Fredag, eller ska man säga lördag?

För jag menar klockan är ju över 00 så tekniskt sett är det ju lördag. Fast för mig är det nog fortfarande fredag. eftersom jag inte sovit än.

Har haft en supe duper kväll. Fett nöjd.

-Du är söt!

Onykter och dags för säng...

Puss och kram
skummbanan

Fredag

Fy vad jag är seg idag.

Nu när jag sitter här vid datan så tittar allt solen fram lite grann. Så nu är det dags att gå upp till stan och sola och sen en promenad. Tänkte jag skulle gå förbi mamma på vägen hem. Funderar på att köpa hårfärg också? Mörka ner håret lite.
Blev by the way ingen klippning igår. Vi var allt för slappa för det. Men ska försöka övertala Sandra att klippa mig nästa vecka. I alla fall fixa till lugen, det är ett måste.

None


Tjing.
//M

Torsdag

Är lite smått bakis idag. Blev allt olins ändå, trots att jag egentligen inte orkade. Hade i alla fall super kul. Sjöng karaoke och bara var allmänt soft helt enkelt.

Idag är det byte av frisyr, tror jag. Ska i alla fall klippa mig lite. Sen vet jag inte om luggen åker eller om den får vara kvar. Har fortfrande beslutsångets. Men jag menar, skulle jag klippa av den och inte är nöjd så kan jag ju alltid sätta upp håret och det växer ju faktiskt ut igen. Men det återstår att se.

För övrigt blir dagen väldigt lugn.

Hoppa tillbaka ner i sängen och glutta tv. Det är nice :)

Tjing.
//M

Onsdag

Men ja, vilken bra dag det har varit idag.. ??

Varit i Skövde och skulle lämna in min mobil. När vi väl är i Skövde och från stan (det är tvåfiligt) ligger det en lastbil framför, i BÅDA filerna. Och helt plötsligt från ingenstans utan att ens blinka så svänger han höger och vi ska vänster. Och det är ju tur att lastbilar blir så jävla korta när dom svänger. Så självklart åker hela hans bak in i sidan, eller i fronten. Precis ovanför höger framhjul... KUL, eller kanske INTE!!! IDIOT!

Så har varit på Peugeot i Skara. Det skulle kosta runt 3000 kronor att fixa det. Sen är det en massa annat skit på bilen också som måste fixas..

Ingen som vill köpa ny bil???

Vi var på väg till Gamla Maxihuset, eller Elgiganten när detta hände.
Så nu är jag utan mobil kan man säga. Fick låna Fiddes så länge.

Sen så har jag även käkat på McDonalds idag, och äckligt var det med. Så nu mår inte magen bra :S

Men något positivt i alla fall är att jag köpt nya byxor och tre nya toppar :D
Stöten here i come, haha..

Men eftersom allt krånglar idag så självklart har jag tyvärr inga bilder som jag kan ladda upp..

Nu ska jag sova en stund innan Sandra kommer.

Tjing.
//M

??

Det pirrar till sådär i magen ibland.
Är det verkligen rätt? Eller är det helt fel?
Jag vet inte.
Hjälp??

Tisdag (fortsättning eller något)

Skulle varit ledig idag, men sen ringde Sandra från jobbet och sa att hon var sjuk. Så det blir till att jobba ikväll, men inte är jag bitter för det. Skönt med lite extra timmar.

Kom iväg och solade, var även på apoteket och hämtade ut nya mediciner.
Väntar fortfarande på att få en remiss om ultraljud. Men i alla fall.
I vanligt fall kostar mina tabletter 54 kr, men idag gick det på 134 kr. Sa till henne i kassan att jag brukar betala 54 kr. Ja, men då tar dom 80 kr för att dom har förnyat mitt recept. Vad är det för stil? Ska man inte berätta sånt? För det hade jag ingen aning om, tur att jag hade mitt kort med mig så jag kunde betala med det. Palla medicin!!

Så har man käkat lite också. Blev kyckling, lite skinka, majs och oliver. Mumma :)
Och okej, jag ändrar lite i det jag skrev innan idag. Jag ska inte äta bröd, pasta och ris.

Nu kommer vi till den stora frågan om vilka som läser min blogg. Det är ju en utav sakerna man inte kan se, vilket är lite tråkigt eller vad man ska kalla det. Kan ju bli pinsamt om man skriver vissa saker utan att veta att personen/personerna man skriver om läser eller inte.
Hmm?

Jaja, över till något annat.

