Tisdag


Idag är en sådan dag då jag verkligen är grymt irriterad för att jag fick restskatt på nästan 5000!!! , att jag inte har ett jobb så jag blir utan lön, inget csn-bidrag denna månaden för sista kom förra månaden!

Någon snäll människa som vill skänka mig pengar??!!

Själv hemma


Just nu njuter jag av lugnet här hemma.
Tvättar, diskmaskinen är igång och det är ingen Raven eller Fredrik hemma.
Sitter här med mina läxor och försöker komma ifatt allt som ska vara gjort tills nästa vecka.
Har i alla fall fått gjort nästan alla inlämningar som ska göras, pluggar inför proven osv..

Har man varit uppe sen halv 9 så har man, haha :P

Vet inte riktigt vad dagen har mer att erbjuda, så vi får se :)


Lördag


Somnade i soffan igår. Tidigt! Så vandrade vidare in till sängen, kollar klockan och upptäcker att den bara är 23.10. Får en panikliknande kännsla genom hela kroppen.

-"Men hallå! Det är fredag och du lägger dig innan klockan ens är halv tolv! Vad är det för fel på dig? Du är ung och ska vara ute och umgås med vänner nu! Inte ligga hemma och sova!"

Kände att en kvällspromenad hade suttit fint. Det var ju trots allt kullenfestivalen igår. Ville inte gå själv och Fredrik vägrade, han skulle sova. Så där låg jag och kollade i taket ett tag tills jag somnade av trisstes.

Vad är det för fel? Börjar jag bli gammal? Hjälp?

Längtan efter sol!


Håller verkligen tummarna för att det ska bli sol i helgen.
Vill ju sooooooooola och bli brun nu!
Om inte annat så är det solariet på måndag!

Bara så att ni vet :P

Omaka par?


Sitter i köket och tittar ut på regnet genom fönstret.

Det gick precis förbi ett par i ca 50-års åldern.
Jag vet att dom bor ihop, men om dom är gifta eller så har jag ingen aning om. Det komiska med det hela är att han cyklar alltid eller kanske i enstaka fall tar bilen (när han är nykter) och hon går. Det är alltid på detta viset. Han kommer på sin cykel i sin egen takt och hon kommer gåendes några 50-100 meter bakom i sin takt.

Detta är något jag laggt märke till eftersom dom bor längre ner på samma gata som jag bor.
Har aldrig sett dom gå tillsammans en enda gång.

Finns det något sådant här "udda" par där du bor?

Fredag


Att den här förkyllningen inte kan ge sig!
Var ju bra några dagar. Tills Gud bestämde sig för att skapa regn när jag var halvvägs till skolan (på cykel) och skulle blöta ner mog totalt för att sedan sitta och frysa i en blöt tröja under en två timmars lektion. Inte okej!
Så i väntan på att detta förhoppningsvis ska gå över så dricker jag mitt te och är inne så mycket som möjligt, haha.

Nu sitter jag och pluggar till mitt Rättskunskapsprov som går av stapeln klockan 11.
Får vi se hur detta provet går då?!

Har även haft en nisse här som har kopplat in vårat bredaband, som vi ska börja använda i eftermiddag. Tack snälla granne för lånet!

Tisdag


Äntligen börjar man bli människa igen! En hård helg tar ut sin rätt.
Det är hårt att ligga på topp! Men lätt värt det :)

Fick en skön sovmorgon idag. Mycket välbehövligt!
Långpromenad i det sköna vädert.

Nu sitter jag här i köket, nyduschad. P3 ljuder ur högtalarna på radion och allt känns riktigt bra idag :) Det var längesedan jag kände en sådan här glädje nu på förmiddagen, när jag är själv hemma. Kanske är ett tecken på att man börjar komma tillbaka till sitt gamla jag? Då allt känns bra och livet leker.
Det enda bekymret jag har just nu är ju att jag är utan jobb och skolan slutar om 1,5 vecka.
(Så har du ett jobb, säg till)

BTW
Grymt nöjd med mitt hår efter att Sandra slingade det i fredags! Bara en omgång till så är det precis så som jag vill ha det! Tur att jag har dig vännen ♥, så jag slipper gå till frissan ;)

Söndag - Bakisdag!


Gårdagen var lyckad! Trots regn hela förmiddagen under tävlingen, men men.. Tyvärr förlorade vi alla matcher, but hey - That´s okey! Vi var inte bittra för det. Kul hade vi!
Efter brännbollen var slut för våran del begav vi (jag, Sandra och Hillbom) oss hem till Sandra för att äta och få upp värmen i kroppen. Sara beslogtog badkaret och jag somnade i soffan. Två timmars underbar sömn. Sedan var det dags att fixa till oss för att sedan invänta folket.
Grymt kul kväll!

