Söndag


Oj oj oj.. Det var en händelserik dag/eftermiddag/natt man har upplevt. Sandra hämtade mig vid fem och det var då äventyret började. För det första har vi alltid roligt när vi åker bil överhuvud taget och sen blir det inte bättre av våra små road trips lite då och då heller, hehe.. Resan gick till Lysekil för att kolla crusingen, precis som vi gjorde förra året.

Kommer inte ihåg när jag såg dig sist, men tro fan att du skulle vara där på färjan över till Lysekil! Ditt fula och dumma helvete!

I alla fall, så när vi väl hade kommit över och igenom dessa bilköer, hittat en parkering så blev det en liten extra promenad till centrum. Kände att det var trevligt att gå längs hamnen och så fick det bli, höhö. Mat, mycket folk och mycket roligt att titta på, många skratt och en hel del rynkningar på näsan..
Fick ett ryck och åkte vidare till Grebbestad där Kim, Robin, Tommy osv befann sig. Om vi bara hade haft en ordentlig vägvisare så hade vi inte behövt köra "omväg" och hade kommit fram fortare, men men, vi hade kul i alla fall... Väl framme så blev det lite intriger och dylikt, men säger man en sådan sak får man skylla sig själv! Det är inte lätt att vara liten idag, höhö :P
Så när klockan var två tyckte Sandra att det var dags att bege oss hemmåt med tanke på att hon började jobba klockan tio idag. En trött men rolig resa hem!

Nostalgi och nästan en tår när vi åkte igenom Grebbestad. Saknar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0