Söndag


Helgen har nästan passerat och imorgon vankas det prov i skolan.

Har äntligen laggt in golv i lägenheten nu. Blev färdiga för några timmar sedan. Sjukt snyggt! Som en helt ny lägenhet :)

Har spenderat någon timma ute i stugan också. Fredrik har rastat Raven och jag pluggat. Känner att jag egentligen borde plugga nu med, men nu ska vi iväg på kalas.
Hade det inte varit för att det bjuds på smörgåstårta så hade jag nog stannat hemma och fortsatt pluggat! Men vad gör man inte för kusinen?!

Tjing!

Fredag - Äntligen!


Äntligen är den efterlängtade fredag här!
I eftermiddag ska vi åka och hämta golvet, våran soffa och fotöljen.
Ikväll kommer Fredriks föräldrar och hälsar på. Hans pappa ska hjälpa oss med golvet.
Så på söndag är allt färdigt och vi flyttar förhoppningsvis in! Yes!

Fast först ska jag till skolan i två omgångar. Först 11-12.15 sen hem i två timmar för att börja 14.20 med prov i programhantering. Vilket nog ska gå bra, hoppas jag, haha...

Ska försöka med att packa lite när jag har rast, håltimma eller vad man nu vill kalla det ..?

Tyvärr ser det ut som att det skulle kunna börja regna när som helst ute. Vilket jag verkligen inte är sugen på. Att cykla i regn är bland det värsta jag vet! Speciellt om man ska till något. Ska man bara hem går det ju bra. Men kul att vara som en dränkt katt när man kommer till skolan. Inte alls kul! Så hoppas på uppehåll!

Frulle till hungriga magen!

Byte av personlighet ?


Det här med att se sport på tv har aldrig varit min grej, eller okej, fotboll. Fast det var för några år sedan. Dock så har Fredrik tittat på hockey SM nu denna veckan, vilket har lett till att jag också har tittat lite halvt och halvt.

Det sjuka med det hela och dit jag vill komma med detta inlägget är att när jag väl tittar på tv:n så blir jag helt inne i spelet. "gapar och skriker" och suckar högt när inte pucken går i mål för rätt lag, blir irriterad när det händer något som jag inte tycker är passande och när det blir gruff utan någon anledning.

Detta är verkligen inte jag egentligen.
Enda gången jag blir sådan är om jag blir riktigt arg eller dylikt.

Är detta verkligen normalt?

Fredag


Kul att bli väckt klockan sju av några idioter som borrar!
Så nu ligger jag här i sängen och myser lite med datorn i högsta hugg. Fredrik och Raven sover fortfarande. Inte lika lättväckta som mig, haha..
Kunde heller inte somna om när dom hade slutat. Suck!

Jag får väl nöja mig med att solen lyser ute!


Idag ska vi flytta massa saker till lägenheten. Fortfarande bara kökssaker. Jag vet, vi har massor. Och då har vi bara bott ihop i lite drygt tre år. Man samlar på sig så himla fort!

Ska även åka och kolla på golvet idag.
Det kom igår. Hoppas nu bara att det är som vi vill ha det!
Det är ju trots allt 55kvm vi pratar om, haha..

Snart blir det frulle!

Stugan


Har varit ute i stugan under dagen. Blåste kallt och solen kunde inte riktigt skina igenom molnen helt, men det var skönt ändå. Just det här att komma bort från stan gör så mycket.

Lagade lunch, busade med Raven, tog en promenad på vägen och bara njöt av lugnet.
 






Tror ni hon gillar detta eller? :)


Torsdag


Veckorna bara rusar fram. Snart är det maj redan, och sen kommer sommaren!
Men jag gillar det!

Solen skiner ute idag med. Får dock en känsla av att den kommer svika frammåt dagen. Vilket jag verkligen inte hoppas på!
Jag vill ha sol, sol, sol, sol!

Dagen bjuder på lite mer än en timma historialektion, lunch, ut till stugan och spendera heeela eftermiddagen där (om vädergudarna kan fortsätta med detta väder) och sen packa lite lådor med det vi inte använder så mycket.

Nu ska jag hoppa på min kära sambo som ligger och snuffar i sängen.
Frulle!!

Räddaren i nöden kan ni kalla mig!

Onsdag och underbart väder


Det är ju bara för underbart det här! Klockan är nästan åtta och solen har inte helt gått ner än! Solen har lyst hela dagen och strålat sin värme. Dock inte lika varmt som igår, men solen skiner! Det får vi vara glada för i alla fall. Nu längtar jag verkligen tills det blir några grader varmare, då man slipper ha på sig den där extra tröjan.

Vårkönslor till max!
I love it!

...


Om den här dagen slutar bra blir jag lycklig!


Söndag


Äntligen!
Nu är alla tapeter uppe och det vi nu väntar på är golvet.
Blev hur jäkla snyggt som hellst. Lovar att det kommer bilder när golvet är laggt också. Absolut inte innan, för golvet vi har nu är för jävla fult så det skulle bara förstöra, haha..

