Äntligen färdig!


Ja, det var en riktig städning idag vill jag lova. Nu är jag färdig med allt. Det enda som är kvar att göra är att slänga skräp, men det tar vi på vägen till mamma och pappa sen. Ska upp och hämta lite saker och ska även lämna en musmatta till min kära bror. Så slipper man få rycket varje gång man lånar hans dator.

Älsklingen är äntligen hemma och har allt hjälpt mig lite. Buntat ihop alla kablar som är över allt. Tänk vad lätt och snabbt det skulle gå och städa om inte all elektronik hade flera olika sladdar! Det hade vi gillat. Dags för alla smarta typer att börja uppfinna.

Hungrig, men mat får vänta lite. Ikväll blir det sallad med räkor och lite annat gottigt i.

Tjing.

B B


Frukost klockan tolv, trots att jag varit vaken sen halv 9. I vanliga fall skulle jag äta lunch nu. Men är man ledig så är man.. Städandet går för övrigt bra, blev en liten kort paus bara. Så nu är det tillbaka in i gunget och fortsätta lyssna på BB :)


Onsdag - Städdag


Sitter här och lyssnar på Morgonpasset i P3, som tyvärr snart är slut. Har en kopp med the bredvid mig och har precis pratat med Sandra. Läst lite bloggar och bara vaknat i mitt eget tempo. Tydligen så var idag den sista på ett väldigt långt tag, vad jag har hört av andra.

Idag kommer dagen mest gå ut på att städa. Började ju lite smått igår men det  är inte klart än på långa vägar. Ska göra en riktigt storstädning. Skura fönstrena, golvena och ja allt annat som man gör under en storstädning, haha.
När det är färdigt ska jag ta en lång promenad och sedan träna på pilatesbollen här hemma. (måste hitta ett bra ställe att förvara den nu när Raven kommer hem imorgon. Tror inte mamma skulle bli8 så glad om den blev sönderbiten, haha) 
Måste även boka ny tvättid. Hinner tydligen inte hem till den jag redan bokat på söndag.

Louise - Lycka till nu på fikat :)

Time to go!

Tjing!

Tisdag


God dagens, eller god kväll kanske man ska säga nu. Klockan är ju trots allt snart nio.

Nu har det gått sådär långt mellan uppdateringarna igen.
Ska försöka bättra mig, jag lovar.

En snabb genomgång av helgen. Eller kanske en lång. Vi får se. Orkar ni inte läsa får ni skylla er själva, haha.

Fredag:
Slutade på Jula hoteller efter att Fredrik hade slutat. Skulle bara ta en öl men det blev desto fler och vi hamnade även i ett mycket trevligt sällskap. Var lite rund om fötterna när vi kom hem. Men det får man vara ibland.

Lördag:
Dagen började ganska tidigt, och ganska bakis, med en shoppingrunda i Skövde med Louise och Rask. Handlade inte så mycket. Fick med mig två par skor, en tunika/klänning och ett Bluetooth USB hem. 
Sen var det hem och vänta på Sandra som skulle göra slingor i mitt hår. Blev helt super. Dock så började min hårfön brinna när jag skulle föna håret så i panik fick jag springa upp till mamma och låna hennes. Men denna historien slutade faktiskt lycklig och jag blev färdig i lagom tid, haha. Louise kom en sväng hon med innan vi skulle åka. Väl i Lidköping så mellanlandade vi hos Rask innan vi begav oss till Harrys. Där bjöds det på underbart god mat, gott att dricka, underbart sällskap och allsång.
Vi vann hela tre presentkort i baren á 100 kr st. (det gillade vi)
Åkte hem vid tolv och då var det sängen vill jag lova. Grymt trött efter en underbar kväll med tjejerna och alla andra som var med.

Söndag:
Sov läääänge. Jag och älsklingen åkte till Skövde och kollade lite. Är ute efter en ny diskmaskin och lite sådant. Hittade ingen bra men fick med mig en ny hårfön och en våg hem. (Måste ju hålla lite koll nu när jag börjat på viktnedgången igen)
På kvällen åkte vi och hälsade på våran sötsvalp. Nu är det inte långt kvar. På torsdag klockan 11 hämtar vi henne och så blir hon våran. Snuttan!
Kvällsmat hos mamma och pappa.
Mys hemma i soffan.

