Fredag


Fortfarande sjuk. Vill inte mer!

Jobbat idag. Vart helt okej faktiskt. Trots en del sura människor.

Har städat hela lägenheten idag. Har till och med tvättat fönster och skurat golvena i hela lägenheten. Så nu luktar det citron och friskt :)

Ska snart träffa Louise. Blir mat på stan och sedan en kväll på Jula hotellets After Work. Kommer bli nice.. Byta kläder för nu kommer snart vännen min och hämtar mig :)

Imorgon är det Liseberg för hela slanten. Det gillar vi :)

Måste även påpeka, som alla andra en dag som denna, att M.J. Dog inatt. Tråkigt, men bra musik gjorde han allt.

Tjing.

Onsdag


Fortfarande sjuk, men har allt jobbat idag.
När klockan var runt halv elva var vi färdiga med dagens ordrar, eller alla utom en och den får vi mellan halv två och två. Så då var det vända ägg som gällde. Bara att skratta och se glad ut. Men kul hade vi, jag och Denise. Synd bara att alla andra är så tråkiga och inte har någon humor..
Jag tycker i alla fall att mina skämt är roliga, haha...

Får bra med cash denna månaden. Det gillar vi skarpt. Det mesta ska ju i och för sig sparas men i alla fall.

° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Madelene vill...

... vara frisk NU!
... ha ett bra jobb, med bra betalt. (gärna lika mycket som Sandra)
... kunna spara flera tusen varje månad.
... kunna öppna något eget, helst ett café.
... ta en sista minuten resa NU, men efter sommaren går också bra.

Tjing.


Tisdag och sjuk


Har grymt ont i huvudet, täpt i näsan och haft feber hela dagen. Det började lite försiktigt i söndags kväll, men inget jag tänkte på. Hade feber redan när jag vaknade igår, men det har aldrig stopat mig tidigare så varför skulle det göra det nu, tänkte jag. Så jag cyklade iväg till jobbet och gjorde mitt pass. Levde dock på alvedon och kallt vatten för att hålla febern nere. Så det blev inte allt för mycket gjort när jag kom hem. Det mest ansträngande var att tvätta två maskiner med tvätt.

Dagen idag har spenderats i soffan. Laddat upp med både dator och tv. Självklart var ju kudde och täcke med i bilden. Var uppe hos mamma och pappa en sväng och pratade om maten på söndag.

Men imorgon är det dags för jobb igen. Kan inte förlora mer pengar på att vara hemma. Tack till den som uppfann alvedon.

Nu ska jag titta på Scrubs och äta kyckling. Mumma.

Tjing.


Helgen


Midsommar var grymt bra. God mat, bra människor och mycket att dricka. (Har verkligen saknat farmors jordgubbstårta.) Skönt att fira med familjen för en gångs skull. Första gången på fyra år. Passa på nu när man är hemma.

Gårdagen hade tänkt spenderas med film och softande med Louise. Tyvärr kom Sandra och förstörde det, haha. Kvällen slutade med en Road Trip. Träffade dock knappt ingen jag kände. Mycket konstigt med tanke på vart vi hamnade.. Men men.. Kul var det i alla fall, dom få timmarna vi var borta.



Idag har vi hjälpt Louise att flytta.  Det var ju inte en dans på rosor det inte.. En del tunga möbler, men vi löste det bra. Nu ska jag bara veta nästa gång hon flyttar så jag kan vara upptaget med annat. För den bokhyllan vill jag inte flytta igen, haha.

Imorgon börjar jag mitt sommarschema. Jobbar hela sommaren förutom vecka 31. Då ska jag vara ledig och bara ta det lugnt. Hoppas att det är bra väder också.

Time att krypa ner i soffan. Vänta på att Fredrik kommer hem.

Tjing.

Torsdag


Efter endast ett fåtal timmars sömn ringde klockan 04.30 och det var dags att gå upp. Fixa till mig och cyklade till jobbet. 
Det har varit en jobbig dag idag. Massa krångel hela tiden. Kunde varit utan denna dagen helt enkelt.

