Nyårsafton



Så var snart det här året också slut.
Vart tar tiden vägen egentligen?
Om jag fick bestämma skulle året bestå av absolut flera dagar.
Det är en dag som denna då man blickar tillbaka på det gångna året med både sorg och lycka. På allt man har fått uppleva, alla härliga stunder med familj, vänner och alla andra. Men det är även en liten del sorg. Fast att det bara är en yttepytte bit så finns den ändå där.

Tänker även tillbaka på saker som man inte har gjort. Fast man kan ju inte hinna med allt man vill på ett år heller, haha. Så nu tar vi nya tag. Upplever nya saker och får nya erfarenheter! Det är ju trots allt det ett nytt år är till för :P

Men idag mina vänner ska jag umgås med min kära mor och far, min underbara lillebror och självklart Fredrik och Raven. Det kommer att bjudas på mycket mat och annat gott.
På 12-slaget ska jag bjuda på min Cava som har stått i skafferiet några år.
( Nu tänker Sandra "Har människan inte druckit upp den än?" Tänka sig för att det har jag inte! :P )
I år kommer vi faktiskt inte gå upp till stan och titta på fyrverkerierna. Mest med tanke på Raven. Så vi ska stå på mamma och pappas balkong och fira in det nya året.

Gott nytt år kära vänner!

. . . . .


Just nu är min kära sambo världens tråkigaste männsika... Väljer att sitta framför tv-spelet istället för att mysa med mig i soffan. Så i ren protest satte jag mig här vid datan och ska sega internett så att det går supersegt för honom att spela! Och inget mys när vi går och lägger oss. Så det så! :P

Och bara så att ni vet:
OM jag får en bra lön i januari så SKA jag köpa en ny dator. En bärbar! Saknar verkligen det! Behöver inte vara något fansy, bara den fungerar!

Nu ska jag tvätta ansiktet, plocka ur diskmaskinen och sen blir det soffan en stund innan sängen. Ska jobba imorgon så det blir inte långvarit ikväll.

Tjing!

.............


Nu är jag i verkligt behov av en utlandssemester. Någon som är villig att betala? Trodde väl inte det. Så istället ska jag nu beställa hem lite DVD-boxar så jag har något att göra under detta kalla och trista halvåret.

BTW, hoppas jag att våren snart är här så man slipper tjocka jackor och alla dessa lagar med kläder! Då man inte måste tänka på vad man ska ha på sig, mer än att det är snyggt!


Måndag


Jobbat idag. Segt, men värt pengarna. Ska även jobba onsdag, söndag och den 5:e. Sen är det typ över för min del. Den 7:e är det dags för att åter sätta sig i skolbänken. Förhoppningsvis går det bra, haha.

Spenderade gårdagen i Skövde med Sandra. Hittade faktiskt inte alls mycket på rean. Absolut inte så mycket som jag brukar. Nästan förvånad över mig själv. Fast sen var jag nog inte så motiverade heller egentligen. (Nu kommer Theres komma med komentaren att det bara är Olga kläder, eller hur var det?) haha
Kvällen spenderades hemma med älsk. Film och mys i soffan.

Bara så att ni vet -
Tur att jag är vän med världens bästa TC som ska fixa en ny header åt mig :)

Tjing !

Annandagen


Nu är julhelgen nästan över, vilket är ganska skönt. Denna julen har bara varit ett enda åkande. Började i onsdags när vi åkte ner till Fredriks föräldrar. Igår åkte vi därifrån, nästan direkt till farmor och farfar. Mellan landade bara på Coop eftersom vi inte visste när dom stängde, haha. 
För övrigt var det mycket trevligt hos farmor och farfar. Efter några timmar hos dom åkte vi hem. Så kom mamma, pappa, lillebror, mormor och morfar upp. Så hade vi lite mys.
Idag klockan ett ska vi vara på middag hos mammas moster och hennes man. Är verkligen inte uppladdad för det. Hade mycket hellre varit hemma och bara softat.