Idag är det inte lika roligt.
Träningsvärk i hela kroppen och huvudet vill inte rikigt vara med.
Har ändå varit ute på en promenad och gjort slut på dom sista krafterna. Kollat film och nu ligger Sandra och sover. Det är då man passar på att låna datorn, haha :P
Ringa Fredrik och kolla när han hade tänkt hämta mig så man kan planera resten av dagen.

Bilder kanske kommer senare ;)

Tjing!

Lördag - älvaslaget !


Yes!
Sitter här hos Sandra med en kopp kaffe och väntar på att hon ska bli färdig. Själv har jag bara ögnen kvar, men det är sminkösens jobb ;) Så ni förstår min väntan, haha..

Nu inväntas dom andra i lagetm som jag förmodar snart är på ingång..
Pepptalk som gäller.. Våran första match är klockan 10, så vi behöver ju inte stressa..

Dock regnar det och det gillar vi inte! 

Saknar dig Theres! Du skulle varit här nu :)

Fredag


Oj oj oj.. Nu händer det grejer! Taggad till tusen inför imorgon, hell yeea!

Klockan är bara fem men ändå har vi hunnit med en hel del idag. Började med att åka till Skövde och hämtade tvättmaskinen, hem och plocka iordning på den, sen var det bolaget och efter det så var jag och handlade kläder tills imorgon. Är dock inte nöjd, men det får duga. Köpte bland annat en stickad tröja som var mycket mindre än jag trodde den skulle vara. men men.. nu är det som det är. Det blir nog bra när allt är på och är iordning.

Borde egentligen hoppa in i duschen med tanke på att Sandra kommer sen och ska slinga mitt hår. Måste även packa inför helgen och allt som händer.

Jaja, slappa lite framför tv:n tills orken tar tag i mig!


Fredag


Trött!
Men att sova är inget att tänka på. Ska snart iväg till Skövde och hämta tvättmaskinen,
sen är det en runda på stan med bland annat ett besök på bolaget.
Ikväll kommer Sandra på besök. Mys och mat

Later!

OoOoOoO


HUND BORTSKÄNKES ETT PAR TIMMAR!

Att någon såhär gullig kan vara så trotsig!


Rättskunskap


Bilden säger mer än ord!
Såhär känner jag över detta :P




Torsdag, eller söndag?


Jag hade räknat med att allt skulle vara stängt idag, så som affärer och dylikt.
Fredrik ville till Skövde så vi åkte och kollade och visst var det öppet. Förvånad jag blev. Brukar inte allt vara stängt en dag som denna? Det är ju trots allt Kristi himmelsfärd idag.
I alla fall..
Vi har varit runt och kollat kylskåp, för vårat håller inte kylan så mycket som jag vill att det ska göra. Så när lönen kommer så blir det nytt. Då ett helt utan frys för det har vi redan en separat.
Har även köpt tvättmaskin som vi ska hämta imorgon. Så nu äntligen kommer jag kunna tvätta uppe i lägenheten!

Har inte hunnit med så mycker mer än idag.
Har ju käkat också, men det är ju inget intressant, haha.

Tjing så länge!

Godis ?




Detta hade verkligen varit gott förut och hade det inte regnat så hade jag cyklat och handlat det också! Så en bra anledning till att det regnar, men också den enda! 
Godissuget höll på att ta över men tur att jag hade detta hemma.

 


Regn, igen!


Detta förbaskade väder!
Att det aldrig kan bli vår på riktigt någon gång. Vill ha sol och värme nu!


Onsdag


Skola snart. Kul att det bara är vi Komvux-elever som har skola idag, alla andra elever är lediga pga studiedag. Varför kunde inte vi också fått vara lediga? Jag behöver det just nu! Men imorgon och fredag är ju i alla fall lediga. Dock ska förmiddagarna spenderas med plugg inför alla prov som kommer nästa vecka och veckan efter.
Är inte motiverad för denna dagen för hem öre! Det börjar bli lite för mycket med allt och då blir det bara som en blockad istället för kreativitet. Vill bara dra täcket över huvudet och önska att allt är över.

Fet, ful och otränad. Vad är det som händer?!

Tisdag


Ska snart iväg till Lidköping för att ha lektion, Företagsekonomi B närmare bestämt. Känner att det gärna hade kvittat idag, men men, nu är det som det är. Eftersom det är på distans och endast en lektion i månaden så är det för min del viktigt att gå. Annars hänger inte slöa hjärnan med, haha..
Tyvärr hinner jag inte träffa bästaste Sandra. Fast det tar vi ju igen i helgen ♥

Började dagen med en promenad. Fick faktiskt med mig Fredrik också, hör och häpna, haha. Vi var ute i nästan en timma. Gick även förbi gamla lägenheten på vägen hem så jag fick hämtat mina skor. Saknat dom!
Väl hemma så har jag plockat och grejat, så nu är alla lådor utom en upppackade. Men det är den med alla finglas som ska in i vitrinskåpet som ska inhandlas i slutet på månaden, så dom får allt ligga kvar där dom ligger.

