Tillökning

Ja, det kom ganska plötsligt. Fick reda på det idag, på morgonen för att vara exakt. Det var ju inget som vi direkt planerat, men det känns väldigt bra faktiskt. Det är ju klart att vi har pratat om det innan, men inte att vi varit så seriösa om det. Klart att man var lite, inte emot det men en konstig känsla kan man säga, i början men nu har man vant sig vid tanken. Hennes namn blev Freja. Så nu springer hon runt i sin bur och, jag tror hon försöker få det att kännas som hemma. Vårat lilla husdjur, haha.


Nu väntar jag på att kyckligen ska tina färdigt så jag kan laga lite mat och inte behöva stressa så till jobbet..

Tjingeling.

Söndag, en helt vanlig söndag

God morgon, kära vänner.

Då har man varit vaken i snart 1 timma. Vaknade långt innan klockan ringde. Kroppen var ju tydligen utvilad, men det kan jag inte säga detsamma om huvudet. Sent igår, men faktiskt ingen alkohol. Nu är det slut med sådant, eller i alla fall på några veckor. Nu har jag ju ett mission att uppfylla. Men det kommer gå fett najs. Idag känner jag mig väldigt taggad måster jag erkänna. Men det är väll så det är, först bryter man ihop, bölar och gnäller ett tag, men sen dagen efter så känns allt ändå ganska bra. Eller har jag fel?

Som sagt så blev det sent igår. Vi satt på Lagerlunden en sväng och firade älsklingen som fyllde år, hela 24 år blev han. Så nu är han snart gubbe, haha. Det skulle egentligen bara varit jag och älskligen, men det slutade med att Mange, Markus, Bomark, Kristoffer och Jocke också var inblandade i det hela, haha.

För övrigt då var jag hos frissan i fredags. Blev både ny frisyr och lite slingor. Mycket nöjd måste jag erkänna. Eller luggen blev lite kort, men den växer ju så fort så det gör inte så mycket..
Tyvärr så fastnar jag inte på kort, så vill du se det får du träffa mig ;)

Nä, om jag skulle få tummen ur och käka frukost och fixa till mig så jag inte missar bussen. Ja, jag skall jobba och ja, jag är lat och tar busssen, MEN jag går faktiskt alltid hem från jobbet (om det inte ösregnar vill säga). Känner mig inte direkt super pigg på att gå 30 min till jobbet. Man blir så varm och äcklig då, haha.

BTW,  Sweeet :)

Tjingeling.

Spruta

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev igen, men det kommer perioder då det inte finns tid till att sitta vid datan, i alla fall inte den tiden det behövs för att skriva ett najs blogginlägg. Eller, inte för jag vet om det är något intressan för omvärlden jag skriver men men...

Kan ju berätta det att mamma, pappa och lillebror varit här och hälsat på i några dagar. Dom kom i tisdagsförmiddag och åkte hem idag. Så på tisdagkvällen var det mongoliskbuffé som stod på schemat, drog även med Fredriks föräldrar. Igår var det massor med mat, mys framför tv:n och bara umgicks. Underbart.

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit spruta. Gjorde inte alls ont, men just nu i denna stund som jag skriver detta så kan jag faktiskt erkänna att det gör lite ont. Men måste man så måste man..

Det är mycket som händer nu dom kommande månaderna.. Hoppas bara på det bästa hela vägen igenom nu. Vill att det ska gå och även bli precis som vi vill. Men ödet bestämmer, tyvärr.

Nä, nu är det duschen, lite tv och sen sängen. Ska upp tidig imorgon.

Tjingeling.


Film & popcorn

Förmiddagen idag var lugn. Blev frulle på stan. Det var riktigt najs faktiskt, och mysigt var det med. Vi orkade inte fixa frukost så där av varför vi var på stan.

Har även beställt tid hos Mange. Den 27:e kl 9.30 blev det. Tidig uppgång, men det är det värt. Har längtat efter det här ett tag nu. Kände att det var dags att ta tag i det hela, hoppas att det blir bra bara.