Ikväll ska jag tvätta. Känns inte heller så kul, men har man inte tvättmaskin i lägenheten så får man ta tom tiderna i tvättsugan som är lediga :S

Snön öser ner och det verkar inte vilja sluta. jaja, vi får se hur det slutar.

Nu är det i alla fall frulle och tv som gäller en stund.

Tjing!

Snart jul


Sitter här i mysisar med glasögonen i högsta hugg och dricker mitt vatten. Skön morgon!
Sov till nio utan att vakna en enda gång. Hör och häpna. Kan inte minnas när jag gjorde det sist. Inte ens innan vi skaffade Raven måste jag bara påpeka. Nu är det oftast hon som ligger kvar längst.

Idag bjuder denna underbara vinterdag (fast utan sol) handlingn till juldagen (kommer hem på eftermiddagen och vet inte hur affärerna har öppet, om dom ens har öppet), slå in sista julklappen, packa väskorna och lite sådant pyssel.
Ikväll ska jag upp till mamma och pappa. Göra det sista godiset, och sen mysa med mat och något gott att dricka.

Nu är det frulle och sen är det full rulle som gäller !

Tjing!

Helgen i bilder









Snö


Vaknade första gången vid sju då jag även var uppe lite. Snöade ute. Det gillar vi! somnade som tur var om och fick sova till nio. Frukost, sen promenad med Fredrik och Raven till Coop i snön.
Väl hemma igen har jag fixat det sista på mitt pepparkakshus, bakat muffins, ställt upp dom sista tomtarna och lite annat pyssel.

Nu är det mat och sen blir det nog en långpromenad
i detta underbara vinterväder.

Julkännslorna bara svallar fram!

Tjing!

Måndag


Dagarna flyger fram och det är redan måndag. Snart är det jul och snart ett nytt år. Hoppas på bättre tider, haha.

Jobbet igår gick som en dans på rosor.
Kändes verkligen inte som 8 timmar.

Idag har jag grejat hemma och har äntligen börjat dekorera mitt pepparkakshus.
Plockat upp alla tomtar :)

Snart upp till pappa och hämta lite skruvar.

Tjing!

Lördag


Så var man själv. Fredrik har tagit med sig Raven och åkt till sina föräldrar. Ska jobba imorgon så kunde inte följa med. Tråkigt, men så är det ibland.
Fast då får jag tid att städa här hemma. Sen även göra mitt pepparkakshus ifred, haha. Ska snart upp till mamma och pappa för att hämta degen som min underbara farmor har gjort till mig. Våran familj är sådär pysslig nu innan jul. Det mesta på julbordet är hemmagjort. Så idag är det grynmkorv som ska göras. Kanske ska hjälpa till, har inte bestämt mig än. Men i alla fall, så farmor och farfar är snart där.

I eftermiddag ska jag upp till mormor och hjälpa henne baka sina julkakor.
Ska även göra muffins.

Nu är det lite städning som gäller.

BTW, jag vet att det är tidigt. Men är man van att gå upp halvsex så blir det inte så mycket sömn på helgerna heller, hahha. Fast måste i säng gansla tidigt med tanke på att jag ska jobba imorgon. Sen är det skönt att komma upp i tid, får så mycket mer gjort då.

Tjing!

Snö eller semester?


Nu är det såhär!
Antingen så ger vädergudarna mig snö, eller så får någon snäll jävel ge mig en utlandssemester i julklapp. För nu är jag trött på det här förbaskade vädret!

Åtminstonne lite sol så att man får engergi och så är det inte så grymt mörkt ute! En dag som idag så har det inte ens varit helt ljust. Lite halvgrått och bara tråkigt!

Panik!

Så nu är det bara för er som bestämmer att välja vilket alternativ som låter bäst!?

Onsdag


Jobbat,
uppfostrat/uppfostrar Raven,
tagit hand om hemmet,
tränat och motionerat,
äventyr lite hit och dit,
absolut inte bloggat.

Ja, såhär kan man sammanfatta den gångna veckan.


Nu väntar jag på att Sandra ska komma och om några timmar slutar Fredrik.


RSS 2.0