Igår:
Var uppe med tuppen. Grejade lite här hemma och sedan var det ett hårt träningspass på gymet med Louise. Fick skäll av alla galna och irriterande pensionärer. Åhh, trött man kan bli! Tydligen så fick vi inte vara i den salen som vi kom in i och skulle träna. För den var bokad. Men det visste inte vi och det var ingen som sa till oss heller när vi kom in. När dom hade avslutat sin avslappning fick vi en sådan "utskällning". Varför brusa upp sig och bli arg. Säg till med en gång när vi kommer in att vi får vänta tills dom är färdiga. Då hade vi ju gjort annat under tiden. Hoppas att inte jag blir sådan när jag blir gammal!
Kvällen bjöd på god mat och mys i soffan.

Idag tog jag mig sovmorgon. Gick upp runt kvart i nio. Skulle egentligen simmat på förmiddagen men mina knän ville inte riktigt det. Hälsade på mamma en sväng. Följde med henne ut till Blomster Landet och köpte lite nya blommor. Två ljung till balkongen, (Theres - Dom ställdes ut på balkongen direkt den här gången), två små gröna växter och matchande krukor till badrummet.
Har städat och början till en ordentlig lägenhet är på väg, haha. Imorgon är det nya tag och då ska det bli bra.
Har även varit i Skövde med Louise en sväng.
Eftersom min mobil inte vill kunna installeras i datorn (så som man gör med sladd) så har jag varit duktig och köpt ett Bluetooth USB så jag ändå kan få in alla bilder i datorn. Men nej då, det fungerar inte heller. Kan verkligen inte hitta bilderna, trots att jag har intstallerat det och allt så som man ska. Det vill bara inte fungera. Hade tänkt vara duktig och lägga upp bilder på mina nya fina blommor, det jag handlade i Skövde och lite så. Men här får ni i alla fall tagna bilder. Den på mattan är från Rusta.se och den på tröjan är från hm. com.



Denna ska vi ha i hallen.
Byta ut den vu har nu. Kanske lägga in den i lilla rummet.


Ungefär såhär ser tröjan jag handlade mig ut. Fast min har mer krage och är i grått.
Mycket skön måste jag erkänna :)

Nu har jag annat för mig än att sitta här och kladda om mitt tråkiga liv.

Tjing.

Morgonpasset i P3


Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev. Men det har varit lite mycket tankar, så istället för att kanske göra bort mig här i bloggen har jag struntat i att skriva istället. Sen har jag inte varit hemma så mycket heller. En snabbare uppdatering kommer kanske sen.

Mina morgon idoler!
Kan man få en bättre morgon än att sitta här i myskläder och lyssna på morgonpasset i P3. Skulle inte tro det. Älskar dom, speciellt Kodjo, haha. Dom är ju helt galna. Det är det bästa när man jobbar och kommer till lysen på morgonen. Dock går 20 minuter väldigt fort så oftast blir det ju inte så mycket morgonpasset, tyvärr, men av det jag hinner höra så skrattar jag nästan hela tiden.

Igår somnade jag i soffan och snarkade tydligen ganska bra. För efter lite drygt 20 minuter så blev jag väckt och då var det dags för sängen. Men vad ska man säga. Måste man gå upp halv fem på morgonen är man ganska trött när klockan närmar sig tio, haha.

Vaknade grymt tidigt men lyckades somna om. Nu sitter jag här. Har ätit frukost och snart ska jag fixa till mig. Blir en sväng till Lidköping sen.

Tjing.


Måndag


Nu har jag lugnat mig lite och snar är det soffan som gäller.
Dagen har varit soft. Vaknade sent och sedan åkte vi till Skövde. Strosade runt lite på stan, käkade lunch och handlade när vi ändå var där. Har varit och hälsat på mormor och morfar en sväng nu på eftermiddagen också. Alltid lika trevligt.

Imorgon är det jobb, så uppe med tuppen det är jag det.
Nu är det snart Svenska Hollywood fruar, haha..

Tjing.

Ska jag eller ska jag inte?


Sitter just nu och funderar, ska jag eller ska jag inte? Det är så mycket blandade kännslor så fort ditt namn dyker upp där på msn. Du har sårat mig så mycket genom åren vi har varit vänner. Oftast utan mening, att du inte vet att det sårat förens det är gjort. Trots det så är det ändå dom glada och underbara minnena som väger starkast.
Du var den jag kunde prata med om allt, till och med sådant jag inte kunde prata med andra om. Du visste alltid när du skulle säga dom där orden som värmde.