Pratade i alla fall med en god vän på msn igår. Alltid lika trevligt.
Får se om du kommer upp i sommar eller hur det blir? Hade varit riktig kul :)

Time att fixa till mig och lite sådär.

Tjing.
//M

Fettisdag

Idag är det fettisdag, men ingen semla för mig inte. Om nu inte mamma skulle varit iväg och köpt en till mig med. Vilket jag egentligen inte skulle chansa på, haha. Inget sådant på veckorna, kanske på helgen, i bästa fall.
Nu är det Frukt, grönsaker och kött som gäller. Absolut inga kolhydrater.



Vet inte riktigt vart jag ska börja. Var ju några dagar sen jag skrev och det har ju inte varit händelselösa dagar.

Kan börja med fredag.

Gick upp 05.15 när klockan ringde. Åkte iväg till jobbet. Mötte Fredrik när jag slutat och åkte hem.
Fredriks föräldrar kom på kvällen. Blev mat och dryck. Inte allt för sen kväll.

På lördagen vaknade vi tidigt. Åt frukost och sånt man gör på morgonen. Åkte iväg till Jula och handlade kontakter och ljusknappar (eller vad det heter). Fredriks pappa instalera och fixade det när vi kom hem.
Upp till mamma och åt våfflor och umgicks.
Hem igen och lagade mat. Stressade i mig mat innan jobbet.

När jag väl kommit till jobbet efter en, ehm vad ska man kalla det, kall och snöig promenad var det att försöka tina upp so gällde. Det var ett sådant snöoväder så det var helt galet. Kom nog nästan 30 cm under kvällen. (för att sedan tina bort under söndagen)

Allt gick bra och det var någorlunda lugnt några timmar. Efter ett tag kom det dock en hel del idioter.


Den killen Sandra skulle hjälpa var ju helt tappad. Detta hände i baren. Och för er som inte vet hur det ser ut så står alla sprit, öl och sider sorter uppställda på olika hyllor så att man ska se vad som finns.


- Säljer ni öl här?

Sandra: Ja, sist jag kollade så gjorde vi det i alla fall. (asgarv)

Killen: Aha, vad bra. Men vad kostar den billigaste cidern?

Sandra tittar på mig och vi börjar asgarva. Det går verkligen inte att hålla sig.

Det roligaste i det hela är att han alltid frågar vad den billigaste cidern kostar. Och han är nog nere nästan varje helg. Vad är det som inte stämmer??


Men i alla fall. Den jävla idioten jag råkade ut för. Jag lovar. Hade vi fått slå våra gäster hade jag hoppat upp på bardisken och fotat honom så jävla hårt i nyllet så han hade fått hjärnskakning när han slog huvudet i golvet. För golvad hade han blivit. Jävla idiot säger jag bara. Så arg som jag var då har jag inte varit sen jag skällde ut Henrik, och det var ingenting av den utskällningen jag gav idioten på utsidan av baren. IDIOT!!!

Jag var tvungen att gå ut och ta luft för annars hade jag nitat någon. Det var hemskt att jag kunde bli så arg. Det visste jag inte om mig själv.

Fast i och för sig var det längesen jag var riktigt arg så, haha.


Men i alla fall.

Var hemma runt 02. Tvättade bort sminket och sen hoppade i säng.


Vaknade vid halv elva av att Fredrik väckte mig. Strax efter vi gått upp så åker hans föräldrar hem.
Resten av dagen bestod av att slappa. Eller några timmar i alla fall.
Sandra ringer vid halv fyra och frågar lite om kvällen. Jag har ingen aning och vi kommer frram till att det börjar droppa in folk runt fem. Så vi skyndar oss till jobbet och fixar allt som behövs och sen är det bara att köra.
Det var nämligen restaurangfest/tävling på bowlingen. Klart att jag jobbar, vi hade ju ändå inget lag. Extra pengar och blev även ganska bra med driks. Me like.

Var hemma runt strax efter 02. Time to sleep.
Sov bort halva dagen igår. Var supertrött så det enda seriösa jag gjorde var att laga mat och ta en långpromenad med mamma.

Nu ska jag fixa till mig och sen är det stan och fixa lite ärenden som gäller.

Tjing.
//M


Onsdag


Blev inget jobb idag, precis som jag anade. Vilket inte gjorde så mycket.
Vaknade kvart i nio, pigg som en lärka. Och av en konstig anledning, fråga mig inte varför, började jag dagen med att raka benen. Jag vet, det låter ju inte allt för normalt, men vem har sagt att jag är det.

