Onsdag

Dagen har varit soft. Inte hänt allt för mycket.
Skulle åkt till Lidköping, men blev Skövde istället.
Bytt däck på bilen, varit ute i stugan, ätit och bara varit i solen. Love it!

Imorgon är det jobb som väntar. Skönt. Tjäna lite pengar denna månaden i alla fall. Hoppas jag jobbar lördag också, men vem vet. Ska kolla det imorgon. Så det blir tidigt för mig ikväll.
 
Nu ska jag titta på sjukhuset.

//M

Tisdag, och solen skiner!

Älskar detta underbara vädret.
Har tagit en riktigt lång promenad och så blev det lite core träning hemma.

Kul att min externa hårddisk har ballat ur så kommer inte in i den. Står att jag måste formatera om den. Ja jo, eller hur när allt ligger på den. Glöm det! Hoppas Fredrik vet hur man gör. Det är grymt mycket på den. Mest bilder och det är ju det som är viktigt. Skit!

Nu ska jag duscha och lägga lite extra tid på mig själv. Passa på nu när jag är själv hemma :)

//M


Kvällspromenad

Äntligen dags för min dagliga kvällspromenad. Det är dom som är allra bäst. Dom som betyder lite extra mycket.
Fast idag blir det nog cykel tror jag.

Tycker inte om nageltrång. Dock är båda mina stortår drabbade. Usch!

Måste bara påpeka att jag är grymt nöjd med köket nu när vi har köpt stolarna. Så det enda som är kvar ät nya handtag på alla luckor, men det behövs inte bytas än. Skönt att ett rum till är avklarat.

Tjing :)

//M

Lite av varje

Precis hemkommen efter en fika på stan med Sandrah.
P3 flödar ur högtalarna. Nice!

Dagen idag har varit skön. Vaknade förvånansvärt tidigt, vilket nästan har blivit en vana kan jag erkänna. Kanske kan bero på det underbara vädret. Alla vitaminer man får i sig av solen.
Helt underbart!
När Fredrik väl hade vaknat till imorse så åkte vi och storhandlade. Blev en hel del. Så nu när man handlat och betalt alla räkningar är det inte mycket pengar kvar att leva på resten av månaden. Helt sjukt vad det är dyrt att ha egen lägenhet. Kan lova att det är grymt skönt att man delar allt med någon, annars hade jag aldrig klarat det. Fast hade jag inte haft någon att dela det med hade jag nog bott hemma hos mor & far, haha.

Igår var jag och Sandra i Borås några timmar. Hämtade fyra stolar jag köpt till en grymt bra pris. Självklart passade vi på att shoppa lite. Jag fick tagi tre par skor, tre par leggings, en klänning/tunika och en bh. Även det till ett riktigt bra pris.
Måste ju passa på medans man kan, haha.
Sen var det dags att åka hem. Blev en snabb dusch och sen iväg på kalas en snabbis och därefter blanda annat p-möte på jobbet. Var hemma
runt nio och då var det söndgasfilmen och mums-mums i soffan.

Fredagen bjöd på fest med goda vänner. En mycket trevlig kväll.
Lite mycket alkohol bara, men så får det vara ibland.

Skulle kanske ha jobbat åt Jocke i lördags men under natten dog mammas farmor så pallade inte riktigt det. Men spenderade förmiddagen ute i stugan med att skrapa huset, för det ska målas om nu till helgen. Krattade även bort dom sista lövhögarna. Tråkigt värre, men bra träning för kroppen. Kvällen bjöd på mängder av god mat hos mor och far. Även en film med Sandra där in på småtimmarna. Det gillar vi.

Imorgon kommer nog min kusin hit en sväng. Ska prova lite frisyrer inför hennes studentbal. Man vill ju hjälpa till så mycket man kan.

Nu blev det ett sånt däringa långt inlägg igen. Så kan det bli ibland.

