Onsdag


Har spenderat dagen med shopping i Skövde. Blev ett par nya skor, ett par byxor, tre tröjor och en klänning. Hajjemänn, Madde har köpt en klänning, och helt frivilligt.. Det går framåt det här, haha.

Färgade håret igår. Blev väl kanske inte allt för bra.. Ska be Sandra köpa färg så hon kan fixa det..

Imorgon är det träning för hela slanten som gäller.

Och för er som funderar, det är inte jag som lägger hjärtan i era brevlådor..

Nu börjar snart Grey´s, så ska hoppa ner i soffan..

Tjing.

Måndag


2½ män är ju helt underbara. Man kan ju inte låta bli att skratta. Fast nu har ju My name is Earl börjat, och det är ju inte helt tokigt det heller..

Jobbat idag, 14.30-20. Hände ju inte allt för mycket. Hade 15 matgäster plus några barmat.

Från och med NU så har jag börjat mitt nya hälsosamma liv. Det är slut med sötsaker, läsk, mjukt bröd, försöka hålla mig ifrån alkohol (men kan ju inte vara så svårt med tanke på att jag jobbar varje helg). 
Måste komma igång med träningen igen. Mår ju nästan dåligt när jag tänker tillbaka på hur vältränad jag var för några år sedan. Så nu är det dags att återta alla 2 timmars promenader varje dag. (Fast det blir på onsdag när jag köpt nya träningsskor, haha) Köpa gymkort och lite sådant. Ska även frysa mitt kort på badet, känner att jag ändå inte kommer att nyttja det nu under sommaren.

På onsdag är det Skövde som gäller.. Då ska jag köpa nytt minneskort till min kamera, nya träningsskor, ett par sköna byxor jag kan ha när jag tränar.. Ja, mer vet jag inte. Får se när vi kommet dit..

Imorgon ska jag sola! Få lite färg är aldrig fel..

Tjing.


Söndag


Dagen har bjudit på mycket vila. Blev väckt  strax efter tio av alla dessa förbannade småungar och deras föräldrar som gapar..
Fatta att alla kanske inte har 7-4, måndg-fredag jobb..

Har städat lite, men mest tagit det lugnt..

Kvällen på jobbet igår var seg. Hände inte allt för mycket.
Har sagt det innan och säger det igen, lättförtjänta pengar. Me like!

Mys i soffan!

Tjing.


Lördag


Åhh, vad jag älskar min pojkvän. Not! Den jävlen ringde och väckte mig starx efter nio. Härligt med tanke på att jag somnade vid fyra i natt.. Underbart!
Ändå pratade vi precis innan han somnade. Han sa det att jag skulle ringa imorgon, alltså idag, för att han inte skulle väcka mig och jag kunde få sova ut. Men det gick ju som det gick med den saken. (För er som inte vet är han och hälsar på sina föräldrar hemma i Växjö.)

Nu sitter jag är med min bästa vän, datorn, haha.  Skämt och sido..
Nu har jag i alla fall fått sålt köksbordet. Var en mycket trevlig man här och hämtade det för en liten stund sedan..

Nu ska jag kila upp till pappa och hälsa på en sväng..

Tjing.

Torsdag


Vaknade strax innan klockan ringde imorse. Kände att jag var tungen att ställa den så jag kom upp i bra tid idag. Måste ju komma i säng i ganska så bra tid ikväll. Ska ju trots allt upp halv fem imorgon bitti. Sen är det ju dubbelt jobb också. Har ju knappt två timmar från det jag slutar på ägget tills jag ska vara på bowlingen. Är ju van att jobba dubbelt på fredagar, men det är segt när klockan börjar närma sig 23. Jaja, vad gör man inte för pengar, haha. Fast något som är skönt är att det inte är någon mat bokad på hela helgen. Gött!

Har varit ute i stugan och hälsat på lite på förmiddagen. Mor och far hade tydligen sovit där i natt. Var skönt att komma ut en sväng. Solen sken från och till och fåglarna kvittrade.

Nu ligger jag här i soffan och degar. Ska snart laga mat. Idag blir det strimlat kött och wookisar. Kanske lite pasta också, har inte bestämt mig än...

Har även lagt ut lite möbler på blocket som jag vill bli av med. Hade haft ute annonsen runt två timmar innan det avr två olika personer som var intresserade av köksbordet. Skönt, mer plats i källaren och mer cash till IKEA turen som kommer inom en snar framtid.


Nu är det dags för mat.


Tjing..


Onsdag

Att det var drygt på jobbet ikväll. Tröga och sega människor. Börjarde inte ens med kaffet förerens tio över nio, när vi stänger nio. Men har dom bokat mat så har dom. Fast jag tycker att det är dålig stil av männsikor att dryga ut med tiden, speciellt efter stängning. Dom gick ju i alla fall strax efter halv tio så det slutade ju bra, men i alla fall.. Jaja, det är ju trost allt lättförtjänta pengar. Något att vara glad för.