Vid tolvtiden träffade jag morfar och så bar det av till simhallen. Självklart på cykel. Tränade och simmade några längder. Blev även en stund i bubbelpoolen. Sen ärmade sig klockan halv två och då var det dags att gå upp. Mormor skulle nämligen ha maten klart till två.
Ja, jag vet att det kanske inte låter så vanligt att träna med sin morfar. Men bättre än att träna själv eller att inte träna alls.
Jag tycker om min morfar.

Fick ett konstigt sms förut, men inget svar på det jag skickade tillbaka.
PV- du är allt knepig. Men jag gillar det :)

Fick tydligen inget besök idag så i ren protest ska jag dega ner mig i soffan med choklad och juice.

Tjing.
//M

Tisdag



Tänk om man kunde få vakan upp till denna underbara syn varje morgon. Tänk vad enkelt allt skulle vara då. Jag menar, det räcker ju bara att man tittar på blir man ju glad. Eller som just nu jävligt sugen på att resa utomlands. Dock inga pengar till det, men efter sommaren så kanske. Vem vet? Du och jag Sandra? Och Theres också så klart, om du vill :)



Om det nu går som planerat kanske detta kan bli mer än bara en bild.
(för mig är det även minnen som finns i den, men det hör inte hit)
Jag, Sandra och Theres har många planer inför sommaren. Tänk er tjejer att detta kan bli det vi ser varje kväll. Underbart. Nu måste vi bara få det som vi vill också. Men det ska allt lösa sig.

--------------

Dagen började 05.30 då klockan ringde och det var dags att gå upp. En ny arbetsdag tar snart sin start.
Det har gått bra idag förutom att påstället har krånglat en del och skjutit upp visst arbete. Men vad gör det när man är lite trött och hängig? Absolut ingenting. Dagen har i alla fall gått någorlunda fort.
Imorgon är jag nog ledig. Som det ser ut nu i alla fall. Men man vet ju aldrig om man får ett väckande samtal imorgon bitti. Det kan bara morgondagen utvisa.

Eftermiddagen, eller kvällen kanske man kan säga har spenderats med Sandra. Varit och simmat en hel del längder. Dock mycket folk och trångt i basängen. Men pigga och pratglada som vi är så var det bara att simma på.
Maten stod för övrigt på bordet när vi kom hem. Precis lagom till säsongspremiären av NCIS. Tisdagar klockan 20, det får man inte missa.

Nu är frågan om jag ska dela med mig mer om mitt liv eller om jag skulle hitta på något annat.
Just nu får det nog bli något annat.

Tjing.
//M

Måndag

Har fått tillsägelse av min kära vän idag. Tydligen skriver jag alldeles för lite här i min blogg så kanske skulle göra ett försök att bättra mig på detta.

Idag är jag så trött så trött. Inte van att jobba, haha.
Jobba imorgon med.

Ja, Theres... Tänk om vi kanske kommer iväg till Norge. Det hade varit nice. Komma bort lite.

Har egentligen inget att skriva. Men nu är det ju i alla fall ett inlägg, haha.

Snart sova.

Tjing.
//M


Kvinna

Att vara tjej, eller i mitt fall snart kvinna kanske man kan säga. Eller jag vet inte? Vart går linjen? När är det man går från tjej till kvinna? Det kan ju inte vara när man fått sin första mens. Jag menar, jag vill ju inte kalla en tioåring för kvinna. För mig är ju hon bara ett barn. Det kan ju heller inte vara när man får första barnet. Det finns ju dom som aldrig får barn. Visst man är ju ordet tjej hela livet, men själva övergången till just kvinna. Jag ser ju mig själv fortfarande i vissa tider som barn, eller ett "vuxet" barn. Jag är ju inte gammal, har ju inte ens fyllt 21.  
Så när blir man egentligen kvinna?



Vilken kväll det var igår, Alla äckliga desperata 30+ som inte hade dagen att spendera med någon, dom var hos mig på bowlingen. Skönt var i alla fall att det inte kom direkt många förens efter tio halv elva.

Undra hur du kände, vad du tänkte när du såg mig. Var det kanske pinsamt? Jag tyckte bara att det var komiskt. Eller aa, när jag såg att det var du. För såg ju inte ens att det var du med en gång.
Men jag ber ännu en gång om ursäkt för hur jag var den dagen får snart tre år sedan. Kunde inte hjälpa det. Fast ärligt, DU fanns ju faktiskt inte där för mig, inte ens när jag bad dig. Du föll i din egen grop.
Jag hade ju i alla fall kul åt det ett tag under kvällen.