//M

Fredag

Klockan är strax efter tolv och jag har redan hunnit med nästan allt som var planerat att göras när Fredrik kommer hem i eftermiddag.
Så det enda vi ska göra sen är att åka till bolaget och handla lite.

Idag känns det lite bättre. Solen skiner och vårkänslorna börjar komma tillbaka.
Ikväll är det party för hela slanten. Allt för längesedan. I alla fall med detta gänget.
I love it!

Så nu ska jag fixa håret.
Kanske syns ikväll :)

//M

Virrvarr

Klockan är nio och det är fortfarande ljust, eller skymning kanske man ska säga. Men det är i alla fall inte mörkt.

Så mycket som vill ut, men vet inte hur jag ska göra eller säga. Det är ett enda stort virrvarr. Vet inte om jag klarar det denna gången.

Nu är det dags för promenad, kanske lösa något problem i alla fall??

//M

Vill inte....

Pratade precis med mamma. Hon berättade att morfar och hennes farmor är inne på KSS. Tydligen så hade hon fått svårt att andas igårkväll. Dom ville att hon skulle åka in redan då. Men det skulle hon inte, så dom hade ringt morfar. Så mamma och morfar hade varit ute hos henne  nu på morgonen och intalat henne att det var bäst att åka in, och så blev det. Hon är ju 91 år tanten så det är ju inget konstigt. Fast morfar trodde att det kanske kunde vara en propp, för det har hon haft innan och då var det liknande som det var nu.
Vill bara inte att hon ska dö.
Visst, vi kanske inte har så bra kontakt, hon är gamal och börjar bli senil, men jag vill inte, orkar inte heller för den delen. En begravning nu, det går bara inte.
Jag skulle aldrig klara av det i dagens läge.
Det skulle även göra att alla minnen från mammas farfar begravdes. Det var något av det jobbigaste jag varit med om. Han betydde så otroligt mycket för mig. Går inte ens att beskriva.
Så nej, jag hoppas och vill att allt går bra nu.

Kände bara att jag ville få detta ur mig.

På söndag ska jag till Borås och hämta mina barstolar. Kommer bli lite stressigt, men det är det värt. Får se om jag tar med mig Sandra eller om det blir Fredrik. Inte rikigt bestämt än, haha.

Är ledig idag, så nu ska jag gå upp till mamma och umgås med henne lite.

//M

Feeling down

Det är nu det känns som att jag är ute efter allas sympati och medlidande, men det är jag verkligen inte. Det är det sista jag vill.
Känner bara att jag måste få ur mig lite och här är ett bra ställe.
Ni som läser får ta detta inlägg som ni vill. Jag bryr mig inte. Helt ärligt så gör jag inte det.

Ni vet sådan dagar då ingenting betyder något, allt känns helt meningslöst och man undrar varför man egentligen existerar. Det har jag idag. Måste dock erkänna att jag inte är förvånad. Har mått ganska dåligt ett tag och har nästan bara väntat på att det ska "bryta ut",
och idag blev det den dagen.
Nu var det ändå ganska länge sedan jag hade en riktig down, fast denna kommer inte bli så extrem. Jag vet att det kanske låter konstigt, men jag känner sånt. Tyvärr finns det inget jag kan göra för att stoppa det.
Det bara kommer och efter några dagar försvinner det igen och jag mår toppen.
Mina vänner som läser detta kommer att tänka, "men hon ser ju ut att må som vanligt." Jo, det kanske jag ser ut som, men inte om du tittar under ytan.
Vet inte varför jag blir sån här ibland, men det är något som har kommit efter alla operationer, eller efter den första och sen blev det värre. Nu har det faktiskt blivit bättre, efter sista operationen. Men detta orkar jag faktiskt inte skriva om nu. Det får bli en annan gång.  

