Söndag, och bakis

Nu börjar man ju rätta sig till och bli människa igen, haha. Kändes bra imorse när jag vaknade, men ju längre jag var vaken ju sämre mådde jag. Har i och för sig sovit någon timma efter vi käkat pizza, haha, men ska inte vara vaken allt för många timmar till. Är för övigt ledig imorgon. Det känns skönt, behöver verkligen det. Även spendera en heldag med älsklingen och göra det vi vill, för det var ett tag sedan.

20 års-fest
Kvällen igår var extremt lyckad, efter en VÄLDIGT stressad förmiddag. Höll bland annat på att lacka ur på Sandra när hon kommer och säger att hon glömt sin top hon ska ha på sig så vi måste gå ner till stan och köpa en ny. För det är ju så spännande att höra när man är helt sönderstressad, eller kanske INTE. Men vi gick ner till stan efter vi hade ätit och Sandra tvingat mig till att duscha. Efter lte "gnabb" på stan så hamnar vi på FACE där jag tydligen ska bli sminkad. Fick det och presentkort på FACE utav Carina, Ola och Daniella. Det var mycket uppskattat, blev jätte nöjd. Så det här med att glömt tp och hitta en ny, det var ju bara ren gojja för att Sandra skulle få med mig ner till stan, haha. (Detta är bara en snabbis genom hela den här händelsen, tar för mycket tid att skriva allt och var man inte med få fattar man inte, tyvärr, haha :P :)

Sen fick jag även:
* 1 flaska vin av Sandras mamma och pappa
* 1 flaska vin av Robin
* Presentkort på Bolaget av Anne, Fidde och Mange
* Presentkort på STADIUM av Steve och Lina
* 1 bukett med blommor och ett jätte gulligt kort från Lasse
* Ett barkit av Björn, Sebbe, Bomark och Fia
* Men klart bästa presenten jag fick var utav Johan och Petter, haha.
Dom hade tänkt att bjuda ut mig på en 3-rätters på någon fin restaurang men finns ju dock inga roliga i Växjö så jag fick ett "den perfekta hemmakvälls-paket" istället. Dom hade tagit ett tomt ölflak och klätt in det i folié. I detta så låg det tre små foliéinslagna paket. I det första så var det en öl, i det andra var det en 'Hänt extra'-tidning och i det tredje så var det en mosbricka med en korv och ketchup. (För dom som inte var med och inte känner Johan och Petter så förstår jag om detta inte var roligt, haha)
* Sen Sandras present är ju ganska intärn så kan nog skippa den här, haha.

(fortsättning från ovanstående)
Väl hemma från stan var det dags att fixa det sista. Snabbt och gjort och sen var det lugna puckar. Alla åt, drack och hade almänt roligt. Är faktiskt förvånad över att det inte hände mer missöden än vad det gjorde. Tyvärr slutade det med att Lasse hamnade på akuten, men det var hans eget fel, om man kan säga så. Är man så puckad så man lever sitt vanliga liv dagen efter man opererat bort blindtarmen så får man skylla sig själv. Och då kommer det inträffa komplikationer, så som det gjorde igår. Nej, det var inte i fredags han opererade sig, men för drygt 1,5 vecka sedan. Har inte hört något hur det gick med honom, men det var nog inte så allvarligt eftersom ingen sagt något.

Har väll egentligen 100000 saker till att berätta om gårdagskvällen, MEN nog skrivet om det.

Det hände så mycket roliga saker igår så kan inte ens skriva ner det här. Men det var den bästa fest jag haft. Kommer bli svårt att slå den. Men det kommer ju ett nytt försök nu på lördag (26:e) Det kommer bli nice. Dock inte så många som sagt om dom kommer eller inte. Tråkigt :(

Lovar att det kommer komma bilder inom kort, har inte hittat datasladden till kameran men ska leta imorgon.

Nu är det dags att sova.

Tjingeling.
//M

Tisdag

Åhh, vad jag är hungrig. Och att höra kyckligen fräsa inne i ugnen gör ju saken inte mycket bättre, hehe. Men snart dags att koka pastan så det är färdig lagom med det andra.

Idag har det varit en lugn dag på jobbet (som vanligt). Fick jobba lunchen idag, vilken jag inte är van vid. Sent i säng igår och upp tidigt idag, inte bästa kombinationen. Så nu är jag trött. Kan ng bli en liten sömn efter maten, haha.

Imorgon är det stan som gäller. Har några ärenden att uträtta sådär på onsdags förmiddagen.

Nu är det inte många dagar kvar. Bara tills nästa onsdag :) Kommer bli fett skönt kan jag lova, haha.