Men det du precis gjorde. Det vet jag inte om jag kan förlåta?! Fan vad jag kan hata dig ibland. Du är den som väcker mest känslor hos mig. Du var alltid den som kunde få mig att må bra. Mådde jag dåligt ringde jag och så räkte det att jag hörde din röst så visste jag att allt skulle bli bra. Men det är även du som har gjort att jag fällt ett hav av tårar. Jag vet att man inte ska gråta över en kille, men du är inte vilken kille som helt. Du är DEN killen. Den som betyder!
Du lovar och lovar, alltid samma sak. "Det ska aldrig upprepas, jag lovar." Jo, men visst, eller hur?! Vart är det vi står idag? Inte fan är det på samma ställe som för 4 år sedan, DÅ när allt var bra!
Men nu, nu gråter jag inte längre. Nu får jag bara ont!

Trots allt detta så saknar jag dig i mitt liv vännen!

Äntligen!


Har precis provat mig igenom alla mina byxor som ligger i gaderoben i hopp om att komma i dom igen någon gång i framtiden. Gissa vad?! Jag hittade tre stycken som passade. Äntligen! Det bevisar ju bara att viktminskningen går frammåt.
Vägde mig igår och är på totalt -4kg hittills. Så nu är det bara 6-8kg till, sen är jag nog nöjd. Bara jag kan komma i alla "gamla" t-shirtar jag inte kan ha nu,
då är jag nöjd.

Har sovit så dåligt inatt. Om jag säger att jag fått runt 3,5 timmars sömn så ljuger jag inte. Har inte kunnat sova. Så när klockan var tio över fem orkade jag inte ligga kvar längre utan gick upp och duschade och tvättade håret. Käkade lite frulle, fixade ögonbrynen och allt annat man gör på morgonen.
Jobbade en stund på dagen, närmare bestämt 7-12. Möte i ca 30 minuter.
Ett lagom arbetspass, haha.
Promenad hem, med en omväg förbi Fredrik och hämtade lunch. Kom hem och käkade. Stenslockande i soffan och vaknade när pappa ringde strax innan fyra. Så nu är jag någorlunda pigg i alla fall. Tidig sänggång ikväll.

Fick ett samtal av min kusin för en stund sedan. Hon kom med ett mycket lockande erbjudande. Är fortfarande lite i valet eller kvalet om jag ska följa med. Fast som det ser ut nu så kommer jag det. Blev dock chockad när hon ringde för trodde aldrig att hon skulle komma med ett sådant förslag till mig.
Tyvärr har vi tappat kontakten ganska mycket. Blev när jag flyttade första gången, men nu har vi börjat ta upp den igen. Åh, så tajta vi var när vi var små <3

Funderar på att ta en promenad eller om jag ska vila mitt ben lite ikväll? Det tål att tänkas på. Men som man säger, natten är ung!

Tjing.

Idag är det sorg! Patrick Swayze är död.


NEW YORK. Patrick Swayze förlorade kampen mot cancern i natt.
Vid sin sida fanns hans livs kärlek, Lisa Niemi, som stjärnan gifte sig med 1975.
- Patrick Swayze gick bort under fridfulla former i dag efter att han kämpat mot cancern i 20 månader. Familjen fanns vid hans sida, säger hans publicist Annett Wolf enligt AP.

En av vår tids mest älskade filmstjärnor har gått bort.
Patrick Swayze diagnostiserades med cancer i bukspottskörteln i januari 2008.
Nu har han förlorat sin kamp mot sjukdomen.
I natt kom den tragiska nyheten att Patrick Swayze gått bort.
Enligt publicisten hade Patrick Swayze familjen vid sin sida.
– Patrick Swayze gick bort under fridfulla former i dag efter att han kämpat mot cancern i 20 månader. Familjen fanns vid hans sida, säger hans publicist Annett Wolf enligt AP.
Inga andra detaljer tillkännagavs.