Något positivt i alla fall är att vi bestämt oss för att vänta med att åka till IKEA till nästa lön. Då blir det mer pengar och mer att handla. Så denna månaden är det bara lägga undan några tusen och ännu mer nästa. Så blir det en riktit stor shoping. Så har jag kanske råd att handla dom där kläderna jag vill, haha. Lite måste man ju unna sig ibland.
Kan ju även passa på att kladda ner att på söndag ska jag till Borås och hämta stolarna. Kommer bli riktigt nice.

Nu ska jag poppa popcorn, dyka ner i soffan under täcket och mysa.

//M


Värsta glad nu

Fått mitt ena lönebesked idag. Fatta att jag blev glad när jag såg hur mycket jag fick från ena jobbet. Det var så mycket jag trodde jag skulle få totalt från båda jobben. Så jävla nice.
Hoppas att andra lönen också är bra så jag kan unna mig lite skor denna månaden. Måste har nya skor. Vill även ha llite nya tröjor och kanske någon kjol. Men skor är viktigast.

Äh, över till något annat. Eller helt ärligt var det egentligen bara detta jag ville få ur mig :)

Nu ska jag fixa till mig det sista och sen städa lite..

//M

Söndag

Något fruktansvärt trött. Blir snart sängen, men känner jag mig själv så blir det Viva la Bam och Scared innan sovdags. (Som vanligt på söndagar, haha)
Jobbat idag. Segt och mycket jobbigt folk.
Efter jobbet var det kalas hos morfar som fyller år idag. Grattis till honom!

(Ute i stugan. Sittandes i en stol och titta på alla andra som arbetar, haha.)

Halvt stressad lånar jag deras dusch. Sen var det käk. Har nog aldrig ätit så mycket smörgåstårta i hela mitt liv, haha. Men gott var det, och hungrig var jag med. Kan väl erkänna att jag fick i mig några glas vin också, men vad gör det. Jag börjar ju inte banta förrens imorgon, haha...

Nu sitter jag här igen. Börjar kännas som en daglig rutin, trots att det är bra väder och jag egentligen har annat att göra.

Nu längtar jag tills jag får mina lönecheckar så jag vet exakt hur mycket pengar jag får denna månaden. Har varit mycket kvällar och med det en hel del OB, och palla räkna ut det. Hoppas att det blir tillräckligt så vi kan åka till IKEA denna månaden och inte behöva vänta till nästa.
Måste även köpa nya skor också. Det är jag värd :)


BTW så köpte jag barstolar på Tradera igår. 4 st för 70:- Det enda är att jag måste hämta dom i Borås, men det blir en härlig roadtrip för mig och Sandra. Det har jag bestämt ;)


Nä, nu ska jag avsluta dagens inlägg.

Sov gott kära läsare.


//M


Tänker

Tänk om det inte hade gått fel, vart hade vi då varit idag?


Lördag

Känns ganska B att sitta här och blogga en lördagskväll, men men, sån är jag ibland.
Är faktiskt ledig ikväll, men har jobbat dag och jobbar imorgon med.
Måste faktiskt erkänna att det blev en del alkohol igår. Ska sluta med det där nu när jag håller på med min viktnedgång. I alla fall.. Det var extremt segt att gå upp imorse när klockan ringde. Skönt att det var lugnt på jobbet i alla fall.

Spenderade eftermiddagen ute i stugan med familjen. Spenderade även en timma i solen med att träna på min flairing. Gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte tränat och lekt så mycket efter vi kom hem från Magaluf. Det är kul, när det går bra, haha...


Nu ska jag hoppa på Fredrik i soffan. Sen är det sängen som gäller. Upp tidigt imorgon med.

//M

Torsdag

Så har solen äntligen tittat fram. Varit lite moln och blåst nu på förmiddagen.

Kom upp sent men ändå fått mycket gjort.
Tagit en promenad, fixat tvätten, diskat och nu sitter jag här. Datan under fingrarna och PV i örat.

Men nu ska jag städa lite, sen duschen och efter det laga lite mat.