Laga mat dax och sen Lagerlunden en sväng :)

Tjingeling.
//M

Shoppa

Igår var det stora shoppingdagen. Både jag, Sandra och Louise handlade.
Jag köpte ett par skor, en klänning och en tunika. Riktigt nöjd blev jag. Vet att jag inte skulle köpa nya kläder förrens jag kommer i mina gamla, men dom var så fina och sen så måste ju ha lite nya kläder till Mallis också, haha. Det är mitt försvar just nu. Det enda som är kvar att köpa nu är bikini och kanske någon mer kjol. Men först är det minst 2 kg som ska bort. Men med tanke på vad jag redan har förlorat så ska det nog inte vara några problem. (hoppas jag)

Imorse vaknade jag av att regnet slog på rutan. Vaknade upp i en tom säng, Kändes konstigt. Faktiskt första gången sen vi flyttade in i lägenheten som jag sover ensam, i våran säng i alla fall. Hade som tur var Sandra och Louise i gästrumet så helt ensam var jag ju inte.
Fredrik är just nu i Norge. Var någon festival eller dylikt så han följde med Steve, Jonny och Markus. Kommer hem på söndag, om inget annat inträffar. Så då blir det mys och goooos i massor <3

Har förövrig spenderat eftermiddagen och en del av kvällen på jobbet. Nu är det några timmars vila och imorgon är det jobb igen. Hela helgen för att vara exakt. Men det är skönt, kan jag tänka på det istället. Saknar ju allt min lilla goos. Förstår honom nu hur han känner det när jag ska till Magaluf i två veckor.

Nu ska jag kela lite med Freja och sen bada.

Tjingeling.
//M


Längtan

Det har allt åskat och regnat idag med. Suck. Det kan ju inte bli mycket mer tråkigt. Eller har jag fel? Tycker inte om när det regnar. Känner mig inlåst på något sätt, att inte kunna få var ute i naturen.

Nu har jag bestämt mig och den här gången är det på allvar och ska verkligen fungera. Inget jävla slarv nu. Från och med idag. Känner att jag både måste och vill, för mitt eget bästa. Det kan inte fortsätta såhär.

Har haft en sådan grym längtan till Mallis idag. Det är helt sjukt. Nu känner jag att det gärna kunde fått vara imorgon vi flög. Men det är ju så mycket att göra innan så det är ändå på ett sätt skönt att det är lite mer än 5 veckor kvar.
Har för övrigt bokat tågbiljetter hem till Skara nu. Fixade det idag. Är hemma redan vid 11-tiden, så hinner hälsa på mormor och morfar en sväng också. Ska även flörta till mig så att pappa skjutsar mig och Sandra  till Skövde på kvällen.


Duschen och sen mysa ner mig med täcke i soffan :)

Tjingeling.
//M


Tiden går så fort

Måste faktiskt erkänna att jag var jävligt rädd när åskan brakade förrut. Gick ner till Lagerlunden och satte mig ett tag, typ tills det hade slutat att både åska och regna, haha. Visst, åskan kan vara mysig, om man är TVÅ, men inte när jag är själv, då är jag gärna inte hemma själv.


Nu är vi snart i mitten på juli och halva sommaren har redan gått. Och jag vet att dom sista veckorna kommer gå ännu snabbare. Det är ju inte alls långt tills man sitter där på tåget hem till Skara, för att sedan byta tåg till Stockholm. Väl uppe i huvudstaden så är det flyg till Mallis som gäller.. Det kommer bli så najs. Längtar verkligen så jävla mycket.
Men innan det är det faktiskt lite andra saker som står på schemat:

19/7 - 20 års-fest, Växjö

25/7 - Släkt kalas, Skara
26/7 - 20 års-fest, Skara

2/8 - Restaurang, Skara, (morfars årliga bjuda ut familjen)

15/8 - Åker hem till Skara och hämtar upp Sandra, vidare till huvudstaden

16/8 - 06.05 flyget lyfter och vi är påväg till Magaluf :)
30/8 - Kommer hem till Sverige igen

Och mellan allt detta så ska jag jobba. Men det kommer bli bra.

Hade en kund idag som skulle åka till Spanien just idag i en vecka. Det var hans studentpresent från hans pappa. Tänk om man hade fått något sådant på studenten, det hade man ju inte tackat nej till. Men jag fick ju faktiskt min balklänning och massa annat, men i alla fall. Kunde ju fått  min utbildning på barskolan (trots att det inte ens var planerat då) :P


Nä, nu ska jag allt tvätta filtarna som fick sig lite för mycket i lördags, haha :)

Tjingeling
//M


Onsdag

Har egentligen inte så mycket att skriva, men kan ju kladda lite i alla fall.


Igår firade jag och älsklingen 2 år... Tiden den går fort. Det känns som att det var igår man var på Tanumstrand och upplevde bästa sommaren hittills. Min älskade Fredrik <3
Började dagen med att hälsa på fredriks föräldrar en sväng. Åkte hem och lagade mat. Fixade till en löjromstallrik till förrätt och sen blev det oxfilé med potatisgratäng till varmrätt. Det var mumma kan jag lova...

Nu väntar jag på att Sandra ska ringa. Vi har en hel del att prata om, mycket planer som är i luften nuvill jag lova.
Kan bli promenad, har inte bestämt mig än, och sen är det dusche som gäller. Är ju själv hemma ikväll, så kan göra precis vad jag vill, haha. Men det blir väll att man somnar i soffan som vanlig.

Nu ringer Sandra så nu ska jag kila :)

Tjingeling.

RSS 2.0