Åkte hem för att dö

Så sent som i somras kom rapporter om att Patrick Swayze var på bättringsvägen. Bilder på stjärnan visade att han lagt på sig lite vikt, samt att håret växt ut igen.
Men tidigare i veckan rapporterade National Enquirer att skådespelaren lämnat sjukhuset och åkt hem till sin familj för att död.
Patrick Swayze var med i en lång rad storfilmer i sin karriär. Debuten kom redan 1979 med ”Skatetown, USA”, men det stora genombrottet blev ”Youngblood” och, året senare, dansfilmen ”Dirty dancing”.
Han hade även stora roller i bland annat ”Pointbreak”, ”Donnie Darko” och ”Ghost”.
Patrick Swayze jobbade ända in i slutet. Han sista projekt kom att bli dramaserien ”The Beast”.

Patrick Swayze var själv väl medveten om att hans chanser att överleva var små.
– Två år verkar troligt om du ska tro statistiken. Jag vill överleva till de hittar ett botemedel, men det innebär att jag måste få dem att snabba sig ordentligt, sa stjärnan till i en intervju i amerikansk tv med Barbra Walters i början av detta år.
Patrick Swayze berättade även om sin svåra tid:
– Jag har aldrig sprungit från en utmaning. Du kan ge dig sjutton på att jag går genom ett helvete och jag har bara sett början på det.

Sörjs av sitt livs kärlek

Cancern upptäckte Patrick Swayze på nyårsafton:
– Jag försökte dricka champagne, men det var som att hälla syra i ett öppet sår. Jag hade svåra matsmältningsproblem och jag började tappa vikt. Då insåg jag att något var riktigt fel, sa Swayze till Barbara Walters.
Han sörjs av sin sitt livs kärlek, Lisa Niemi. De två träffades 1969 när Patrick Swayze bara var 18 år gammal och gifte sig 1975.
Patrick Swayze levde stundtals ett svårt liv. När han hans pappa dog i en hjärtattack började han dricka och problemen blev värre när syster dog efter en överdos 1994.
Patrick Swayze blev 57 år gammal.

http://www.kvp.se/Nyheter/1.1706688/patrick-swayze-dod





Måndag


Precis kommit hem från ett besök hos mamma och pappa. Lämnat lite saker och sådär.

Tidigare idag har jag och Sandra varit och simmat. Så det var dom gamla vanliga rutinerna. Bubbla, simma, bubbla, basta och bubbla igen. Alltid lika skönt att simma.
Skönt att prata av sig lite.

Helt ärligt har det inte hänt allt för mycket mer idag, trots att jag varit vaken sen sju.

Här kommer bilder från i lördags. Klockan är strax innan sju och solen är på väg upp.









Nu ska jag fixa maten och sen är det kvällsmys i soffan <3

Tjing.

Fotoframkallning


Har äntligen fått tummen ur och ska börja framkalla alla bilder som har tagits dom senaste åren. För att göra en lång historia kort så är det ända från slutet av 9:an och till idag. Måste ju börja från början så man kan sätta in dom i album i rätt ordning. Antalet är inte litet och ju längre man drar ut på det ju mer bilder blir det.
Så om du vet något bra ställe eller någon bra sida på nätet så säg till. (gärna billigt också..)

Har jobbat idag. Gick fort och tjänat bra pengar.
Städade lite när jag kom hem och nu sitter jag här.
Håller på med ovanstående samtidigt som allt annat.

Ikväll blir det mys med tacosallad och en bra film. Funderar på att åka och hyra någon. Hittade sådana däringa rabattkuponger i plånboken så får hyra två och betala för en. Mycket bra erbjudande. Ska bara övertala min man först. Fast det ska nog inte vara så svårt, himla lite med ögonen och skaka lite på rumpan, hahaha :)

Har fortfarande inte hittat min sladd till kameran. Grymt irriterande måste jag erkänna!

Sandra - Om ditt beslut är det jag tror att det är. I like! <3

Rastlös


Är sjukt trött och seg, plus att jag är rastlös. Kom från ingenstans. Fast orkar inte direkt hitta på något heller. Dagen började tidigt. Blev en tur med båten och fiske. Eller skulle mest kolla så alla spö och så fungerade och var okej. Men fick faktiskt två ganska stora abborrar. Var även mycket fin soluppgång. Bilder kommer imorgon, hittar inte sladden just nu.

Är själv hemma och kvällen kommer spenderas med film. Måste laga lite mat också. Ska jobba imorgon. Gyttiga pengar.  På eftermiddagen kommer Sandra och då ska vi ha en färga håret stund, haha.