Har varit ute på torpet i nästan fyra timmar också. Solen lös så skönt och varmt. Var nästan 20 grader i solväggen. Grillade, mös i solen, busade med Raven, planterade lite fröer med mamma, plockade fram några utav utemöblerna, krattat osv. Listan kan göras lång...

Väl hemma igen gick vi upp till lägenheten och städade, plockade ner alla målar och tapetseringsgrejer till förådet. Så i veckan ska jag börja flytta kökssaker.
Fick besök av kusin och hennes pojkvänn. Gillar!

Sitter här nu nybadad och gosig.
Kvällen bjuder på film.

Mätt och belåten


Hemma och nerbäddad i soffan. Ligger här under duntäcket och den bärbara i högsta hugg...

Har varit hemma hos mor och far. Lagat mat till dom och även mormor och morfar som kom upp på besök. Lagade till tacos, enkelt men ack så gott! Jag hade planerat hela tillagningen men när jag kom upp hade pappa redan stekt färsen, underbar som han är ♥
Så har ätit gott, skrattat mycket och jag har fått i mig nästan en flaska vin. Så¨känner mig faktiskt lite söt om fötterna, men så får det vara ibland, haha..

Fredrik har fått för sig att vi ska titta på Arn 2, som redan sitter i dvd:n..
Så somna i soffan som gäller ikväll..

Upp tidigt imorgon...

Sov gott!
Godnatt!

Lördag


Nu går det verkligen frammåt med lägenheten :) Idag har vi tapetserat färdigt lilla rummt och vardagsrummet. Imorgon är det hallen och sen är alla tapeter satta.
Har även varit och beställt golvet idag. Förhoppningsvis så kommer det innan slutet på nästa vecka.
När det vä är laggt så börjar flyttningen av möbler. Det gillar vi!

Ni ska få en smygtitt på luckorna i köket. Har bara bytt handtag, tills vi får råd att köpa ett nytt kök. Men tänk vad bara ett handtagsbyte kan göra :)

Före



Efter


Lägenheten


Var uppe i lägenheten förut. Mamma och pappa var i full gång med att tapetsera. Så nu är köket färdigt, likaså fondväggen i lilla rummet. Så grymt snyggt blev det :)
Älskar våran nya lägenhet!
Lämnade mamma och pappa i tapetseartagen så vet inte om dom gör färdigt lilla rummet idag, vilket vi sa att vi inte skulle göra. Men med dom två vet man aldrig, haha ;)

Nu ska vi åka och hämta pizza. Blir pizza, vin och mys med mamma, pappa och lillebror ikväll. Det gillar vi!

Foo Fighters..

Fredag


Att vakna vid sju med kramp i magen är inget jag rekomenderar. Att kunna somna om var heller inget som fungerade.
Så nu sitter jag här i köket med mitt te. Har redan varit ute på en någorlunda lång promenad med Raven, duschat och ätit frukost. Pluggar till mitt prov gör jag med.
Man behöver faktiskt en paus ibland.

Idag ska vi börja tapetsera. Äntligen!

Om jag skulle fortsätta mitt pluggande lite till innan det är dags att bege sig..?

Tjing!

Åt helvete med löner och skatter!!


Vad är det här för jävla skit då att jag ska betala tillbaka istället för att få tillbaka pengar!!
Fan nästan fem jävla tusen!! Må jävulen ta det utav dom två företagen jag har jobbat på som gjort detta mot mig!!!
All makt åt Tengil!

Så var den här dagen förstörd! Så jävla irriterad just nu så vet inte vart jag ska ta vägen! Och prov imorgon som jag antagligen inte kommer att kunna ha koncentationen till än på ett par timmar!
Jag som hade laddat upp för att få tillbaka lite pengar lagom tills sommaren!

Onsdag


Fick allt min sovmorgon idag, haha. Eller jag vet inte om man kan kalla det sovmorgon, men vaknade vid halv 9 och inte klockan sju som igår.

Har varit ute på en kortispromenad med Raven.
Hon får fortfarande inte anstsänga sig för mycket. En hel vecka till..
Längtar verkligen tills vi kan börja ta timmas promenader igen. Kanske inte idag, då regnet hänger i luften, haha, men alla andra dagar. Speciellt när det är sol och fint väder ute.

Har skola idag, börjar stax innan 12. Sen ända till 16.15.
Stressa hem och sen iväg till Skövde med en gång. Köpa nya kökstapeter. Fick ju lämna tillbaka dom vi köpte innan. Var fel nummer eller något sådan..
I alla fall...
Ska börja skära tapeterna imorgon så det  bara är att börja limma och sätta på fredag. Det är ju en del tapeter som ska upp. Men kommer bli nice :)
Bilder kommer på det färdiga resultatet sen när golvet är lagt :)

Tisdag


Ingen sovmorgon här inte. Börjar bli som vanligt nu. Fast denna veckan när Fredrik jobbar dag brukar jag vakna när hans klocka ringer och skulle jag mot förmodan somna om så är jag glad. Fast å andra sidan är det ganska skönt att komma upp i tid också, man får så mycket mera gjort på något sätt. Och idag för min del så är det pluggande inför mitt prov jag har senare idag.