Vårkännslorna går nästan på max, så bjuder på denna :)



//M

Dregen

Fastnade framför tv:n innan, var ju Room Service. Smart att jag kom ihåg att jag skulle se på det idag. Nä, det gjorde jag inte. Måste bara påpeka att Dregen är en av sveriges snyggaste människor.
Därför får ni nu en bild :)


Onsdag

Åååh, jag bara älskar detta vädet som är nu. Man blir så himla glad. Det är verkligen helt underbart och solen har inte gått ner än, ändå är klockan just i detta nu starx efter åtta. Fortfarande helt okej värme också för den delen, trots att det har blåst lite väl mycket idag.
Hörde något om att det skulle bli sämre väder imorgon för att sedan bli bättre till helgen ingen. Vi får se vad som händer. Helst vill jag ju ha varmt och sol hela tiden.

Blev väckt stax innan åtta imorse av en humla, stor som en helikopter, som surrade runt i sovrummet. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi inte har något som sitter för i vädringsfönstrena, och det finns ingen chans i världen att jag stänger fönstrena på natten. Glöm det. Då kommer vi ju dö av värmeslag.
I alla fall.... :) 
Efter att Fredrik försökt få död på humlan, vilket tydligen inte gick, somnade jag om så skönt och vaknade inte förrens vid halv elva. DET var ju inte så bra kanske. Hade ju räknat med nio som max.
För mycket sömn = seg i kroppen.
Har även fixat en del ärenden på stan, handlat och fixat på balkongen. Så nu börjar balkongen bli någorlunda bra. Måste bara köpa några stolar, sy en dyna till soffan, få hem bordet och lite mer blommor. Då kommer det bli bra.
Planterat om tomaterna och sått krasse. Fredrik ville även ha timjan, rosmarin och persilja, så det har jag också planterat. Får se hur det blir, bra hoppas jag, haha. Hoppas även att tomaterna och krassen klarar sig i år. Fick lus på dom förra året så fick kasta dom långt innan dom ens han blomma. Suck!

Har studerat IKEA´s katalog idag. Blir nog en sväng till Jönköping när lönen kommit. Om den tillåter det vill säga. Så vi kan få ordning i lilla rummet och det sista på toaletten. Det hade varit skönt. Slippa gå och störa sig på det hela tiden. Så kan jag ju kanske äntligen börja spara stora pengar någon gång också inte bara någon hundralapp i månaden, haha. Tur att man har bartenderjobb så man får lite drick ibland. Det är alltid skönt :)

Just nu känner jag att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men att det ändå på något sätt skulle kännas patetiskt. Att hänga ut sitt liv sådär, att inte spara något åt fantasin. Men det är min blogg, jag får skriva vad jag vill, hur jag vill och när jag vill.

Så nu avslutar jag detta inlägget, men kanske skriver något mer sen, haha.

//M

Tisdag

Känner mig just nu lite trackad för att jag inte kan dom romerska siffrorna, eller upp till 10 kan jag ju men sen kan jag inte mer. Och speciellt inte när det är ett årtal det handlar om, ex 1988. Hur ska jag kunna veta det? :P

Dagen har gått fort men har ändå fått mycket gjort.
Skulle boka tid hos tandläkaren (var nere och pratade med dom. För att svara i telefon kan dom inte) Slutade med att jag fick ett hål lagat, haha. Sen var det massa ärenden på stan, simma med Sandra och fika på stan med andra Sandra. Tvättat och haft besök av mamma. Fick även besök av Louise, Rask och Sandra. Blev en tripp till Skövde när tvätten var färdig. Dock följde inte Louise med.

Nu sitter jag här, skriver med lite folk på msn.
Snart dags för sängen.

//M

Måndag

Det var ett tag sedan jag bloggade, som ni kanske har märkt. Fast helt ärligt har jag inte hafr så mycket att blogga om heller så har helt enkelt lagt det åt sidan. Har även jobbat en hel del den senaste tiden. Så tiden har inte funnits till heller.

