för han skulle göra något (som vanligt) och så skulle han lämna "the man bag" till Martin.

Väl hemma igen så har vi lagat mat, kollat lite nya möbler och även på hund.

Inget bra på tv så nu är det duschen som gäller.

Tjing.

Skenet bedrar?


Sitter fortfarande här, men nu har jag i alla fall fått mig en vän att byta tankar med. Pratar med Sandra på MSN och har en grymt intressant konversation. 

Vissa människor måste verkligen lära sig att lyssna på andra och inte bara sig själva. I början kan det vara okej, men efter ett tag blir det ganska långtråkigt.
Man kanske ser ut att må bra, men vad är det egentligen som döljer sig där på insidan? Allt kanske inte är som det verkar. Har ni tänkt på det? Även om man inte säger att man mår dåligt kan man faktiskt göra det. Känner man en människa tillräckligt bra så behöver man knappt fråga hur det är, man ser eller hör det med en gång.

Men jag och Sandra kan i alla fall prata ordentligt med varandra. Oftast brukar det vara jag som tjatar ena samtalet och Sandra det andra, haha. Brukar variera ganska bra.. Kärlek <3

Börja plugga?


Som ni kanske märker så är det mycket som snurrar runt just nu.. Många tankar och ideér.

Det kanske är så enkelt att jag ska börja plugga igen? Det kanske är det världen försöker säga mig genom att bara ge mig visstidsanställningar och ingaheltid. Det kanske är därför jag alltid hamnar i den här situationen? Det enda jag väntar på då är att veta vad det är jag ska plugga. För det har ja ingen aning om. Detta kanske är mitt straff för att jag inte fortsatte att plugga efter studenten? Det kanske var så enkelt att jag skulle söka till Gastronomiprogrammet i Umeå? Det enda som egentligen var anledningen till att jag inte sökte var att jag var så skoltrött och att jag hade träffat Fredrik. Men det är absolut inte hans fel att jag inte sökte. Jag orkade inte bara studera mera.

Eller jag kanske helt enkelt ska öppna eget?
Fast det skulle aldrig fungera i den här lilla skitstaden.
Varför flyttade vi ens hit?? Det vet jag ju i och för sig svaret på, men vi kunde ju lika gärna ha flyttat till typ Borås eller dylikt.. Men nej, till Skara ska vi flytta..

Helt ärligt har jag flera ideér som jag vet skulle fungera. I en utav dom är Sandra involverad. Eller hon är med i flera men det är en som vi har tillsammans. Det skulle vara grymt roligt.
Vi får se vad tiden utvisar!

Tjäna pengar?


Har suttit här en bra stund nu och funderat på hur man kan tjäna pengar utan att jobba. Kan inte komma på några riktigt klockrena sätt. Självklart kan man ju baka och sälja det, men hur kul är det på en skala? Helt okej när man gick i skolan och skulle samla pengar till klasskassan. Inte nu när man har fyllt 21 och snart arbetslös.
Möbler och sådant kan jag ju sälja. Värt att samla på sig massa skit i källaren som man ändå aldrig använder. Då är ju blocket en bra sida. Har även kollat igenom mina gaderober och min byrå. Kom fram till att jag har grymt mycket kläder som jag aldrig använder längre. ( kan ju iofs bero på att jag inte kommer i dom ) Men kan inte riktigt göra mig av med dom heller. Hade jag vetat att jag aldrig skulle komma i dom igen är ju Tradera super. Fast nu har jag ju det där lilla hoppet att jag någon gång ska kunna använda mina T-shirtar och linnen jag hade för tre år sedan.

Kanske skulle göra en fettsugning och en bröstförstoring och bli fotomodell? Någon som vill betala för det? Snäääääälla :P

Är i desperat behov av pengar just nu känner jag. Vill inte bli arbetslös!!!! Ge mig ett jobb!!

Tisdag


Dålig uppdatering det sista, jag vet. Jag som hade blivit så bra på att blogga, haha. Det enda jag egentligen kan skylla på är att jag har börjat jobba och min lediga vecka tog slut. Tiden räcker inte riktigt till när man jobbar. Har kommit fram till det att när jag får barn, då ska Fredrik ha ett sådant där välbetalt jobb så jag kan gå hemma och göra allt som måstes under tiden barnen är på dagis. Jag kan verkligen inte förstå hur föräldrar hinner med allt efter att dom slutat jobbet. Jag menar, hämta barnen på skolan eller dagis, sen hem och laga mat, hjälpa barnen med läxorna om dom har några, städa, tvätta osv. Nä, så det säger jag. Nu måste Fredrik börja jobba sig uppåt på den där stegen så jag snart kan sluta jobba och skaffa lite barn...

För övrigt är jag sjuk idag. Vill egentligen inte vara hemma med tanke på att detta är min sista jobbande vecka, som jag vet. Kan kanske få lite jobb till den sista augusti. Men som jag sagt till alla andra, på fredag är det min sista dag och sedan är jag arbetslös, igen. Har ju klarat det innan så ska väl klara av det en gång till, haha.
I alla fall..
När jag vaknade i morse kunde jag knappt svälja för halsen var helt svullen. Huvudet var på väg att sprängas och febern var i top. Skulle chansa att den låg runt 38. Med tanke på att jag har en normaltemp på 36,4 (inte 34,6) så var jag inte allt för fräsch vill jag lova.. Så ligger här i soffan och önskar att jag hade haft min Sex and the City-box hemma :P
Men ska leta lite jobb och lägenheter i Italien istället...