Eftermiddagen och kvällen ska jag spendera hemma hos mamma och pappa.
Mamma ska bjuda på mat och lite sådant i och med att hon fyllde år i fredags.
Nu tänker ni säkert, varför firar ni inte på födelsedagen?
Det kan ju beror på att mamma jobbade nästan hela fredagen. Så som vissa personer får göra för att andra ska klara av sin vardag.

Nu ska jag fixa iordning mig, ta svängen förbi mormor och morfar och sedan hem till mamma.

Tjing.
//M

Alla hjärtans dag

Denna dagen är precis som alla andra firade dagar. Antingen älskad eller hatad. För mig är det blandade känslor. Har nog aldrig riktigt firat alla hjärtans dag. Har oftast jobbat eller så har den jag delar livet med jobbat. Idag jobbar vi båda två.
Ska jag vara helt ärlig så spelar det egentligen ingen roll. Klarar mig bra utan kärlek och blommor idag. Får ju det annars i alla fall. Varför just en speciell dag. Mycket roligare om det kommer spontant. Alltså blommor. Kärlek får jag ju jämt så det kan jag ju inte gnälla på. Men det blir mys när jag kommer hem inatt.



Tjing.
//M

Fredagen den 13:e

Skönt att man inte är född den 13:e, då slipper man vara orolig för att fylla år på en fredag. Vet inte om jag tror så mycket på det här med olycka just en dag som denna. Jag menar man kan ju ha llika mycket otur vilken dag som helst.
Min lillebror är ju faktiskt född på fredagen den 13:e. I och för sig är ju hela han ett skämt men i alla fall, haha. Nä, skoja bara. Min underbara bror.

På tal om födelsedag så fyller mamma år idag. Grattis till henne. Så ska upp och hälsa på lite sen är det tänkt.

Har varit sjuk hela veckan men nu är jag nästan frisk. (peppar, peppar) Hoppas på att bli ännu bättre.

Väntar på att vårdcentralen ska ringa, men dom är ju inte så jävla snabba där inte.

I eftermiddag ska jag och Sandra iväg och simma.

Orkar inte vara varken poetisk eller långskrivig idag,

Tjingeling.
//M

Tisdag

Okej, jag erkänner. Det är idag som det är tisdag och inte igår. Men även den bästa gör fel ibland.

Är forfarande sjuk med feber, men känns som att febern är på väg bort i alla fall. Har även lite mer ork idag. Eller vissa tillfällen i alla fall, haha.

Väntar på att Fredrik ska komma hem och sen ska jag nog sova. Känner mig trött trots att jag sovit mer än 12 timmar inatt och inte gjort alls mycket under dagen. Och för er som inte vet så brukar min nattliga sömn ligga på ca 6 timmar.

Tror inte jag har så mycket mer att tillägga just nu.

Tjingeling.
//M


Tisdag

Har varit hemma idag med. Känner mig inte alls bra. Har varit förkylld och haft feber sen förra måndan. Tycker att det borde gå över nu. Jag har ju inte direkt gjort något för att förtjäna detta menar jag. Fast det börjar bli lite bättre. Natten mellan fredag och lördag var hemsk. Låg och frös så jag skakade. Under duntäcke, med tröja och stängt fönster. (brukar annars ha öppet fönster och max ett linne.)

Vet inte om jag har åkte på en mini influensa. Men orkar inte vara sjuk mer. Kan jag inte bara få vara frisk för en gångs skull? Det hade varit jävligt kul faktiskt. Det värsta nu är att jag har ingen energi till att göra något men är samtidtigt så fruktansvärt rastlös.


Förra veckan var vi i Växjö och hälsade på lite. Skönt att komma bort med älsklingen lite. Kom hem i torsdags kväll efter ett stop på IKEA i Jönköping. Köpte lite nya lampor, en avlastningsbänk, en hylla och lite smått och gott.


Så, nu är det bestämt att vecka 13 åker jag och Fredrik upp till stöten. Hälsa på Jonas lite och så ska jag prova på att åka bräda för första gången. Euhm? Men det ska säkert gå bra, haha. Om inte annat så kommer jag ju att vara snygg i backen i alla fall. Nya termisar och allt, haha.


Denna veckan kommer ju bli rolig. Fredrik jobbar 10-23 till och med lördag, sen söndag är han ledig. Så vi kommer ju träffas massor, eller kanske inte. Men vad ska man göra.


Nu ska jag in i duschen så jag är fräsch tills Sandra kommer :)



Tjingeling.
//M


RSS 2.0