Imorgon är det midsommar och den ska spenderas ute i stugan med familjen och närmaste släkten. Åker ut tidigt i morgonbitti och stannar tills lördag. Hade Fredrik inte jobbat lördagkväll hade vi stannat till söndag. Men vem vet, jag kanske stannar kvar i alla fall.

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad. Det är jag värd!

Vi har en hemlighet, en hemlighet som bara vi vet!

Tjing.

Tisdag


Dagen idag har varit seg. Uppstigning redan strax efter halv fem i morse. Slutade jobbet kvart över fyra, så idag blev det 1 timma och 15 minuters övertid. Var övertid igår med. Slutade tjugo över fem när vi annars slutar fyra. Men jag klagar inte. Det kommer klirra gott i plånboken när lönen kommer. Det gillar vi.
Igår träffade jag Louise efter jobbet. Satt hemma hos mig och tjöta skit och letade lägenhet till henne. (inte en dag för sent ;P )

Är ledig imorgon. Ska bli skönt med sovmorgon. Passa på när man kan. För det kommer det inte bli många av i sommar.
Har fått höra att det brukar vara mycket övertid under sommaren, och DET gillar vi.

I brist på något att skriva blir det lite bilder.

Detta är från Sofies student i  ett soligt Växjö :)

Sofie på sin student i sin fina klänning.


Sofie med sin mamma och pappa.


Sofie med sin storasyster, ena storebror, mamma och pappa.

Från min kusins student, i ett regningt Skara :)

Trots spöregn och någon sorts halsvirus hon lidit
av i typ ett halvår var det ändå glada miner. Det gillar vi.


Men när det kom till hissningen var det inte lika glada miner, haha.

Balen

Måste bara lägga upp denna bilden. Har ni sett något sötare par?

Tjing.


Veckan som gått


Nu var vi där igen då det jag inte skriver så ofta. Känner att jag har annat för mig än att sitta här och klottra. Har även varit en gaska upptagen vecka som gått. Hur min måndag var kan ni läsa i inlägget nedanför.
I tisdags åkte jag och Sandra till Växjö för att fira Sofies student och Anne´s examen. Det var grymt skönt att komma tillbaka, trots att det bara var för en dag. Saknar det verkligen. Känns helt fel att bo här i Skara. Men orkar inte flytta en gång till, inte just nu. Kan ju bo här ett litet tag till i alla fall. Men men... För att återgå till tisdag.

Mötte upp Sofies familj utanför hennes skola. Sen var det kortege (hur det nu stavas, haha) runt stan. Åka ut till hennes ena storebror för att fira och även äta lite mat. För att sedan åka tillbaka in till stan och träffa Anne. Väl där var det fest. Mycket folk och grymt bra stämning.
Det blev en sen natt. Slutade med att det bara var jag och busken (en manlig vän till Anne. Vet ej varför han kallas så) som var vakna. Fick för oss att vi skulle se på Sällskapsresan men fick inte igång datan, haha. Så det blev Spin City istället, tror jag att det var.. Tv var det i alla fall. Men onykter som jag var däckade jag efter kanske tio minuter och vaknar när han går hem. Men men..
Efter inte alls många timmars sömn var det dags att gå upp för att ta en promenad ner till stan och kolla lite affärer. Shoppaholic som man är slutade den promenaden med en ny klocka, tre toppar och ett par byxor.

Onsdag eftermiddag spenderades hemma hos pappa som fyllde år.
Torsdag var det jobb.
I Fredags hade min äldsta kusin student. Firade henne och jobb på kvällen.

Igår hade hon sin bal. Träffade henne en snabbis och tog lite kort. Så jävla söt var hon. Blev nästan lite tårögd. Sen var det jobba som gällde. Igår var det sista kvällen bowlingen hade öppet nu innan sommaren. Gött att vara ledig varje helg hela sommaren. Eller alla utom en, men det är skönt i alla fall..
Idag har det varit soft. Spenderat dagen ute i stugan. Bland annat satt upp partytältet inför midsommar.

Lägger upp bilder imorgon, hittar inte sladden till kameran.


Tvätta av sminket, borsta tänderna och läsa nya Cosmopolitan.

Tjing.