Tjing.

Onsdag


Fan vad vi har stressat idag på jobbet. Känner det i mitt ben. Hoppas bara att det är för att jag gått mycker och att det inte är bakterien som är på väg att vakna ur sin dvala. För det orkar jag verkligen inte en gång till. Men det är bara tiden som kan utvisa det.

Efter jobbet åkte jag till Fredrik så vi kunde pratat lite. Blir ju inte så mycket av det när vi knappt träffas på dagarna. Sen ringde mormor och sa att hon ville bjuda mig på mat. Och inte tackar man nej till mormors hemlagade mat. Oh nej.. Så har varit och hälsat på henne en stund. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta mig ett bad eller bara duscha..?

Imorgon är storhandling, städa och kvalitetstid som gäller. Fredrik är ledig så måste passa på. Hans enda lediga kväll på hela veckan. Kan inte säga så mycker mer än att jag är van. Antingen är det han som jobbar kväll eller så som det var innan, då jobbade jag ju varje helg. Kan ju inte klaga på att vi träter på varandra i alla fall, haha..



Glöm att videon är tråkig, det är låten som betyder <3

Tjing.

Tvättdag


Var segt imorse, men när man väl kommit upp och iväg på cykeln går det bra. Dagen har gått fort och slutade även en timma tidigare. Fast det berodde ju i och för sig på att jag skulle till tandläkaren, men ändå, haha. Kul att behöva laga om en tand för att det inte blev bra första gången. Så nu sitter jag här i soffan 3,5 timma senare och är fortfarande bedövad i halva munnen. Inte allt för kul.
Var värre när jag var färdig hos tandläkaren, då var till och med näsan bortdomnad.

Nu håller jag på och tvättar. Var inte alls så mycket som jag trodde, men kan ju bero på att jag tvättade hos mamma förra veckan, haha. Men hade massa sängkläder och liknande att tvätta så får passa på. Har även städat lite. Städa färdigt imorgon.

Nä, ner i tvättstugan och lägga i ny tvätt. Sen laga matlåda tills imorgon.

Tjing.


Måndag - Tränat


Måndag och det var dags att börja jobba igen. Inte allt för roligt, men vad gör man inte för pengar. Det gick faktiskt ganska fort på jobbet.. Sen har man ju även sluppit vissa människor, skööööönt!
Fick ju även träffa faster igen på typ fyra veckor.. Blir lätt så under semestern. Dom har saker att göra och vi har saker att göra. Men alltid lika trevligt.. Imorgon kommer Denise tillbaka till jobbet också.
DET ska bli skönt. Någon rolig männsika i alla fall.

Efter jobbet var det hem, softa lite och samla nya krafter för att orka med ett träningspass. Nu är det andra bullar som gäller. Så jag och Louise har tränat Box. Grymt kul var det, men jobbigt. Har nog aldrig svettats så mycket under ett träningspass någon gång, haha..
Hoppas bara jag kommet upp ur sängen imorgon. Är ju inte direkt den mest vältränade människan, än.
På torsdag är det Step Up som gäller. Det kommer bli kul.

Llite uppdate om helgen kanske?
I Fredags så gjorde vi inte alls mycket. Var i Lindvallen en sväng och kollade. Men det regnade så var inte alls kul att gå ute. Åkte tillbaka till stugan och fixade mat. På kvällen var det tacos och vin som gällde. Även en massa kortspel.

I lördags så var det vandring upp för Hundfjället som stod på schemat. Kommer inte ihåg att det var så jobbigt. Men men.. Upp kom vi i alla fall, haha. Sen var det vandring genom Trollskogen på vägen ner.
På eftermiddagen så blev det spontan fiske. Åkte en bra bit, men det var det värt. Mysigt ställe vi kom till. Pappa och en kompis till honom flugfiskade i älven medans jag, Fredrik, mamma och lillebror nöjde oss med att kasta lite. Jag är grym, så är det bara..
På kvällen lagade vi good mat. Blev både förrätt och varmrätt. 
Efter maten kom ringarna fram och mamma blev jätte glad. Dock så förstörde hon det roliga i överraskningen. -"Jag har nästan gått och väntat på det här." Kuuuuul :P
Har inte så mycket att skiva om det mer än att det var mysigt och romantiskt. Trots att det var med familjen.



Åkte hem igår morse. Det var dock inte lika kul. Hade gärna stannat ett par dagar till.
Men så  är det väl alltid?

Nu är det dusch som gäller och sen softa i soffan med en kopp te.

Tjing.

Orkar inte


Orkar egentligen inte blogga och kommer heller inte skriva något mer förrens imorgon.

Väntar på att Louise ska komma. Hon ska följa med mig och handla, haha..
Imorgon är det jobb och träning...

Bjuder på denna så länge :)



Tjing.

RSS 2.0