För er nyfikna kan jag ju ge en liten uppdate.

Efter att varmt och skönt bad sitter jag här nu i min grymt snygga och sköna kimono.

Är inget direkt för det här med påsk. Förstår egentligen inte vad som ska vara bra med denna helgen heller. Visst man träffar släkten och äter massa mat, men det kan man ju göra i alla fall. Gillar ju visserligen påskmat, trots att det inte egentligen är något speciellt med den.

I lördags var vi hos farmor för att äta påsklunch.
En snabb visit för att Fredrik sedan skulle jobba.
Lugn kväll för mig själv hemma i soffan.
Sov några timmar och sedan tog jag en promenad till bejb på jobbet.
Igår spenderade vi dagen ute i stugan, med att städa, kratta och fixa iordning inför våren. På kvällen bjöd vi far och lillebror på mat och dryck.
Har även idag varit ute i stugan och fixat. Skurat utemöblerna och lite sådant.

Btw så hatar jag pollen. Tack så mycket att jag efter flera år utan problem ska få tillbaka min allergi. Ögonen kliar och näsan rinner. Så apoteket nästa imorgon.

Nu ska jag nog allt hoppa i mysbyxor och en t-shirt.
//M

Torsdag

En dag närmare påsk.

Eftersom jag är själv ikväll, igen,
så tänkte jag att jag skulle gotta mig med en kladdkaka.
Den står just nu i ugnen.

Ledig imorgon och då är det städning som gäller...

Efter en rensning (ej idag) i garderoben hittade flertal skor som jag aldrig använder. Alla är inte nya, haha.
Lagt ut dom på blocket och kan ju alltid hoppas på att någon är sugen, haha.
Men kan ju faktisk lägga ut bilder här med.. Man vet ju aldrig vem som tittar förbi :)







Dags för film och kladdis :)

//M

Måndag

Dagen har börjat tidigt. Blev väckt stax efter nio av dessa förbannade småbarn som gapade utanför. Tänk lite på alla andra som INTE har något påsklov och som faktiskt jobbar och sliter. Dom som behöver sin sömn. Men låg kvar i sängen och tittade lite på tv innan det var dags för frulle. 
Träffade Sandra strax efter elva. Åkte och simmade, bastade och hade det skönt.
Snart dags att jobba. Och idag blir det en skön promenad till jobbet,
Kom på att Fredrik har cykelnyckeln, men det blåser så förbaskat
att det inte hade fungerat att cykla i alla fall, haha,

Time att fixa till det sista.

//M

Söndag

Underbart väder. I love it!
Hoppas bara nu att det kan hålla i sig och bli riktig vår någon gång.

Händer inte så mycket för tillfället, eller det kanske det gör egentligen men inget som behöver skrivas här. Sen har jag inte haft motivation att sitta här heller. Jag menar, varför sittar och häcka vid datorn när det är så bra väder ute?
Ja, nu gör jag ju det. Men väntar på att Sandra ska komma och hälsa på lite. Skulle tro att Rask kommer med också.

Helgen har i alla fall varit helt okej.
Hela fredagen gick till jobb, slutade på 17 timmar.
Fick sova lite drygt 5 timmar innan det var dags att gå upp och påbörja en ny dag.
Åkte ut till stugan och hjälpte till att rensa ut i det som kommer att bli gäststuga. Himmel och pankaka vad man samlar på sig under åren. Inte jag kanske med dom andra, dom vuxna, haha.
Men snart var det dags för jobb igen. Hem och käkade, duschade och fixade till mig och sen var det bara att kila iväg.
Var hemma strax efter halv tre imorse. Sovit några timmar och sen varit ute i stugan igen. Hela dagen närmare bestämt.

Som sagt nu väntar jag på Sandra, men tänker inte sitta kvar här.
Balkongen lockar, har eftermiddags sol där..

//M

RSS 2.0