Eftermiddagen har jag spenderat på jobbet. Inte allt för kul idag, men vad gör man inte. Har nog ingen feber idag i alla fall som tur är, men snuvan och halsen är fortfarande inte bra, men men.

Precis duschat och nu är det film och popcorn som gäller :)



Tjingeling.


22.17

Det blåser, blåser och nästan stormar ute, eller det gjorde det igår och har gjort det nästan hela dagen idag.
Har balkongdörren öppen nu medans jag sitter här, så jag får in lite frisk luft, men även lite kyla. Lägenheten är en av dom varmaste jag bott i, är ju inte flera än 3 men i alla fall, haha. Fast kan ju kanske bero på att den ligger ovanför bageriet.
Nu när jag suttit här ett tag och funderat på vad jag ska skriva så hör jag fåglarna kvittra. Det är något jag inte hört på flera dagar. Är det ett tecken på bättre väder kanske? Man kan ju alltid hoppas.


Vaknade vid halv 9 imorse av att några utav alla studenter var nere på stan och, jag antar att dom hade en av sina bästa stunder i livet. Det var i alla fall ett himla väsen på som alla, haha, men jag klandrar dom inte. Fulla och glada, precis som det ska vara på studenten.
I och med att Växjö är en liten större stad, eller i alla fall med flera än en gymnasieskola, så började studenterna att springa ut redan i måndags, och imorgon är det dags för min kära arbetskollega Natascha att springa ut. Hurra till henne!
Den 13:e är det exakt ett år sedan studenten, och just nu under denna perioden som är nu känner jag faktiskt avund för dom som det äntligen är dags för. Sista dagen i tryggget och första klivet in i vuxenvärlden. Ja, avund är vad jag känner. Jag önskar jag kunde få uppleva studenten en gång till. Kanske är det för att man saknar allt och alla så fruktansvärt mycket, vännerna och den tiden man fick tillsammans.
Det finns inget jag ångrar, inte mer än att jag kanske kunde ha gått ett steg längre än vad jag verkligen gjorde, tagit ut svängarna lite mer. Dock är det ju för sent för det nu.

Här sitter jag nu idag, i Växjö, med världens underbaraste pojkvänn och sambo. Men dock är det endast det som känns bra för tillfället. Jag har ett jobb jag inte trivs med, chefen är en idiot, dock bra arbetskollegor (dom flesta), alla dom bästa människorna finns i Skara/Lidköping med omnejd, har blivit fet och allt känns bara blä.

Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men är ju faktiskt ett steg närmare. Barkursen är ju en utav dom sakerna att se fram emot. Kanske kommer det bli en flytt inom några månader, fortfarande inget bestämt, men kanske om allt löser sig som vi vill. Nästa sommar SKA jag jobba antigen på kusten eller utomlands och så är det bara. Sandra, så är det du och jag som gäller <3

. . . . .

Har tyvärr upptäckt att jag måste ändra lite i planerna på mina fester, att ekonomin inte kommer hålla. OM jag nu inte råkar ha lite flyt för en gångs skull. Dock har jag fortfarande inte hittat något ställe til min fest och det börjar kännas lite varmt i brallan måste jag erkänna. Så imorgon är det vårdcentralen och kommunen som står först på kö.  


Nu är det allt dags för en dusch, käka lite och vänta på att älskpälsk ska komma hem <3

Tjingeling.

Åååhhh ! ! ! !

Ååååååhhhhhhhh!!!!!!

Trodde att jag hade det fixat men ack så fel jag hade.
- "Ja, men tyvärr så lånar vi inte ut den till ungdommar.."

Nähä, men vad fan!!
Så nu har jag fortfarande det problemet att jag inte vet vart jag skall vara, och det suger... Så nu är jag ju fortfarande på ruta ett när det kommer till den saken.. Jävla skit med...


Nä, måste fan fixa detta nu..

Tjing.

00.32


Så var ännu en arbetsdag över, eller det var den ju för nästan tre timmar sedan, men i alla fall, sjävla poängen i det hela, haha. Skönt måste jag erkänna. Man är alltid så lättad när man går från jobbet, det är när man går till som klumpen i magen kommer, för man vet inte om det kommer vara något gnäll eller om det kommer att vara positivt. Det är jobbigt.


