Duschväggar

Vi har funderat på att sätta in duschväggar i badrummet och ta bort badkaret. Något som vi har disskuterat sedan vi flyttade in i lägenheten.
Frågan är bara vad man ska ha? Det finns så många olika modeller, typer osv.
Ska man ha genomskinligt glas, frostat glas, genomskinligt med mönster, frostat med mönster?
Men sen när man har bestämt sig vad man ska ha för något, måste man ju bestämma vart man ska köpa det, och vilken leverantör man vill ha...
Har ni några förslag?

Börja om på nytt ?

Ibland känner jag att jag skulle vilja flytta! Ny stad, nya människor, nytt jobb!
Visst älskar jag våran nya lägenhet och Fredrik har precis bytt jobb. Men man måste väl få drömma ibland?
Denna lägenheten ligger i Karlstad.
Hur kan man INTE älska denna?!
Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild
http://www.blocket.se/varmland/Stor_4_a_pa_attraktiva_Klara_29263881.htm?ca=7&w=207

Lidköping


Snart blir det en tripp till Lidköping. Måste byta lite saker som var för små, sen måste jag ju passa på att köpa lite nya kläder också ;P Är ju fortfarande ute efter en jacka och sen lite nya toppar. Bla en till ikväll sen har jag ju två kvällar till att fixa kläder till. Så vi får se vart det slutar :D

Puss & kram

Torsdag


Ikväll kommer älsklingen hem! Äntligen!

Städa, tvätta, möblera om i gästrummet, fixa Michaelas hår, sola, träna, laga mat osv...
Sen självklart sova med tanke på att det är jobb imorgon.

Känner dock att det blev några glas vin för mycket igår. ska nog reda ut sig under dagen.


5 år sedan


Var inne på min mors kusins facebook sida och upptäckte att det är på dagen 5 år sedan farfar Bertil gick bort (mammas farfar)
Det är helt galet vad tiden går fort!

Saknaden är stor! ♥

Blandade känslor!


Igår såg jag dig, dig som jag inte sett på så många år. Våra ögon möttes för en sekund, sen var det inget mer. Det högg till i hjärtat och en klump i magen. Du är den personen som väcker så många kännslor. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, kommer alltid att älska dig - för den du var. Hugget i hjärtat är för att du samtidigt gjorde mig lycklig gjorde du mig även så ledsen, arg och besviken!
När jag såg sig så visste jag att det var över. Att det vi en gång hade aldrig kommer att komma tillbaka, inte ens våran vänskap!

Måndag


Blev inga bilder från i lördags, men det var mycket trevligt och alla var nöjda. Precis det vi ville.

Gårdagen spenderades i soffan. Började med en riktig brakfrukost med ägg, bacon, rostat bröd och te. En härlig söndag. Blev fem filmer, mat och bara mys.
Slutade kvällen med filmen Dumpad och vin.

I eftermiddags åkte Fredrik till sina föräldrar så ska vara själv hemma tills sent på torsdag kväll. Men hoppas att det ska gå bra. Ska ju trots allt jobba imorgon och på onsdag. Imorgon eftermiddag ska jag träffa Michaela och färga hennes hår. Torsdag ska jag möblera om i gästrummet så tiden ska nog gå fort. Det är bara nätterna som är jobbiga!

Kolla tv och slappa i soffan!

Tre-rätters middag


Ikväll kommer mor, far, lillebror, mormor och morfar hit.
Ska bjuda på tre-rätters middag.
Så var allt uppe ganska tidigt, så har redan hunnit städa hela lägenheten (förutom toan som jag ska ta efter jag badat), varit på bolaget, handlat det sista och nästan allt är förberett. Så det enda som fattas nu är att baka kladdkaka. Tråkigt men går alltid hem. Sen så behövs det något sött och gott efter all mat.

Bilder kommer sen :)

RSS 2.0