Som dom flesta kanske vet så har jag börjat med ny kost. Äter inte mjölprodukter så som bröd, pasta, ris ect. inte heller potatis, sötsaker och annat onyttigt. Måste dock erkänna att jag har syndat. Vi var och beställde mat förut när vi kommit hem från sjön. Jag beställde en sallad, ingen fara med det, men det var bröd till och jag var så sugen. Åt upp dom stackars bitarna, men ack vad jag ångrar det nu. Fick grymt ont i magen och den vill inte alls vara med nu. Så korkad man kan vara. Inte igen, inte på ett bra tag i alla fall.

Till veckan som kommer så är det träning som gäller. Har inte bestämt om det blir gymet eller simma. Kanske blir båda två?

Har för övrigt nog fått sålt våra soffor. Finns en spekulant och jag hoppas han verkligen vill ha dom. För då kan vi äntligen köpa en ny, precis en sådan vi vill ha.

Tjing.

Torsdag


Såååå jävla trött!!
Började dagen halv fem när klockan ringde. Fick börja tidigare på jobbet idag, redan klockan sex. Segt att komma upp ur sängen men väl uppe var det bara att köra på. Nu börjar det dock kännas i huvudet att man varit uppe i över tolv timmar och då jobbat åtta av dom. Jobb imorgon med. Sex då också självklart. Sen jobba på söndag.
Cash is king
:)

Jag och Denise diskuterade situationen på jobbet förra veckan. Det är helt galet. Dom har sagt upp massa folk, men kan köpa in en ny maskin för miljonbelopp. Dom sätter ihop den nya maskinen med hopp om att den ska fungera, trots att det fattas vissa delar. Vissa utav dom tar flera veckor, ända upp till månader innan dom kommer och kan sättas ihop med det andra. Om två veckor, eller om det är en vecka så är det fem stycken som får gå pga uppsägning. Vi sommarjobbare och inringare skulle jobba augusti ut, sen skulle det inte finnas något mer jobb. Om jag inte minns fel så har jag varit ledig fyra dagar sen sista augusti. Inte mig emot men jag förstår verkligen inte hur dom tänker. Vi är alltid minns tre inringare varje dag. En dag förra veckan var vi fem stycken. Det är helt galet. Jaja, jag tjänar ju pengar så jag klagar inte. Skulle tro att det blir jobb ända tills efter jul, haha.


Skönt att det är fredag imorgon och att sen få en dag ledigt. Behöver verkligen det, eller mitt ben behöver det. Det känns inte bra nu. Eller helt ärligt har det inte gjort det på flera månader, men vill inte veta om det är tillbaka eller inte. Vill och orkar inte gå igenom det en gång till. Jag vet att jag brukar skämta bort det, men det är bara en täckmantel för vad jag verkligen känner. Jag är precis livrädd för att det ska vara tillbaka och att jag måste opereras igen, för en fjärde gång. Jag vill verkligen inte det!
Fast modig som jag är ringde jag faktiskt till infektion igår. Fick prata med en jättegullig sköterska och hon skulle meddela min läkare att jag ringt. Fick ett samtal idag och då har han gått igenom alla mina journaler. Svaret jag får är att jag ska ta kontakt med ortopeden först. Vilket jag hade tänkt göra imorgon, men eftersom jag ska jobba så lugnar vi oss lite med det.

Idag är det tre veckor på dagen kvar tills vi får hämta hem våran lilla vovve :) Längtar!

Oj, vilket inlägg det blev nu.

Nu ska jag fixa ögonbrynen, duscha och sen fixa mat till imorgon. Upp till mamma och pappa en sväng sen när dom kommit hem.

Tjing.


Onsdag


Det händer mycket just nu. En del stora saker och en del små.
Börjar bli ganska bra ordning på lägenheten nu, efter en hel del ommöblerande. Min kära far har även kört våran tvättmaskin till tippen i dag, så nu har vi massa extra plats i badrummet. Äntligen, inte en dag för sent. Har roterat lite på vissa möbler med. Brudkistan från sovrummet in i lilla rummet, byrån i lillarummet till hallen och sen som stod i hallen in på toaletten. Tills vi har besökt IKEA. Då kommer det flyttas om igen, haha. Så så som det är nu är bara tillfälligt.
Fick sålt skänken/tv-bänken igår, så har tagit upp den gamla igen. Plockat iordning där också.
Men har fortfarande massa möbler och lampor som måste bort. Vill inte slänga det heller.