Jag saknar min handsfree!

Måndag


Flera timmar med skolarbeten, en promenad på nästan 1,5 timma och ett härligt samtal med Jerry, så är jag hemma igen. Eftermiddagen och kvällen har bjudit på både roligheter och tråkigheter. Det tråkiga är ju självklart alla skolarbeten, haha.
Har även haft ett upplyftande samtal med Sandra på eftermiddagen ♥

I mitt samtal med Jerry kom vi fram till att vi ska åka ner och hälsa på han i Malmö i sommar, vecka 26 närmare bestämt. En kort weekend - fredag till söndag. Tydligen så har dom en strand med underbart klart vatten, så som i utlandet, och så har han fått för sig att vi ska bada.
Och det vet vi ju alla vad det betyder! Nu är det allvar!

Kolla lite tv innan det är dags för sängen. Är tröttare ikväll.

Tjing!

Måndag


Nu var historiaprovet gjort. Dock vet jag inte hur det gick. Känndes helt okej, men då brukar det ju visa sig att det gick helt åt helvete istället så vi får se när det är rättat..

Efter skolan åkte vi ut till stugan, mest för att rasta Raven, men även för att jag skulle plantera om mina tomat- och paprikaplanter. Så nu är dom i stora krukor och det är bara att växa så mycket dom vill. Känns skönt att äntligen fått det gjort. Nu är det bara att vattna dom och försöka hålla dom vid liv. Ska även försöka mig på att plantera lite örter också. Ska bara få tummen ur och handla dessa förbaskade fröpåsar, haha...

Har skrivit klart och skickat in två stora uppgifter. En i företagsekonomi A och en i rättskunskapen. Men än är det inte slut på det hela. Så resten av kvällen ska spenderas med plugg. Speciellt i rättskunskapen.

Tjing!

Söndag


Efter ett tapert försök att sova utan resultat så, ja nu ligger jag här i sängen med laptopen i högsta hugg. Om det egentligen är en så bra idé vet jag inte. Det återstår att se imorgon, haha.

Efter mycket pluggande i eftermiddag känner jag mig fortfarande som ett virrvarr. Det är inte mycket som jag får ihop till ett helt samanhang, men men. Vi får se imorgon när jag sitter där med provet framför mig. Kan ju faktiskt visa sig att jag kommer ihåg mer än jag tror. Kan ju alltid hoppas.

Så i brist på bra tv-program ska jag utforska IKEAs hemsida, för typ 100 gången denna helgen, haha.. Det är ju som sagt en hel del saker som ska inhandlas när resan sker i slutet på månaden, efter lön.
Även en tvättmaskin ska inhandlas :S

Tjing på er!

Hjärngympa


Svaret på gårdagens hjärngympa är:

Gå av karusellen och låt barnen åka!

Lite hjärngympa


Du sitter bakom ratten i en bil och håller en konstans hastighet.

På din vänstra sida har du en avgrund.

På din högra sida har du en brandbil och den håller samma hastighet som du.

Framför dig springer en gris som är större än din bil.

En helikopter förföljer dig i markhöjd bakom bilen.

Både helikoptern och grisen håller samma hastighet som du.

Hur ska du göra för att kunna stanna?

Lördag


Från och med förra veckan så har lördagen blivit min pluggdag. Suck! Har prov på måndag, men får ingen inspiration till att sitta här och traggla. Jag kan komma på hur många andra saker jag kan göra istället för att sitta här. Men måste man så måste man. Vill ju verkligen få ett bra betyg i historia,
så det är bara att köra...

Är hos Fredriks föräldrar nu i helgen. Vi kände att det var dags att åka ner och hälsa på, sen även att komma bort från stöket där hemma i lägenheten är skönt, haha.
Åker hem imorgon och åter till verkligheten.

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och godisätande :)

Tjing!

Onsdag


Dagarna bara flyter på. Har varit mycket med flytt och allt som hör till.
Skolan har även den tagit mycket tid.

Har även blivit förkylld nu igen. Plus att min pollen har brutit ut också! Så just idag är det en sådan dag då jag bara vill vara själv, ligga nerbäddad i soffan, titta på massa filmer med godis och glass. Men icke! Det exicterar inte i min värld längre. Har ju även skolan klockan 12.

Onödig uppdatering, men nu vet ni att jag lever i alla fall :)

RSS 2.0