Måndag


Det har varit en tuff vecka som gått. Även helgen var ganska tuff. Fast nu har en ny vecka börjat och det är med nya tag och krafter man kör vidare som vanligt.
Dagen började jag med en promenad till bowlingen för en storstädning innan sommarstängningen som sker på lördag. Så när jag stämplar ut på lördag är det bara en endaste helg på hela sommaren jag jobbar, vilket är stochampionats helgen som jag gärna hade varit ledig på, men vad gör man inte för pengar, haha. Tyvärr blir det ett 7-16 jobb för min del i sommar, men det är bra pengar.

Imorgon ska jag och Sandra till Växjö. Sofie tar studenten så självklart måste vi ju ner och fira. Känns pinsamt att erkänna men har inte varit nere och hälsat på sen vi flyttade, vilket är snart ett år sedan. Men jobbar man varje helg är det svårt att komma iväg. Men nu bär det allt iväg, tidigt imorgon. Sen har ju även Anne tagit examen så hoppas att få träffa henne med. Men skulle tro att vi ska festa lite imorgon kväll. Ska i alla fall bli skönt att komma iväg.

Måste ju passa på att gratta lillebror också som klarade körkortsteorin idag.
Men jag har till mars på mig, haha. Det är ju då det börjar gälla...

Kanske skulle kolla garderoben och se om jag har något bra att ha på mig imorgon...??

Tjing.

Söndag

Äntligen söndag och haft en ledig dag. Veckan som gått har verkligen varit utmattande. Jobbat övertid tisdag till fredag. Sen fredag och igår kväll.
Var även dålig mellan fredag och går natt.. Vilket gjorde att allt blev jobbigare.
Idag är jag med andra ord helt färdig.
Har även haft främmat idag.

Onsdag


Jobbat hela dagen. Är grymt trött. Inte van att gå upp halv fem för att börja jobba klockan sex.
Ska jobba imorgon med, även på fredag. Börjar klockan sex båda dagarn. Men bra betalt för övertiden. I love!
Ska för övrigt jobba hela helgen också, men jag klagar inte. Näst sista helgen nu innan sommaren. Är ju bra betalt på lördag i och med att det är nationaldagen.  

Idag är en sådan där deppdag då allt bara är skit.
Känner mig ful, fet, äcklig och allt som hör till.
MEN jag har faktiskt börjat min viktiminskning. Har gått ner 3 kg (Kanske inte låter så mycket, men för mig är det det.Jag har skadat svårt att gå ner i vikt), så nu är det bara 10 kg kvar. Sen kanske jag är nöjd, vi får se hur resultatet blir. Måst även fixa till en del saker. Bara spara pengar så löser det sig sen. ( Du och jag Sandra, kommer bli nice. Bara att du måste vänta på mig tills allt är fixat) 

Har inte så mycket mer att kladda ner här, som vanligt, haha...

Nu är det dags för ett bad, sen soffan en stund innan läggdags.
 
Tjing.

Tisdag


Dagen började redan kvart i fem i morse. Fixade till mig och cyklade till jobbet.
Jobbat och slitit hela dagen, har till och med jobbat över en timma. Fast egentligen gör det inte så mycket. Sköna pengar när lönen kommer. Och sen behöver jag dom där små extra timmarna extremt mycket.

Sandra har varit och hälsat på en sväng. Åkte till Fredrik och hälsade på, även äta lite. (Som vanligt, haha) Grymt god sallad fixade han. Kunde dock skippat selleri och allt vad det nu hette han hade i. Fast det ska ju vara nyttigt säger dom. Jag vet inte det ja. Ska inte nyttigt vara gott??


Har hittar en bäddsoffa vi ska köpa till lilla rummet. Det kommer bli snyggt.


Nu börjar snart Grey´s.


Tjing.


Måndag

Dagen har börjat bra. Vaknade strax innan åtta, förflyttade mig till soffan och gluttade lite tv.


Klockan är bara ett och jag har redan varit upe på stan och träffat Sandra och Jenny en snabbis.

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem och sen ska vi spela minigolf.


Helt ärligt har jag knappt något att skriva. Skulle kunna fortsätta
att kladda ner massa oviktiga saker, men palla.


Tjing.


RSS 2.0