Skulle vilja ha tag på lite mindre fina burkar med lock till ett bra pris. Så jag kan förvara mina smycken. Någon som har tips? Behöver inte vara glasburkar.

Har varit i Skövde en sväng på förmiddagen också.

Ikväll ska vi till min faster och hennes man och ska äta kvällsmat. Nice!

Tjing.

Ångest


Ibland går det så långt att jag inte ens förstår mig på mig själv.
Som nu, precis lika dant som innan. Alla dessa jävla tankar.
Måste dom finnas?
Det är lika dant varenda gång.

Var det värt att köpa en lägenhet? Varför köpte vi en lägenhet? Skulle vi ha väntat?
Är det här jag ska bo resten av mitt liv?
Är det såhär det ska vara? Ta jobb lite som dom kommer och sen bli arbetslös igen? Att behöva gå igenom samma sak igen? Jag kanske skulle ha sökt dom där jobben på annan ort? Dom som gör att jag inte kommer träffa alla nära så ofta som jag vill?

Jag vet inte...?

Självklart trivs jag som jag har det nu. Men ändå kommer dessa frågor upp. Självklart skulle allt ha varit annorlunda om jag inte träffat Fredrik. Men om man ska tänka så, vart hade jag varit om jag inte hade träffat honom? Helt ärligt vill jag nog inte tänka på det. Man kan säga att han var min räddning. En räddning från mig själv, från att helt bryta ihop och försvinna. Han hjälpte mig upp från den botten var låg och simmade på, den som inte ens mina vänner kunde hjälpa mig från. Han visade att jag visst kunde lita på människor, eller framför allt killar. Jag har honom att tacka för mycket. Han har visat mig mycket mer än jag kunnat drömma om. Jag skulle inte vilja vara utan honom. Bara han kunde sluta vara så envis med att inte vilja säsonga, haha.

Att jobba en vinter i fjällen hade inte varit fel. Jag menar, pengamässigt så klarar jag mig tills det är start där uppe. Vill inte åka själv bara.
Den känslan jag hade i magen när jag skulle till TanumStrand var inte att leka med, det vill jag lova. Visst, allt slutade bra. Men nä, inte själv. Allt blir mycket roligare om man är två från början.

Det är väll detta dom kallar för ångest, dom som vet vad det handlar om. För tillfället börjar detta bli en vardag för min del. Är det dags att göra något drastiskt?

Nu blev det visst ganska personligt. Men är väl bara mina vänner som läser i alla fall, haha.

Tjing.

Lördag


Oj oj oj.. Dagen hittills har gått i räserfart. Gick upp strax efter åtta och vid tio åkte vi till Skövde. Har kollat på massa grejer, men det är inte läge för det än, tyvärr. Tillbaka till Skara och då blev det Jysk och JULA. Köpte tyg på Jysk så nu ska det sys för fulla muggar, haha.

Imorgon ska vi åka och kolla på valparna igen. Ska bestämma vilken vi vill ha.

Beslutsångest ..?


Tjing.

Fredag

Vaknade till ett fruktansvärt regnoväder idag. Inte så kul kanske. Hade ju planerat min förmiddag, men har fått skjuta upp det några timmar. Nu ser det ut som att det slutat regna och solen skiner lite faktiskt. Hoppas dagen kan förbli så nu bara.
Snart dags för frulle och sen är det en promenad.
Lite träning hemma och sen ett bad.
Blev verkligen motiverad när jag och Sandra var ute igår.

Ska även ringa KSS idag. Hoppas på bra nyheter, men man vet aldrig. Hoppas att det inte är något igen, men ärligt så känns det så. Tiden får utvisa.

Nä, inget långt inlägg nu inte.

Tjing.

Minnen i bilder


Är grymt uttåkad så sitter här och kollar igenom lite gamla bilder.
Kommer inte lägga ut alla som jag egentligen skulle vilja, men palla lägga ut flera sidor med bilder, haha. Ja, jag har en del i datorn :P
En del är från mamma och pappas kamera och en del från min.
Dom kommer dock inte i rätt ordning.


Poängen med bilden är att det är mitt mål.


