Måndag - Tränat


Måndag och det var dags att börja jobba igen. Inte allt för roligt, men vad gör man inte för pengar. Det gick faktiskt ganska fort på jobbet.. Sen har man ju även sluppit vissa människor, skööööönt!
Fick ju även träffa faster igen på typ fyra veckor.. Blir lätt så under semestern. Dom har saker att göra och vi har saker att göra. Men alltid lika trevligt.. Imorgon kommer Denise tillbaka till jobbet också.
DET ska bli skönt. Någon rolig männsika i alla fall.

Efter jobbet var det hem, softa lite och samla nya krafter för att orka med ett träningspass. Nu är det andra bullar som gäller. Så jag och Louise har tränat Box. Grymt kul var det, men jobbigt. Har nog aldrig svettats så mycket under ett träningspass någon gång, haha..
Hoppas bara jag kommet upp ur sängen imorgon. Är ju inte direkt den mest vältränade människan, än.
På torsdag är det Step Up som gäller. Det kommer bli kul.

Llite uppdate om helgen kanske?
I Fredags så gjorde vi inte alls mycket. Var i Lindvallen en sväng och kollade. Men det regnade så var inte alls kul att gå ute. Åkte tillbaka till stugan och fixade mat. På kvällen var det tacos och vin som gällde. Även en massa kortspel.

I lördags så var det vandring upp för Hundfjället som stod på schemat. Kommer inte ihåg att det var så jobbigt. Men men.. Upp kom vi i alla fall, haha. Sen var det vandring genom Trollskogen på vägen ner.
På eftermiddagen så blev det spontan fiske. Åkte en bra bit, men det var det värt. Mysigt ställe vi kom till. Pappa och en kompis till honom flugfiskade i älven medans jag, Fredrik, mamma och lillebror nöjde oss med att kasta lite. Jag är grym, så är det bara..
På kvällen lagade vi good mat. Blev både förrätt och varmrätt. 
Efter maten kom ringarna fram och mamma blev jätte glad. Dock så förstörde hon det roliga i överraskningen. -"Jag har nästan gått och väntat på det här." Kuuuuul :P
Har inte så mycket att skiva om det mer än att det var mysigt och romantiskt. Trots att det var med familjen.



Åkte hem igår morse. Det var dock inte lika kul. Hade gärna stannat ett par dagar till.
Men så  är det väl alltid?

Nu är det dusch som gäller och sen softa i soffan med en kopp te.

Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0