Onsdag


Nu när det är sommar och bra väder finns det ingen tid till att sitta vid datorn. Idag behövde jag dock en soft kväll. Har varit sena kvällar och tidiga mornar ett bra tag nu...

Kan börja med en liten samanfattning av vad som hänt sen sist...

I fredags var det en helt galen kväll. Började bra med mat på Olin´s med Louise. Sedan bar det av til JULA hotellet på After work. Mycket folk och en del gott att dricka.
Kvällen innehöll även bråk och polisbil. Inte för min del något utav det. Men det där med polisbilen var bara löjligt.
Hittade även en kompis som blivit ner slagen av en kille. Slutade med kraftig hjärnskakning.

I lördags var jag på Liseberg med Sandra, Louise och Theres. Mycket folk och extremt varmt. Men vi hade kul för det. På efteriddagen/kvällen sökte vi upp en restaurang för att äta, vilket vi också gjorde. Fast innan vi bestämde restaurang gick vi genom hela Göteborg för att komma till ett apotek. Dåliga skor resulterar i skoskav. Hade en mycket trevlig dag med mina kära vänner. Var kul att träffa Theres, var ju ett tag sedan. Saknar henne allt!

Vet inte om jag ska nämna bilresan hem, haha.

- Woaaaw, där var det älg!

- Va, vart då? Det såg inte jag..


I söndags fyllde Fredrik 25 år. Det firades med kalas ute i stugan. Hans närmaste släkt kom, även min släkt. Frukost på Jula hotellet. Kan det bli bättre...?

I måndags var det åter igen dags att jobba. Segt men helt okej.

Jobb igår med..
Kvällen spenderades hos Sandra och Basti med grillning. God mat och trevligt sällskap. Blev dock lite sent, så var inte allt för pigg imorse när klockan ringde. Men sånt är livet...

Idag har det hänt sjukt mycket. Började dagen som vanligt, cyklade till jobbet och vädret var helt okej. Visst var det kvavt, men så har ju vädret varit i flera dagar. Runt lunch någon gång började det regna och åska. Det var helt sjukt. Det bara öste ner, blåste, mullra och blitxtra på samma gång. Maskinen slog av tre gånger under tiden på en timma, så då blev det rast. För varje gång den slår av matar den tydligen in massa ägg i bufferten. Problem. Strax efter fyra får vi sluta.
Kommer hem och ska fixa lite i köket. Blir helt pissblöt om foten. Då har Fredrik glömt stänga fönstret i både köket och i sovrummet. Så det var bara att lägga ut handdukar över hela golven. (Men nu är det torrt.) Gick hem till mamma för skulle följa med dom ut till stugan. Väl där berättar hon att min morbror har fått in vatten i källaren, men var tydligen inte så farligt. Sen så hade morfar varit hos min morbror och kollat. På vägen hade han cyklat förbi en undergång/viadukt, där hade det ståt en bil med vatten upp till taket. ( För er som inte vet blir det alltid översvärmningar i alla undergångar i Skara när det regnar mycket) Mamma fortsätter att berätta vad hon har hört. Tydligen har en del av taket på JULA rasat in i butiken. Så där var det rena kaoset. På pappas jobb hade det blivit översvärmning så dom hade fått bada. Och detta är bara en del av allt som hänt...
Detta är bara något man ser på nyheterna, sådant som händer i typ USA. Men vad ska man göra. Det är bara att se glad ut. Är glad att det inte regnade in i våran källare i alla fall..

Nu är det lite tv som står på schemat och sen duschen.

Tjing.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0