Ute vid båtplatsen. En skön dag i solen var det.



Samma dag som balen. Hemma hos Sandra i Söne. Några timmar inna vi skulle bege oss in till stan och uppleva en av den bästa men även en av den mest tårfyllda kvällen genom HR3´s historia. (Från min sida i alla fall)


Utanför stadt.


Någorlunda hemkommen från Tanumstrand. Skulle tro att det var när jag firade min 18 årsdag hemma hos mamma och pappa, i slutet på augusti -06.


Ingen aning om när bilden är tagen, men gillar den grymt mycket.
Innan spanienresan skulle jag tro.


Tanumstrand -06

(har kommit fram till att jag hade grymt bra stil innan, för några år sedan. Vad hände?)

Torsdag


Dagen började bra. Inget väckande telefonsamtal utan jag kunde vakna i mitt eget tempo. Pysslade lite hemma och sen åkte vi och handlade lite till lunchen. Väl hemma fixade jag lite pizzasallad, lite olika röror och var allmänt duktig. Började även plocka in tvätten men efter ett tag blev jag hungrig och vi började med maten. Efter maten skulle jag kolla min mail. Eftersom min bärbara dator var närmast var det sjävklart vilken dator jag skulle använda. Men visst ser ni. Allt gick hur bra som helst tills jag tog den och satte den i knät. Då blev allt rött. Hela jävla skärmen blev röd. Man såg bakgrunden lite grann om man tittade noga. Men går den att använda? Aaa, om man har bästa synen i världen kanske! Men nu har inte jag det och jag pallar inte att sitta och kolla in i en röd jävla skärm!
Fans helvetes jävla skit dator! Såg det ut som att jag har råd med en ny daot nu eller??!!!
NÄ, för det har jag inte!
Jag får panik på det här.

Sen kom i alla fall Sandra och lyste upp tillvaron lite <3 Äntligen är hon hemma och jag kan ringa till henne när jag vill. Inte en dag för sent :)
Var ute på en riktigt lång promenad, närmare bestämt 1,5 timma och bara tjatade skit, som vanligt.

Är själv hemma ikväll igen. Börjar bli en vanesak nu.
Men ska inte klaga. Det är ju min karl som kommer dra in pengarna nu ett tag framöver så självklart får han jobba hur mycket han vill.

Det regnar och blåser. Detta jävla väder. Kan det inte bara vara sol? Ge mig sol!!!

Snart dags för en dusch och ska nog hälsa på mormor och morfar sen.

Tjing.

Tisdag


Igår var jag som sagt hemma. Var duktig där ett tag på förmiddagen. Fick en hel del gjort tills Fredrik kom hem. Sen var det dags att åka till Lidköping. På vägen dit stannade vi till i Vinninga. Kollade på valpar. Och nu har vi bestämt oss. Så den 1/10 hämtar vi våran vovve. Om inget annat skulle inträffa.
På söndag ska vi åka och hälsa på henne igen. Kommer bli nice.
Sen var det storhandling. Massa frukt och grönsaker, kyckling och annat gott.

Idag har jag jobbat. Fast var en kort dag, bara 7-12. Var på arbetsitervju. Gick super. Dock behöver dom bara extra vid behov, men som det lät på chefen så skulle det inte vara några problem med att få jobba. Vilket låter bra i mina öron. Det betyder att det inte är jobb varje dag och då har jag tid att ta hand om valpisen utan att behöva oroa mig för tiden.

Efter intervjun så gick jag och Fredrik och käkade lunch. Gick till det nya stället här i stan, där en kompis jobbar. Grymt god mat. Sen efter maten gick vi en sväng på stan. Bestämde även träff med Sandra efter hon slutat. Så då blev det en fika på stan. Alltid lika trevligt. Var inte hemma förens vid halv fem.

Väl hemma har det inte hänt allt för mycket. Ätit lite och bara slappat framför tv:n. Nu är det ett bad som gäller och ja, det blir nog tidig sänggång ikväll.

Är grymt jävla sötsugen. Beror väl på att jag inte ska äta sådan och hjärnan spelar ett spratt. Men den här gången är det på allvar. Seriöst. Jag vet att jag sagt det innan, men då har jag inte varit motiverad. Det är jag nu. Men det är skönt och jag vet att jag kommer klara av det.

Tjing.


RSS 2.0