Eftermiddagen är ganska stressig. Slutar min lektion 16.20 och ska med en buss till Lidköping som går 17.05. Dilemmat är att under dom här 45 minutrarna ska jag cykla hem (vilket tar 10 minuter), hämta Raven, upp med henne till mormor och morfar och sedan gå till stan igen för att hinna med bussen. Puh!

Dags att plugga.

Måndag...


... fast vill egentligen kalla det söndag. Men det är ju bara jag. Det är skönt med långhelg, om den börjar på onsdag så att måndag blir måndag och inte en röd dag.
Det förstör i min planering, haha..

Dagen har mestadels bestått utav takmålning i nya lägenheten. Har även skurat alla dörrposter och dylikt som skall målas vitt.

Jag har infört en ny liten "tradition" eller vad man ska kalla det. Söndagar, (eller i detta fallet blev det en måndag) så är det spakväll. Ett varmt bad med massor av skumm, tända ljus, hårinpackning osv. och bara vara för mig själv.
På något sätt känner man sig så mycket piggare och fräschare än att bara duscha. Eller jag gör det i alla fall.

Nu måste jag verkligen plugga!
Har ingen inspiration, men provet är imorgon, så vad gör man inte.
Tror dock jag kommer kugga, men det återstår att se..


Städning pågår!


Trots detta underbara vår väder så är det faktiskt städning som gäller idag. Åtminstonne lite grann i alla fall. Är själv hemma så det är bara att köra på, ingen karl som är ivägen hela tiden, haha. Så nu börjar det bli lite ordning på kaoset. Rensat och städat balkonen så nu är det bara en dyna till soffan som fattas. Nu när man äntligen kan njuta av solen på eftermiddagarna.

Borde egentligen börja plugga, men orka just nu. Får bli senare sen. Både historia och rättskunskapsprov i veckan. Inlämningen är redan färdig och skickad.

Kanske borde fortsätta innan Fredrik och Raven kommer hem :)

Söndag


Jag och Raven ligger och myser här i gästsängen medans Fredrik spelar lite.



(Jag har aldrig påstått att hon har normala sovställningar)


Påsklunch


I förmiddags var vi på påskmiddag hos farmor och farfar.
Det var som det brukade, mycket och god mat, massa onödigt tjatande och ganska tråkigt faktiskt... But hey, jag är van. Vad gör man inte för god mat..?

Det har varit underbart väder hela eftermiddagen och jag har inte kunnat utnyttja det mer än att suttit på balkongen. SUCK! Eftersom Fredrik jobbat så har jag inte kunnat gått ut och gått som jag vill, och sen i och med att Raven inte får anstränga sig så kan jag ju inte gå för långt med henne heller. (Jäkla skit hund till att bli sjuk nu, haha)

Resten av kvällen ska spenderas i soffan med chips och förhoppningsvis något bra på tv:n.. Det här med att välja en film från filmskåpet är jobbigt.
Börjar bli lite för många nu. Tror vi är uppe i runt 250, eller mer, filmer..

Skulle dock behöva plugga till mina prov, med det gör vi imorgon..

Tjing!


Ny soffa


I början på veckan var vi och beställde en ny soffa. Det är nästan en sådan här, bara att det inte är samma kuddar. Beställde även en fotölj i matchande tyg.
Kommer bli perfekt i nya lägenheten.


Pirates of the Caribbean


Det är Pirates på 5:an just nu..
Depp är ju inte dåligt snygg i filmerna!
Så nu är det soffläge med lite godis.
(På påsk får man faktiskt äta godis utan att ha dåligt samvete)


Långfredag


Ja, om den är så mycket längre än vanliga fredagar vet jag väl inte, men vi kan ju låtsas att det är så, haha. För det är ju inte så att vi får någon extra timma eller så, eller? Inte vad jag har märkt i alla fall.

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt..
Vet att vi i alla fall ska upp till lägenheten (som vanligt, haha). Är lite slipning kvar i lilla rummet. Sen är det färdigt för att börja målas nu i helgen. Så nästa helg blir det att sätta upp tapeter. Sen är det inte mycket kvar :)

Hoppas på att det blir lite sol idag, men ser inte så ut. Lite sol under påsk hade aldrig skadat.

Nu blir det lite tv kollande och sen fixa till sig. Mysbyxor is teh shit just nu, haha..

Tjing!

Torsdag


Har verkligen tappat det här med att uppdatera.
Inte alls lika kul längre. Kanske beror på att det inte är vår/sommar och allt känns bra.
Sen händer det inte så mycket viktigt eller intressant heller för den delen.
Men jag gör ett försök med början nu.

Fick skön sovmorgon, ända till nio.
Det var verkligen skönt att inte behöva gå upp klockan 03. Fast det är skönt när man har en anledning till att gå upp tidigt. Men nu när jag inte hade det idag så är det sömn tills jag vaknar :) 
Jag gillar sovmorgon!

Nu blir det frulle och sen ska vi upp till mamma en sväng innan vi går upp till lägenheten och fortsätta på lägenheten. Målet är att vara klara idag så att det bara är sista städningen imorgon. Kanske till och med hinner med det idag. Vi får se :)

RSS 2.0