Skulle tvättat idag när jag kom hem, men det var upptaget. Så det blir imorgon bitti och det som inte hinner bli tvättat tar jag med till mamma i helgen. Ska även städa imorgon, så att det är rent och fint när vi kommer tillbaka på söndag/måndag, har inte bestämt vilken dag vi ska åka tillbaka hit till Växjö.
Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa lite, och självklar lillebror <3 Sen får vi ju intr glömma alla vänner och resten av släkten, haha. Men det kommer bli en slapp helg. Vid bra väder spenderas den ute i stugan, och lördag bjuder på Lidköping med vännerna :)


Igår så belönade jag mig själv lite. Gav mig en liten shoppingtur på stan. Måste ju berömma mig själv lite sådär ibland, speciellt just nu. (Sandra, du vet vad det handlar om) Så det blev ett linne, en t-shirt, en sipptröja och en lite finare topp. Så det var denna månadens belöning, nästan i alla fall, haha. Nu är det bara mina två bikinis jag ska få av mormor kvar, men dom blir inte köpta förrens om några veckor, kanske i slutet av månaden. Vi får se :)


Imorgon så är det att hitta ett hopprep som står på schemat, förutom då att städa, haha.
Nu när mitt knä kanske kan hålla sig ordentligt så kan man börja hoppa lite. Dock har nu vänster höft börjat krångla, iom att jag haltade hela söndagen och även igår, pga knät. Men hoppas på att det ska vara bra tills imorgon.


Är för övrigt själv hemma. Älsklingen är hos Steve, som vanligt, haha. Men jag klarar mig. Lägga mig i soffan och glutta film. Det är najs :)


Nä, dags för tv:n..
Sweet dreams my darlings.

Tjingeling.

11.38

Kan ju börja med att det är underbart vädet ute, solen steker och knappt ett moln på himlen.
Skönt att kunna få njuta av värmen lite idag, eller hela dagen närmare bestämt.

Mitt knä fuckade upp sig igår. Allt var hur bra som helst. Kom hem, fixade till mig och sen gick jag till Lagerlunden där det blev en del gott att dricka. Sen under toalettbesöket när jag skulle resa mig så hängde inte knät med utan fastnade i sittande ställning. Höll på att bli en liten "volt" där, haha. Sen efter det så ville det inte alls hänga med. Och måste bara klargöra att jag var inte onykter, eller jag var inte nykter heller, men det var mer nyktert än onyktert.
I alla fall, så är hemma idag..



Väntar på att Steve ska komma tillbaka till fastlandet med våran bil, haha. Han har varit på Öland hela helgen. 
"- Varför har han eran bil?" tänker nog många.
Jo, såhär var det. När han skulle åka i fredags så upptäkte han att hans kära sambo hade nycklarna till båda bilarna och hon var i Kalmar, haha. Självkart fick han låna våran bil :)
Jo, som sagt så nu väntar vi på att han ska komma hem igen, så vi alla kan åka ut och fiska lite, även grilla var det planerat fick jag reda på.

Skönt att få vara med lite andra människor än dom på jobbet idag. Men imorgon är det back to work..



Sådär ja, nu är alla inbjudningar skickade (Skara), om jag nu inte råkat missa någon, och det skulle ju vara något pinsamt. Skulle nu fallet vara så, så ber jag så hemskt mycket om ursäkt.

Det enda som är kvar på "Växjö" är att hitta ett ställe att vara på. Men letar för fullt och hoppas hitta något nu det snaraste. Men annars är allt annat färdigt.

Att jag är grym på detta, haha.



Skulle ha börjat min träning imorgon, men det ser ju ganska mörkt ut. *suck* Får fortsätta med mina promenader tills det är bra igen. Hoppas det blir bra tills nästa vecka så kan jag börja då.
Nu när jag är som mest motiverad och verkligen ska ta tag i det hela, nä då fuckar sig knät. Jag blir så trött. Det är alltid något när jag ska börja träna, speciellt när jag är  som mest motiverad.



Nä, fixa till mig och sen dyka ner i soffan en sväng :)

Tjingeling
// M

RSS 2.0