Måndag


Om lite drygt en timma kommer Fredrik hem. Då ska vi ta en sväng upp till Jysk, sen bär det av till Lidköping. Eller först ett stop i Vinninga. Får se hur det slutar.
Ska i alla fall storhandla på Willys idag. Vi har kommit fram till att vi tjänar på att åka till Lidköping och storhandla istället för att åka runt och köpa det billigaste i stan. Sen får man ju komma bort från stan ett tag också, haha. Dock kommer det bli en dyr handling nu. Kommer eka i plånboken när vi betalat.

Jaja..

Imorgon ska jag på arbetsintervju, eller vad man nu ska kalla det. Hoppas på det. Kan ju stället och måste ha ett jobb. Helst nu!

Blev väckt i morse. Skulle egentligen gått upp tidigt i alla fall i väntat på golvläggaren. Men kom på att det är ju inte förens nästa måndag han kommer och förhoppningsvis ska fixa vårat golv. Smart som man är, haha.. Somnade om så gott och vaknade strax efter halv 10.
Men har ändå fått en del gjort. Rensat ur kylen. Så där inne ekar det nu. Suttit vid datan och skrivit in massa recept (gamla tidningsutklipp).

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma så vi kan åka.

BTW, så om jag inte minns fel kommer Sandra och Theres hem imorgon. Äntligen! Det har varit tomt utan er <3

Tjing.

Kommentarer
Postat av: Sandra

kärlek<3

2009-09-02 @ 20:23:30
URL: http://sandralans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0