Nu är det NCIS, eller okej det är snart slut. Sen är det sängen och 2½ män som gäller.

Tjing.

Onsdag

Vaknade tidigt idag, redan vid nio. Tyvärr var och är det fortfatande dåligt väder. Regnar och blåser. Istället för promenad så dök jag ner i soffan och gluttade film. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska städa undan lite innan det är dags att jobba eller om jag ska lämna det till Fredrik. Självklart ska jag fixa det innan han kommer hem.

- Till något helt annat.
Ultraljuder igår gick som förväntat. Hjärtslagen var ojämna, både i slag och längden mellan slagen. Precis det jag sagt i snart ett halvår. Men är van att läkarna aldrig lyssnar på vad jag säger. Har ju fått erfara det innan så att säga. I alla fall. Jag får provsvaren nästa vecka.

Det var väl det jag hade att säga. Typ.

Tjing.

Ultraljud

Själv hemma, sovit länge och ätit en god frukost.

Duschen står på tur och sen är det en fika på stan med Sandra som gäller. Ska bli kul, var ett tag sedan vi träffades.

Klockan 17.15 är det dags för ultraljud.
Det allra första för att se om lilla krabaten där inne mår bra.

Nää, bara skojja. Så kul ska vi inte ha det.. Ska kolla hjärtat. Kanske kan få reda på vad felet är nu. Vi får se, vi får se...

Time för dusch..

Tjing.

Måndag

Äntligen fungerar min dator utan problem och är fri från virus och andra hemsk heter.

Livet är som vanligt.
Jobbar inte så mycket på veckorna men fredag och lördag kväll, det är mina kvällar det, haha.

Har köpt en ny tv-bänk. Fått höra att den inte alls är snygg och att en verkligen inte passar in. Men JAG tycker i alla fall om den. Sen spelar det ingen roll vad andra tycker...
Skulle vi dock inte vilja ha den i framtiden är det ju bara att sälja den. Gav ju bara 55:- för den så. Ett riktigt  klipp får jag lov att säga.

Vi har även målat stugan, så nu är den riktigt röd och fin, med vita knutar är klart.

Slut med tråkiga uppdateringar.

Tjing.

Måndag

En ny vecka har börjat. Fast för mig har inte veckorna någon början eller ett slut. Kan nog bero på att man inte har ett fast jobb. Att man jobbar lite då och då. Det suger, men vet att jag har jobb hela sommaren, så det är bara att stå ut den här månaden. Börjar ju mitt jobb i runt 10 juni någon gång.
Jobbar  i alla fall på fredag och lördag.

Får även besök till helgen.  Fredrik föräldrar kommer upp och hälsar på. Så får vi även bordet till balkongen, så är den nästan klar. Bara lite hyllor kvar, och några klappstolar.

Men i alla fall.

Började dagen kvart över sju. Tog sällskap med Fredrik till hans jobb. Jag bestämde mig nämligen igår för att jag skulle simma idag och då kan jag ju ta sällskap med honom eftersom man ändå åker förbi badet på vägen till jobbet. Dock öppnade ju inte badet förrens åtta så följde med Fredrik en liten stund.
Sedan simmade jag, dock helt omotiverad. Kan kanske bero på att det inte är mänskligt att vara uppe så tidigt om man inte behöver. Efter några längder tyckte jag att det var dags att bibbla, och så blev det.
Cyklade hem. Stannade vid solariet och passade på att unna mig en stund under värmen. (Jobbade hela helgen så kunde inte sola) Väl hemma blev det frulle och sen däckade jag i soffan. Skulle tro att det var av trötthet och inte utmattning, haha.

Nu ska jag klä på mig och sen cykla upp till stan. Möta Fredrik och ta en fika.

//M

Lördag

Kom precis hem från mormor och morfar. En skön kväll på en varm balkong.
Blev ett par groggar och även några snaps.
Man blir ju så törstig när det är fint väder.

Har spenderat tidigare delen av dagen ute i stugan. Legat i solen och läst medans dom andra målat huset. Kände att det inte riktigt var min grej,
och kan jag då passa på att sola gör jag ju det, haha.

Men kan erkänna att jag känner mig ganska äcklig för tillfället. Hatar verkligen pollen. Är helt svullen runt ögonen och näsan. Äter tabletter mot det men hjälper inte. Kan inte ens använda mascara egentligen, vilket jag gör nästan varje dag i alla fall.

Nu blir det mys i soffan och tidig sänggång.

//M

RSS 2.0